merhaba kolay gelsin herkese jailbreak yaptim cihazima bilgisayarsiz ipa apps adresinden uncover indirerek fakat 7 gun gecti ve gitti suan aktif degil nasil kalici olarak yapabilirim bana yardim eder misiniz cihszim iphone x surumum 14.3
Arkadaşlar iyi forumlar, benim iPad 2 var 9.3.5 sürümünde ben bu cihaza eski sürümde olsa YouTube vs. Uygulamalar kurmak istiyorum bunu nasıl yapacağım ? Teşekkürler.Hayirli olsun. Super konu. Ellerinize saglik.
Arkadaşlar Iphone 6 cihazım var IOS sürümü 12.5.5 Altstore ile Unc0ver jailbreak yaptıgımda jailbreak tamamlandı diyor ve elmada kalıyor. Telefonun bataryasını söküp takmak durumunda kaldım. Bir çözüm yolu yöntemi var mı ?
Herkese iyi forumlar, arkadaşlar benim sorum şu, benim iPad 2 var, iOS 9.3.5 ben bu iPad e eski sürümde olsa yeni sürümde olsa YouTube gibi anımsatıcılar gibi vs. Uygulama yüklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
[automerge]1657065824[/automerge]
Arkadaşlar iyi forumlar, benim iPad 2 var 9.3.5 sürümünde ben bu cihaza eski sürümde olsa YouTube vs. Uygulamalar kurmak istiyorum bunu nasıl yapacağım ? Teşekkürler.
Arkadaşlar herkese iyi forumlar , Jailbreak için , iOS cihazlarda arayüz vb. Gibi değişiklikler yapabiliyoruz diyorlar , Güncelleme almayan bir iOS cihaz hiçbirşekilde güncelleme alamaz mı veya daha güncel bir sürüm yükleme imkanımız yok mu?
Teşekkürler.
İyi günler, tahminen IOS 15.2 için jailbreak ne zaman çıkar fikri olan ya da bir yerde yazı okumuş olup da bilgisi olan var mı acaba?
Bununla alaklı bir sonuç elde ettinmi kardeşimİphone 6s ios 13.5 jailbrekli.
Bu cihazın şuana kadar çıkmış tüm ios surumlerinin shsh kaydı alınmıştır.
Bu cihazı en son çıkmış olan jailbreak ile hangi ios surumune güncelleyebilirim?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S.a arkadaşlar. Cihazda yüklü olan bir uygulamanın verileri ile birlikte ipasını alabileceğim bi tweak var mı acaba
Cracker XI+ Tüm sürümlerde çalışır mı bilemiyorum.
![]()
![]()
İos sürüm destekliyor ana hata alıyorum. Enable crakerxı hook in setting tab diye. Ayarlarda crackerxı hook açıkCracker XI+ Tüm sürümlerde çalışır mı bilemiyorum.
![]()
![]()
@nihat1551 bunda hata alyorum dostum. Alternatif varmı
merhabalar iphone 6 cihazımın icloud bilgilerini komple unuttum bypass yaparsam sim sinyal sorunu yaşamadan nasıl halledebilirim?
İyi forumlar...