Güzel duruyor. Saati nasıl yaptınız acaba xenhtml mi?
neredeNot: Türkçe paketi de paylaşıldı.
nerede
yukarıda arama yerine notifica yazıp sadece başlıklarda aratın. sonrasında görürsünüz konu önünüze gelir.nerede
Bu tweak ile her uygulamaya ayrı bildirim sesi tanımlayabiliyor muyuz ?
@kadir1009 hocam teşekkür ederiz. Buna benzer ancak arka planı renklendirmeyen, saydam temiz bir görüntü sağlayan tweak vardı. Hatırlıyor veya biliyor musunuz acaba ? Teşekkür ederim

nine tweak ı ?@kadir1009 hocam teşekkür ederiz. Buna benzer ancak arka planı renklendirmeyen, saydam temiz bir görüntü sağlayan tweak vardı. Hatırlıyor veya biliyor musunuz acaba ? Teşekkür ederim
iphone 7 plusta kasıyor. Sizdede aynı durum varmı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim uyguladım yamayı. Eline koluna sağlık hocamBu tweak ile de bu görüntüyü yakalayabilirsiniz, Türkçe Yamayı uyguladıktan sonra ayarları kurcalayın istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz
@kadir1009 hocam teşekkür ederiz. Buna benzer ancak arka planı renklendirmeyen, saydam temiz bir görüntü sağlayan tweak vardı. Hatırlıyor veya biliyor musunuz acaba ? Teşekkür ederim
Bildirimlerin ortada değil de üstte olmasını istiyorum, nasıl ayarlamam gerekiyor?
Notifica için örnek bir tasarım
![]()
Ayarlar:
![]()
![]()
![]()
Bildirimleri biraz daha üste nasıl çekeriz? Ekranın üst sol köşesinden başlamasını istiyorum?
Ben bu tweak de takıldı her ayar tamam ama bildirimleri gruplanıyor her bildirim tek tek geliyor
jellyfish tweak ile yapabilirsinizGüzel duruyor. Saati nasıl yaptınız acaba xenhtml mi?