- Katılım
- 19 Eyl 2019
- Mesaj
- 21
- Tepkime puanı
- 4
NoNoRecentNotif Tweak vardı bir kontrol edebilirsin.
İşe yaramıyor safeModa atıyor
NoNoRecentNotif Tweak vardı bir kontrol edebilirsin.
MiscSetting deneyin birde.İşe yaramıyor safeModa atıyor
MiscSetting deneyin birde.

Merhaba, ayarlarda tweakler gözükmüyor forumda yaptığım aramalardaki yöntemlerde fayda etmedi .Tweaklerin hepsi çalışıyor ama görün müyor yardım lütfen?
onc0ver iphone 6 12.4Hangi jb aracını kullanıyorsunuz.
onc0ver iphone 6 12.4
etkin hocam , zaten iki kez tekrardan jailbreak yaptım ama düzelmediUncover Ayarlardan load tweaks ın etkin olduğuna emin olun.
etkin hocam , zaten iki kez tekrardan jailbreak yaptım ama düzelmedi
Culvert çok güzel çalışıyordu ama bir türlü sağlam repo bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
teşekkür ediyorum hocam düzeldi
İyi forumlar. Arkadaşlar yeni garantili telefona jailbreak yapsak garanti açısından sorun teşkil eder mi? Veya varsa bu tarz şekilde bir jailbreak değerli bilgilerinizi bekliyorum
Yardımcı olduğunu için teşekkür ederim:)Garanti açısından bir sorun oluşturmaz. Cihazın servislik bir sorunu oluştuğunda restore yaparak cıhazı sıfırlamanız halinde jb ile ilgili her şey cihazdan silinir.
O tweak kaldırıldı her yerden, alternatif olarak repomuzda bu tweak var:
12.3 jb yokİphone xr-12.3 için jailbreak yüklemeye çalışıyorum unCover fakat impactor ile yükleyip telefondan uygulamaya girdiğim zaman "unsupported" yazıyor eksik olan ne acaba ?
futurerestore ile downgrade yapmaya çalışırken telefon kapanıp açıldı ve sürekli yeniden başlatılıyor elmada kaldım sanırım. Ne yapmam gerek kurtarabilir miyim son sürüme geçmeden? ( yardım bölümüne konu açamıyorum )