Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba checkra1n jb yaparken 4 5 kere işlem sırasında kabloyu fln çekmiştim şu an bi sıkıntı yok ama hazır telefona bişey yüklememişken eğer bir sıkıntı fln olduysa diye telefonu temizlemek istiyorum sizce itunes den restore yapmak yeterli mi?

@Taninmis

USB kabloyu çekme/takma işleminde veri yükleme veya kaybetme gerçekleşmez

Arkadaşlar bu x altı cihazlar için x hareketleri getiren bir tweak vardı. LittleX gibi. Bir kaç tweak denedim çalışıyor fakat klavyeyi bir tık yukarı kaydırıyor oraya emoji düğmesini ekliyor. Klavyesi olmadan önerebileceğiniz tweak var mı? ios 13.4.1

Little11 veya HalFiPad işinizi görecektir. Birçok özelleştirme mevcut. Larger Keyboard ayarını kapalı tutunca klavyeyi büyütmüyor.

[EDIT]Şimdi farkettim IOS 13.4.1 için demişsiniz. Ben 13.5 kullanıyorum. Bu tweakler sizin sürümde çalışıyor mu bilmiyorum.[/EDIT]

Little11 veya HalFiPad işinizi görecektir. Birçok özelleştirme mevcut. Larger Keyboard ayarını kapalı tutunca klavyeyi büyütmüyor.

[EDIT]Şimdi farkettim IOS 13.4.1 için demişsiniz. Ben 13.5 kullanıyorum. Bu tweakler sizin sürümde çalışıyor mu bilmiyorum.[/EDIT]
Dostum çözdüm. Gestures13 ve classickeyboards kurdum düzeldi. Sağolasın

Cihazım iPhone 6 sürüm iOS 12.4.7 filza yükleyemiyorum var mı ipa dosyası

İphone 6 ios 12.4.7 kullanıyorum bootra1n ile jb yaptım ama dlg memor injected da arama yapamıyorum aratmaya bastığım an uygulama donup çöküyor yardım

Telefonumun şifresini unutup birçok kez girerek iphone etkin değil itunuse bağlanın sorunu var yardımcı olun lütfen

İOS 12 kullananlar İPhone X özellikleri için Little XS tavsiye ederim. Ben kullanıyorum gayet stabil bir tweak. En son Mart’da güncellenmiş ama iş görür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İphone 6 ios 12.4.7 kullanıyorum bootra1n ile jb yaptım ama dlg memor injected da arama yapamıyorum aratmaya bastığım an uygulama donup çöküyor yardım

Tweak ile alakalıdır. Güncel olmayabilir veya oyunun sürümü uygun olmayabilir.

Arkadaşlar checkra1n üzerinden jailbreak yapmıştım fakat daha sonra bir tweak yükledim fakat beğenmedim akabinde silmek istedim sildim ve cihaz kapanıp açıldı (re-spring) değil bildiğiniz restart. Sonrasında ise jailbreak haliyle gitti ama cydia ana ekranda kaldı, ne yaptıysam silemedim girmeye çalıştığımda ise direk atıyor uygulamadan. Tekrar jailbreak yaptım yine olmadı daha doğrusu jailbreak olmadı olmuyor. cydia yı cihazdan silmek ve yeniden jailbreak yapmak için factory reset harici ne yapabilirim?

edit : ios 13.5.1

@realdescent

@efsane Hocam iphone 5s telefonumu bir geliştiricinin linuxa çıkardığı downgrade toolu sayesinde 10.3.3'e düşürdüm jailbreak yapmamı önerir misiniz
Bu arada telefon kendine geldi ios 10'a düşünce :D

merak edenler icin link burda:)

Son düzenleme:
@efsane Hocam iphone 5s telefonumu bir geliştiricinin linuxa çıkardığı downgrade toolu sayesinde 10.3.3'e düşürdüm jailbreak yapmamı önerir misiniz
Bu arada telefon kendine geldi ios 10'a düşünce :D

merak edenler icin link burda:)

Hocam 12.1.1’e düşürmenin yolu var mı? SHSH kaydım var 12.1.1 için. Cihaz 12.4.8’de can çekişiyor şu an.

Hocam 12.1.1’e düşürmenin yolu var mı? SHSH kaydım var 12.1.1 için. Cihaz 12.4.8’de can çekişiyor şu an.
olur hocam hem unc0ver destegi de geldi o surumlere nonce degerini ayarlayip dusurmeyi deneyin bu arada bu konuda daha bilgili olan birine sormak daha faydali hocam

@dplali
IOS 12.4.8 sürümünde hiç bir problem görmedim...

en iyisi DFU moduna alın sıfır bir kurulum yapın ve tekrar test edin...

Merhaba . i phone 7 13.5 jailbreak Li cihazım bugün çöktü . Yeniden jailbreak atmak için u3tree uygulamasını yükledim ancak 13,5 jailbreak seçeneği artık yoktu . Bu durumu nasıl düzeltir ve jailbreak yapabilirim .

Jailbreak kaldırıp mı temiz kurulum yapmalıyım, jailbreakli haliyle temiz bir kurulum olur mu

ios 13.3.1 den 13.6 ya dfu mod ile sıfırdan fresh kurulum gerçekleştirdim. checkra1n 13.6 nın desteklenmediğini söylüyor ,şu an cihazda jb yok sizce ios 14 ü mü bekleyeyim yoksa checkrain ile jb yapayım mı (allow untested versions seçeneği ile)

ios 13.3.1 den 13.6 ya dfu mod ile sıfırdan fresh kurulum gerçekleştirdim. checkra1n 13.6 nın desteklenmediğini söylüyor ,şu an cihazda jb yok sizce ios 14 ü mü bekleyeyim yoksa checkrain ile jb yapayım mı (allow untested versions seçeneği ile)

Size kalmış hocam. Hangi sürümü daha stabil buluyorsanız o sürüme JB yapın. İOS 14 için bir 2 ay daha beklemeniz lazım.

Geri