Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba jailbreak yapacaktım ama bu konuları hiç bilmiyorum eğer yardım etmek isterseniz whatsapptan konuşabilirmiyiz telefonum iphone 6 plus ios 12.5.6

Merhabalar herkese,

iPhone 6 için IOS 14 vs. nasıl kurabilirim rehber felan var mı?

İyi günler dilerim

Merhabalar herkese,

iPhone 6 için IOS 14 vs. nasıl kurabilirim rehber felan var mı?

İyi günler dilerim

İphone 6 icin yükleyebileceğiniz son sürüm 12.5.6 dir

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Androiddeki gibi root vs. yapıp yükseltemez miyim?

İphone 6s plus ios 14.6 için jailbreak varmıdır ? Daha önce chechrain kullanıyordum reset atınca pc olmadan tekrar kullanabileceğim şekilde varmıdır

İphone 6s plus ios 14.6 için jailbreak varmıdır ? Daha önce chechrain kullanıyordum reset atınca pc olmadan tekrar kullanabileceğim şekilde varmıdır

Eski telefonum iphone 5s ios 12.5.6 var içinde ama çok kasıyor ve bataryası 4 saat bile dayanamıyor ios u nasıl düşürebilirim?

Merhabalar kolay gelsin apssmanager le daha önceden alınmış oyun ayar yedek dosyası .adbk uzantasi olan bır dosyayı filza ile zip şeklinde açıp dosyaya erişip oyun kontrol ayarimin duzeni bölümü tam olarak ne tarafda rica ediyorum bilgili varsa benimle iletişime gecebilirmi benim için çok çok önemli , malesef oyunda bulut sistemi yok yoksa bu kadar uğraşmazdim, eski ipadimda aldım yedek ayar var olan appsmangerle o bölüm yanılmıyorsam prefences dosyası içinde de açtım baktimda çok karışık çözemedim bilgili biri lütfen benimle iletişime geçsin 😔 birde eski yedek dosyasını appsmanger den direk yukledimde butonlar aşırı büyük ve sacmalio ben o değerleri bulup kendim girip denemek istiyorum , şöyle görsel atım dosya bu

Ekli dosyalar

• 16745948158266341687232349505045.jpg
    16745948158266341687232349505045.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 18
Selam arkadaşlar, jailbreak için hangi model iphone ve jailbreak önerirsiniz? Telefon yeniden başladığında tekrar jailbreak yapmaya gerek var mı?

Şu ekranın altındaki navigasyon tuşu jbsiz gizlenmiyor mu??

Ekli dosyalar

• 1294E785-2709-4EF0-BBA5-DDDBD5A469D2.jpeg
    1294E785-2709-4EF0-BBA5-DDDBD5A469D2.jpeg
    115.1 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba bir müşterimden macbook pro A1278 aldım müşterinin icloud adresini sildim kendi icloud adresimi girdim sıfırlama yapmak istedim ama olmadı apple support sayfalarında silmekten bahsediyordu sonra kuruluma geçiyordu bende öyle yaptım sildim. şimdi tekrar kurmak istedigimde applestore kullanıcı adı ve şifre istiyor kendiminkini giriyorum kabul etmiyor haliyle kurulum yapamıyorum cihaza . sildigim içinde cihaz boşta kaldı müşteriye ulaşamıyorum tekrar onun kullanıcı adı şifresini girelim diye bu konuda yardımcı olabilecek varmı yapılabilecek birşey varmı bilgi verebilirmisiniz .

iOS 10.3.4 de cc (control center) tweaki olmamasına rağmen cc yi açtığımda safe modeye atıyor nasıl düzeltirim

Öncelikle kolay gelsin hayırlı işler ilk defa iphone sahibiyim iphone x kullanıyorum iOS 16.2 jailbreak olmadan apk dosyası indirip kurabilmek istiyorum (oyun için) bilgisayarım yok neler yapabilirim zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim

iphone 5 10.3.4 jb var mıdır arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba, aktif olarak 5s cihazımı JB özellikleriyle kullanıyorum unc0ver aracılığı ile. ama çok kasmaya başladı. Sırf bu gıcık durumdan kurtulmak için bütçeme uygun iphone 7 beğendim. Yenilenmiş iphone 7 cihazı alacağım ama satıcı ios sürümünü bilmiyor. Her halukarda Jailbreak yapabilir miyim ? bilginiz varsa paylaşırmısınız ?

EXTRA soru olarak, ben özellikle SWİTCH STORE kullanıyorum apple store da farklı ülkelerden uygulama indirmek için. Bu özellikle çalışır mı ?? teşekkür ederim.

Merhaba forumda yeniyim kurallara uygun olmayan bir mesaj olursa kusura bakmayın şuanda iphone 7 kullanıyorum derdim jailbreak değil sadece merak ettiğim konu telefonumu ikinci el aldım temizlik açısından ve kullanış açısından seviyorum ancak rengi hoşuma gitmiyor ve de alüminyum kasası. Youtube da dolanırken kasa değişim videoları gördüm acaba iphone 8 veya iphone se 2020 kasalarını 7 ile aynımıdır. Parçalar birebir oturur mu yoksa sıkıntı yaşanır mı.

Merhabalar forumda yeniyim,

İphone 11 İos16.0 sürümündeyim. Jailbreak yapmam mümkün müdür. Carplayden video izlemek için istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Merhabalar forumda yeniyim,

İphone 11 İos16.0 sürümündeyim. Jailbreak yapmam mümkün müdür. Carplayden video izlemek için istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Hocam şu anda iphone 11 ios 16.0 sürümüne jailbreak yok

Benim bir sorum olacakta jb kurdum bundan 1.5 sene önce sanırık tam hatırlayamıyorum ama şuanda kaldırmak istiyorum şuanda 15.7.3 güncellemesi mevcut telefonumda 6s modeli var bunu kaldırabilmem için ne yapmam gerekiyor acaba

betaunlimapps reposunu eklemeye çalıştığımda Doğrulama hatası istek zaman aşımında uğradı hatası alıyorum ne yapabilirim whattsap ya da instagramı açan başka bir repo var mı

AltStore'a yüklemek için İpadimde internetten ipa yüklüyorum ama tablette jailbreak olmamasına ragmen *"Filza" ile aç* yazıyor ve altstore hiçbir şekilde çıkmıyor

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda iphone 14 pro max aldım. İlk defa iphone kullanıyorum ve biraz pişmanım. Kendimi çok sınırlandırılmş hissediyorum. Androidde whatsap plus kullanıyodum. İphone watusi diye bi uygulama kurdum ve lisansını satın aldım. Ama watusi her 2 günde bir bozuluyor ve açılmıyor. Watusi benim için çok önemli. İphonedeki tabirlere çok yabancıyım. Bana watusiyi sorunsuz kuracak birileri varmıdır ? Ücretli yardım etmek isteyen birilerini arıyorum. Teşekkürler

Merhaba. iPad Air 1 aldım fakat bazı uygulamalar yuklenmıyor. Uygulamaları yüklemek için ne yapmalıyım ? Jb yaparsam yükleyebilir miyim ve nasıl jb yapabilirim ?

Geri