Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayarlardaki ekran süresi kısmından bu uygulama için sınır koymuşsun sanırsam yanlışıkla sınırlamayı kapatıp deneyebilirsin
Ekran süresi uygulama sınırlarına girdiğimde boş gözüküyor dostum. Ben hiç bişeyi de kurcalamadım kendi kendine olmuş.

14de6a1f92e52bb47cf84668a2d063f9.jpg

İnstagram’da yeni insanlar keşfet bölümünü engellemenin veya kapatmanın bir yolunu bilen varmı arkadaşlar?

Herseyi denedim bu hatayi gideremedim lütfen yardim edin

Ekli dosyalar

• BD514750-14B5-4042-90E9-73FFCB1D5BF1.png
    BD514750-14B5-4042-90E9-73FFCB1D5BF1.png
    2.8 MB · Görüntüleme: 13
Cercube yi tekrar yükle veya YouTube + cercube bir sürüm düşür yada güncelle
Normal de dedigin gibi yapinca düzeliyordu
herseyi denedim olmuyor Hocam :(
fazla tweak de yok ,garib olan kendi kendine bozuldu

Cercube’ün mp3 aktarmasında sıkıntı yok ve şu ana kadar da herhangi bir sıkıntı yaşamadım sana özel bir durum olması lazım

Cercube’ün mp3 aktarmasında sıkıntı yok ve şu ana kadar da herhangi bir sıkıntı yaşamadım sana özel bir durum olması lazım
Biliyorum arkadaś da çaliśiyor
fazla da tweak yüklü deyil
Succession ile sifirlamak da istemiyorum,alternativ güzel tweak de yok :(

Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar...
checra1n cihazi gormuyor no supported hatasi veriyor bir yardimci olurmusunuz?
Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar...
Kardes bir el atarmisniz yardim lazim
ipad2 kullaniyorum fakat bir turlu jailbreak yapamadim yardim edrmisiniz?

Herkese merhaba , cihazimda JB yüklü versiyon 12.4 , cihazim sarjdan dolayi kapandi ve JB devre disi kaldi , cok aradim ama malesef Uncover bulamadim hepsi indirilince pasif kullanilamiyor malesef , bilgisayar uzerinden degil direkt indirmeli Uncover konusunda yardimci olabilecek var mı ?

Herkese merhaba , cihazimda JB yüklü versiyon 12.4 , cihazim sarjdan dolayi kapandi ve JB devre disi kaldi , cok aradim ama malesef Uncover bulamadim hepsi indirilince pasif kullanilamiyor malesef , bilgisayar uzerinden degil direkt indirmeli Uncover konusunda yardimci olabilecek var mı ?

Her telefon shutdown yediğinde jb devre dışı kalır tekrar unc0ver ile jb yapman lazım uncover’ı ReProvision tweaki ile imzalayıp uzun süre crash yemeden kullanabilirsin eğer telefon kapansa da jb aktif olsun dersen uncover’ın ücretli sürümü var sanırsam onu deneyebilirsin adminler yardımcı olur

Her telefon shutdown yediğinde jb devre dışı kalır tekrar unc0ver ile jb yapman lazım uncover’ı ReProvision tweaki ile imzalayıp uzun süre crash yemeden kullanabilirsin eğer telefon kapansa da jb aktif olsun dersen uncover’ın ücretli sürümü var sanırsam onu deneyebilirsin adminler yardımcı olur

bilgilendirme icin cok teşekkür ederim , peki Reprovision tweaki nasil yapicam şuan Reprovision da açılmıyor , unc0ver indirdigim bir sayfa ReProvision’a atiyo hemen kapanıyo , ne yapmam gerekiyor ?

bilgilendirme icin cok teşekkür ederim , peki Reprovision tweaki nasil yapicam şuan Reprovision da açılmıyor , unc0ver indirdigim bir sayfa ReProvision’a atiyo hemen kapanıyo , ne yapmam gerekiyor ?

Unc0ver ile tekrardan jailbreak yaptıktan sonra reposundan ReProvision Reborn tweaki ile unc0ver’ı her hafta otomatik olarak imzalayabilirsin (jb aktif değilken jb uygulamalarını ve tweaklerini kullanamazsın)

Telefonuma Tumblr yüklemek istiyorum fakat 13.0 ve üzeri sürümleri desteklediği için kullanamıyorum bu yüzden iPhone 6 telefonumun sürümünü 12.5.1'den 13.0'a yükseltebilir miyim?

