Uygulamayı güncelleyin sorunları düzeltilmiş sürümMerhaba, bilmediğim için danışmam gerek. 11 pr max 13.3 Uncover4.0.1 ile jb yaptım 4.0.3 çıkmış Güncellemeli miyim 4.03’e? Evetse direkt unc0verı silip AltStore’dan en sonu yükleyip yeniden jb?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir sorunum var tam bir başbelası hemen geçeyim soruna. Arkadaşlar ben 12.2 ios sürümünde jb kullanıyordum telefonumun şarjı bitti ve haliyle jb yapayım dedim fakat son sürüm uncover ile jb yapmaya çalıştığımda olmadı sürekli ya restart attı ya da çöktü. Bende bazı ayarlarıyla oynadım tweaklarım silindi, cydia silindi sonra denedim denedim bir türlü jb yapamadım (bu arada cydia’ya giriyor bir şey indiremiyorum cydia/sub..... diye bi hata) uzun lafın kısası yardım edin tek dayanağım burasıMerhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.
Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.
Keyifli Forumlar...
Ücretsiz yokmu
En son neyi güncelleme yaptıysan onu tekrar güncelle olmasa sürüm düşürmeye çalış son yüklediğin tweakiphone xs cihazımda 12.0 chimera jb kullanmatayım. sileoda güncelleme yaparken yarıda kesilmişti. Respring yapıp tekrar güncelleme yapmak istediğimde bu sefer "Dpkg Kesildi" uyarısı alıyorum ve hiçbir güncellemeyi gerçekleştirmiyor. icleanerle temizleme dahil aklıma gelen herşeyi yaptım ama bir türlü bunu geçemiyorum. Cihazı kapa/aç yapmak istemiyorum çünkü imzalar kapalı olduğundan chimerayı tekrar yükleyemeyeceğimi biliyorum. Bu konuda desteğinizi rica ediyorum.
Herhangi bir tweaki güncelleme / sürüm düşürme işlemi gerçekleştirmiyor. Güncelleme yap diyorum, işlem sonunda Tamam ı tıklıyorum ama cihazi respring yapmadığı gibi tekrar o tweakin güncellenecekler kısmında görüyorum. Aklıma gelen tek çözüm chimerayı tekrar cihaza atmak ama işte dediğim gibi imzalar şu an çalışmıyor.En son neyi güncelleme yaptıysan onu tekrar güncelle olmasa sürüm düşürmeye çalış son yüklediğin tweak
ReProvision imzalama yapıyor şuan chimera yı onunla imzalayabilirsiniz 7 gün imza süresi oluşuyor cihazı yeniden başlatıp tekrar jailbreak yapıniphone xs cihazımda 12.0 chimera jb kullanmatayım. sileoda güncelleme yaparken yarıda kesilmişti. Respring yapıp tekrar güncelleme yapmak istediğimde bu sefer "Dpkg Kesildi" uyarısı alıyorum ve hiçbir güncellemeyi gerçekleştirmiyor. icleanerle temizleme dahil aklıma gelen herşeyi yaptım ama bir türlü bunu geçemiyorum. Cihazı kapa/aç yapmak istemiyorum çünkü imzalar kapalı olduğundan chimerayı tekrar yükleyemeyeceğimi biliyorum. Bu konuda desteğinizi rica ediyorum.
reprovision dahil hiçbir tweaki de kuramıyorum, yüklemeyi yapmış gibi tamam ı tıklamadan önce detayları göster i tıkladığımdaki ekran görüntüsü bir önceki mesajımda attığım ekran görüntüsü gibi. Önceden kuruluydu reprovision ama artık imzalamadığı için geçen ay kaldırmıştım.ReProvision imzalama yapıyor şuan chimera yı onunla imzalayabilirsiniz 7 gün imza süresi oluşuyor cihazı yeniden başlatıp tekrar jailbreak yapın
Filza kurulumureprovision dahil hiçbir tweaki de kuramıyorum, yüklemeyi yapmış gibi tamam ı tıklamadan önce detayları göster i tıkladığımdaki ekran görüntüsü bir önceki mesajımda attığım ekran görüntüsü gibi. Önceden kuruluydu reprovision ama artık imzalamadığı için geçen ay kaldırmıştım.
Öneriniz için teşekkür ederim;Filza kurulumu
[automerge]1582471754[/automerge]
Fizla kurluysa var / lib / dpkg / lock-frontend dosyasını kaldırıp denermısın
Not : Lock-frontend yedeği almayı unutma
Filza'yı açın. / Var / lib / dpkg / updates / içindeki tüm dosyaları sil respring atÖneriniz için teşekkür ederim;
dediğiniz dosyayı kesip başka bir yere aldım
respring den sonra tekrar sileo ya girince gene aynı uyarıyı vermeyi sürdürüyor.
Hatta filza da ilgili klasörün içine tekrar "lock-frontend" dosyasını oluşturuyor.
üstadım tekrar teşekkür ederim, dediğinizi yaptıktan sonra sileoya girince "dpkg kesildi" uyarısı gelmedi ama güncellemeleri tamamlamayı gerçekleştirmiyor, ilgili ekran görüntüsünü aldım;Filza'yı açın. / Var / lib / dpkg / updates / içindeki tüm dosyaları sil respring at
En son hangi tweak yükledin ?üstadım tekrar teşekkür ederim, dediğinizi yaptıktan sonra sileoya girince "dpkg kesildi" uyarısı gelmedi ama güncellemeleri tamamlamayı gerçekleştirmiyor, ilgili ekran görüntüsünü aldım;
(Bu arada updates içindeki dosyaları başka bir yere almıştım, hani olur da bir sorun çıkarsa diye başka bir yerde tutuyordum.)
Hocam en son güncelleme yapmak istediğim tweaki anımsamıyorum zira yarım kalmıştı respring yapmadan sileoyu kapatmıştım zaten ondan sonra oldu herşey. Ama bu arada hard reset de yapamam çünkü yukarılarda dediğim gibi imzalar kapalı ve chimerayı tekrar aktif edemeyeceğim, neyse imzalar açıldığı bir esnada cihazı kapa/aç yapıp chimerayı tekrar aktif ederim. İlgilendiğin ve önerilerin için teşekkür ederim.En son hangi tweak yükledin ?
Telefona hard reset at yeniden Jb aktif et
Hocam en son güncelleme yapmak istediğim tweaki anımsamıyorum zira yarım kalmıştı respring yapmadan sileoyu kapatmıştım zaten ondan sonra oldu herşey. Ama bu arada hard reset de yapamam çünkü yukarılarda dediğim gibi imzalar kapalı ve chimerayı tekrar aktif edemeyeceğim, neyse imzalar açıldığı bir esnada cihazı kapa/aç yapıp chimerayı tekrar aktif ederim. İlgilendiğin ve önerilerin için teşekkür ederim.
Hocam kurmaya çalıştım ve respring i de attım ama ekrana reprovision gelmedi, filza ile kurduktan sonraki ekran görüntüsünü atıyorum;Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Bu linkten ReProvision ı indirip filza ile kurun chimera yı imzalayıp yeniden başlatın ve yeniden jailbreak yapın