Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jailbreak’i nasıl devre dışı bırakabilirim

Merhaba,
iphone telefonda guc tusu ile arama sonlandirma varmi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öncelikle merhaba ben iphone 6 kullanıcısıyım ios 13 güncellemesini jailbreakli cihaza atabilirmiyim yardımcı olabilirsinizmi jb konusunda yeniyim

Arkadaşlar telefonun 16gb olması yetmiyormuş gibi bide 9gb sistem alanıyla uğraşıyorum. Uygulama sildikçe de artıyor. Bunun hâlâ bi çözümü yok mu?

ayarlar Appstore içerisinde kullanılmayanları kaldır adında bir seçenek vardı onu etkinleştirip 1 gün bekle.

Merhaba abilerim ablalarım bende ipad mini 4 ios12.1.1 var şu an cihaz açık hatta ipadden yazıyorum ama icloud şifresini bilmiyorum amcamlar şifreyi unutunca hediye etmişti onlar da denemiş ama olmamış yani apple a gidemiyoruz. Dün araştırırken birisinin filza diye bir uygulamayla bazı dosyaları silip çıkış yapabildiğini gördüm. Ama bende şu an jailbreak da yok yüklerken kilitlenir diye korkmuştum. Sizce bu taktik benim için uygun mu ya da herhangi başka bir taktik var mı? Veriler fln umrumda değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap alamadığım için yeniden sormak istedim lütfen bilgisi olan birisi beni aydınlatsın

@Taninmis illegal yöntemlere (icloud devre dışı bırakmak vs.) forum olarak destek vermiyoruz.

@QuadreNon

Sorun jailbreak ile ilgili değil sanırım telefonu sıfırladım komple düzeldi şarz sorunum lakin hala ara sıra telefonu şarz olurken kullanınca ısınıyor

Sorun jailbreak ile ilgili değil sanırım telefonu sıfırladım komple düzeldi şarz sorunum lakin hala ara sıra telefonu şarz olurken kullanınca ısınıyor
Şarj olurken cihazı kullanırsanız normal olarak ısınır. Jailbreakle alakası yok.

Slm arkadaşlar bir sorum olacaktı telefonum jailbreakle banka uygulaması indirdim uyarı veriyor riskli diye uygulamayı kullanmalımıyım yoksa hiç uygulamaya giriş yapmayayım mı

Jailbreak yapmadan önce böyle bi sorun yoktu brom

Slm arkadaşlar bir sorum olacaktı telefonum jailbreakle banka uygulaması indirdim uyarı veriyor riskli diye uygulamayı kullanmalımıyım yoksa hiç uygulamaya giriş yapmayayım mı

Hocam bazı tweakler var o tarz uyarı veren uygulamaların jailbreak i tespit etmesini engelliyor o tarz bir tweak kullan. (örneğin: liberty, A-Bypass) Tweaki yükledikten sonra ayarlardan istediğin uygulamayı seçmen gerekiyor.

Hocam bazı tweakler var o tarz uyarı veren uygulamaların jailbreak i tespit etmesini engelliyor o tarz bir tweak kullan. (örneğin: liberty, A-Bypass) Tweaki yükledikten sonra ayarlardan istediğin uygulamayı seçmen gerekiyor.

Kardeşim flyjb tweaki kurulu ayarlarından da banka uygulamasını seçtim ama girişte uyarı veriyor,ama yine de uygulama açılıyor.şimdi uygulamayı uyarı verdiği halde kullanayım mı kullanmayayım mı

Kardeşim flyjb tweaki kurulu ayarlarından da banka uygulamasını seçtim ama girişte uyarı veriyor,ama yine de uygulama açılıyor.şimdi uygulamayı uyarı verdiği halde kullanayım mı kullanmayayım mı

Liberty Lite Beta kullanın.

Merhaba iphone 5s imi ios 12.4 yapıp jb kurmak istiyorum ama ilk defa(daha önce iphone 4 kurup anlamadığım sonra restore etmiştim) deniyeceğim. Aklımda birkaç soru var. Cevaplarsanız sevinirim:
1-Jailbreak telefona restore atsam dahi geri dönemeyeceğim zararlar bırakabilir mi?
2-Telefonda performans ya da pil süresi düşer mi? Düşerse ne kadar düşer?(abartılı temalar fln kurmayı düşünmüyorum youtube++ watusi fln bir de birkaç minik tasarım değişikliği)
3-şarjım bittiğinde jailbreak gidicek mi? Giderse hep yeniden mi yüklemem lazım?
4-sizce iphone 5s 12.4 için hangi aracı kullanmalıyım unc0ver yada checkra1n mi?

Bir de bana tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa çok mutlu olurum.

Biraz çok soru sordum kusura bakmayın ama cevap verirseniz gerçekten çok mutlu olurum

Merhaba iphone 5s imi ios 12.4 yapıp jb kurmak istiyorum ama ilk defa(daha önce iphone 4 kurup anlamadığım sonra restore etmiştim) deniyeceğim. Aklımda birkaç soru var. Cevaplarsanız sevinirim:
1-Jailbreak telefona restore atsam dahi geri dönemeyeceğim zararlar bırakabilir mi?
2-Telefonda performans ya da pil süresi düşer mi? Düşerse ne kadar düşer?(abartılı temalar fln kurmayı düşünmüyorum youtube++ watusi fln bir de birkaç minik tasarım değişikliği)
3-şarjım bittiğinde jailbreak gidicek mi? Giderse hep yeniden mi yüklemem lazım?
4-sizce iphone 5s 12.4 için hangi aracı kullanmalıyım unc0ver yada checkra1n mi?

Bir de bana tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa çok mutlu olurum.

Biraz çok soru sordum kusura bakmayın ama cevap verirseniz gerçekten çok mutlu olurum

1- Hayır
2- Kurduğunuz tweaklere bağlı olarak evet
3- Evet ancak sadece yeniden Jailbreak yapmak yeterli.
4- Unc0ver ile bilgisayarsız yapabilirsiniz

Hepinize öncelikle selamlar konumumu değiştirmek için hangi tweaği kullanmalıyım çok acil

Geri