Siteden developer ipa al bi sene boyunca imza derdin olmaz

Telefonuma Tumblr yüklemek istiyorum fakat 13.0 ve üzeri sürümleri desteklediği için kullanamıyorum bu yüzden iPhone 6 telefonumun sürümünü 12.5.1'den 13.0'a yükseltebilir miyim?

Sürümünü yükseltemezsin ne yazık ki

merhaba, iphone 7 ios 11.4.1 sürümüne sahibim arama kaydı tweakı düzgün çalışmıyor bazen kaydediyor bazen etmiyor bunu ios 14e değilde ios 12 ye güncelleyebilirmiyim veya çalışan bir arama kaydı tweakı varmı?

merhaba, iphone 7 ios 11.4.1 sürümüne sahibim arama kaydı tweakı düzgün çalışmıyor bazen kaydediyor bazen etmiyor bunu ios 14e değilde ios 12 ye güncelleyebilirmiyim veya çalışan bir arama kaydı tweakı varmı?
imzanız varsa 14 ve üstüne güncelleyebilirsiniz. jb checkrain ile yaparım diyorsanız son sürüme kadar destekliyor.
arama kaydı callrecorder audiorecorder tweaklerini satın alın.

imzanız varsa 14 ve üstüne güncelleyebilirsiniz. jb checkrain ile yaparım diyorsanız son sürüme kadar destekliyor.
arama kaydı callrecorder audiorecorder tweaklerini satın alın.
satın alın diyorsunuzda ufacık bir şey için 3 dolar vermek istemiyorum (paypalda çalışmıyor zaten) hadi 3 tl olsa vereyimde ama 3 dolar bu iş için pahalı vede zaten çalışıp çalışmadığı belli değil parada boşa gitmiş olur. bu tweakları deneyebilceğim bir tweak varmı? mesela malum hacky***ri****e reposunda tüm arama kaydı tweakı var ama sadece audiorecorder2 yükleniyor onuda denediğimde düzgün çalışmadı şimdi ben buna 3dolar verseydim boşa giderdi iyiki denemişim oradan keşke dğierlerinide deneyebilsem çalışıp çalışmadığını denemek için

tweaklerin aciklamalarinda hangi sürüme göre oldukları yazar. siz crackli tweak yüklerseniz zaten telefon çöpe dönecektir. eğer işinize yarayacaksa önemli bir tweakse 3 dolar bence verilecek değerdir. eğlence amaçlı kullanıyorsanız muadillerine bakacaksınız ama çalışacak olan en iyi 2 tweaki söyledim size. iyi forumlar.

tweaklerin aciklamalarinda hangi sürüme göre oldukları yazar. siz crackli tweak yüklerseniz zaten telefon çöpe dönecektir. eğer işinize yarayacaksa önemli bir tweakse 3 dolar bence verilecek değerdir. eğlence amaçlı kullanıyorsanız muadillerine bakacaksınız ama çalışacak olan en iyi 2 tweaki söyledim size. iyi forumlar.
Haklısınız ama denemek için indirdim ios 11 için olan tweakı (cracklı diye büyük bir sorun olmuşmudur acaba? 6-7 kere restore root fs yaptım 3 kere suggestion yaptım ama suggestion sıfırlamadı sadece varsayılan ayarlara çevirdi telefonu) cracklı tweak gelen aramalar için çalışmıyordu şimdi buna ben para verseydim çöp olurdu eğer gerçekten çalışacağını bilsem bende veririm 3 doları sıkıntı değil, acaba sürüm eski diyemi çalışmıyor? Güncellsemmi?

crackli oldugu icin calismamiştir. uzun zamandır audiorecorder serisini kullanıyorum sorunsuz. imzanız varsa güncelleyin 14.3 vs. x ve altı telefon varsa da 14.7 ye güncelleyin. iyi forumlar.

Merhabalar.
apt jailbreaktr me repo adresimi değişti. Sertifika sorunu diyor

Geri