Jailbreak varsaSabah kalktığımda galerimde bulunan büyün fotoğraflarım silinmiş. Kapatıp açtım gelmedi. Bu neden olur sizce ? Fotoğrafları geri nasıl getiririm ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jailbreak varsa
Filza ile "var/mobile/Media/DCIM/100APPLE" konumuna gidip fotoğraflarınızı kontrol edin. Eğer orada yoksa gitmiştir.
Tavsiyeniz üzerine baktım fakat fotoğraf namına hiçbir şey yok :( tek çare teşefona temiz kurulum yapıp icloud'dan almak alabileceğimi. Peki jb varken icloud'dan alabilir miyim ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yedekte varsa icloud oturumu açınca tekrar getirmesi gerekir.Kayıtlı parolalarımın hepsi silinmiş.
Apple kimliğinden çıkış yaptım, ondan mı oldu acaba? Parolaları nasıl geri getirebilirim? Lütfen yardımcı olunuz. Teşekkürler
iCloud ayarlarında iCloud anahtar zinciri kısmının açık mı olması gerekiyordu şifre yedeklemesi icin? Bende kapalıydı şimdi açtım.yedekte varsa icloud oturumu açınca tekrar getirmesi gerekir.
Teşekkür ederimNetworkDisabler vb. Tweak kurup Wifi Ve Hücresel kısımda Reprovision devredışı ise aktif edin. Eğer aktif ise kapatıp sonrasında tekrar aktif edin. Sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Eğer Netcontrol kullandıysanız buna sebeb olmuş olabilir. Son olarak Düzelme olmaz ise icleaner ile ayar dosyasını silip(netcontrol yada networkdisabler) cihazı Respring yapın.
Selamlar herkese. Arkadaşlar benim cihaz 6s sürüm 13.3 daha önce Pubg mobile kasmadan rahatlıkla oynayabilirken hatta evo alanında dünya sıralamasındayım cihazı jb yaptım 1 aydık kasıyor gibi sanki herkesten düşük fps benim anlamadım gitti böyle bir sorun yaşayan yada içinde evham oluşan başka kimse var mı? Ne oldu ne değişti anlamıyorum performansım yarının altına indi oynayamıyorum resmen
13.5.1 Desteği yoktur. Checkra1n kullanabilirsiniz.Bilgisayarsız ios 13.5.1 Jailbreak yapamıyorum, uncover 2. adımda takılı kalıyor veya error veriyor, ne yapacağım?
Bilgisayarsız yapabiliyormuyuz?
Jb donanımsal sorunlara yol açmaz.Bataryayı 6 ay önce yenilemiştim orjinaliyle 2 hafta önce jailbreak attım telefona ve jb attıktan 1 hafta sonra telefonun pil sağlığı %100 den %75 e düştü ve batarya şişti yeni bataryayla tekrardan değiştiridim bidaha jb atmaya korkuyorum jbnin böyle sorunları varmı yoksa başka bişeydenmi kaynaklı olmuş olabilir teşekkürler.
Telefon : İphone 6S
Sürüm : 13.3.1
Apple music kullanamıyorum denetim merkezinde bağlanıyor diyo
ne yapabilirim?