İphone 14 plus sahibine kilitlendi ios 18.3.1 nasıl geçebilirim.
Jailbreak cihaza ekstra yük ekler. %20 gibi. cihazınız için kasmalar olur mutlaka. Zaten performans alabileceğiniz bir cihaz değilAbi iOS 12.5.7 iPhone 6 cihazım var jbli tweak önerir misin bide appsync çalışır mı PC var jbyi chekra1n ile PC’den yaptım
MerhabaMerhaba kolay gelsin elimde iphone 7 (15.8.3) var jailbreak işlemini hallettim Bunun içine CarBridge kurmak istiyorum Bedeva bulduğum kaynaklar ios (15.7.1) ve altını destekliyor bunun güncelini nasıl bulabilirim ?
böyle bir hata alıyorumMerhabaZiyaretçilere kapalı Giriş yapbunu deneyin
Gördüğüm kadarıyla CarBridge Kurmaya çalışıyorsunuz. Kurulu olan CarBridge kaldırıp daha sonra CarPlayEnable kurmayı deneyin(15.8.4) güncellemesi gelmiş yapılır mı
[automerge]1743636772[/automerge]
.
[automerge]1743636799[/automerge]
böyle bir hata alıyorum
Merhaba maalesef çalınma ve art niyetli girişimlere kolaylık sağlamamak adına bu konu ile ilgili forumdan bilgi aktaramıyoruz.Merhaba, iPhone 5'im bulunuyor. iCloud şifresini bilmiyorum, şifreyi sıfırlayamıyorum. Cihazımı nasıl sıfırlayabilirim ücretsiz şekilde?
Cyidada güncelleme yaparken '' Sub-process /usr/libexec/cydia/cydo exited unexpectedly '' hatası alıyorum lütfen yardım edin. ios 12.5.7 frey ile kurdum .
iOS 16.6.1 üstü sürümlere, jb mevcut değil.Merhaba aranızda yeniyim cihazım 15 pro ios 18.5 jb var mı?
Yapılamıyor mu artıkiOS 16.5.1 üstü sürümlere, jb mevcut değil.
Yapılamıyor değil, yapılmıyor.Yapılamıyor mu artık