Çözüldü Paypal sorunu

corleone.vito1

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba herkese. Bioprotect’i satin almak icin amerika hesabiyla paypal olusturdum banka hesap kartimi da ekledim ama hata aliyorum yanlos birsey mi yapiyorum. İlk kez paypal ile alim yapicam pek bilgim yok. En son bu ekrani goruyorum. Electra 11.1
c21fff10a47a2fdeb154fd2a2316a0c3.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dogrudur hepsini inceledim o asamalari hallettim ama cydia icinden alim yapma asamasinda bu hatayi aliyorum. Konunun fransizi oldugum icin pek anlamadim. Kredi karti degil banka hesap karti tanimlartim ondan dolayimi yoksa karttan paypal hesabina ilk once para mi aktarmam gerekiyo. Paypal hesabindaki bakiye sifir cunku.

Dogrudur hepsini inceledim o asamalari hallettim ama cydia icinden alim yapma asamasinda bu hatayi aliyorum. Konunun fransizi oldugum icin pek anlamadim. Kredi karti degil banka hesap karti tanimlartim ondan dolayimi yoksa karttan paypal hesabina ilk once para mi aktarmam gerekiyo. Paypal hesabindaki bakiye sifir cunku.

Çok fazla bilgim yok maalesef o konu hakkında.

kredi kartı ile alışverişe izin veriyor sanırım tr den çekildiği için paypal, kredi kartı ile deneyin ya da paypal a yönlendirmeden kredi kartı bilgileri ile ödeme yapabilirseniz o çözer işinizi

ayrıca kartta da para olması gerkeiyor

kredi kartı ile alışverişe izin veriyor sanırım tr den çekildiği için paypal, kredi kartı ile deneyin ya da paypal a yönlendirmeden kredi kartı bilgileri ile ödeme yapabilirseniz o çözer işinizi

ayrıca kartta da para olması gerkeiyor

Kredi kartim yok malesef. Baska bir odeme yontemi ekrani yok tek paypal ekrani var.

Aldim uygulamayi sonunda fakat. Ayarlarina girdigimde lisans bulunamadi satin alin diyor hala. Yapamam gereken baska birseyler dahami var.

Hesabınınızı yeni açtığınız için şayet paypalde paranız olsa satın alabilirdiniz

Satın aldığımız tweakler aradında ise benim bilgilerle inrirsin kardeş

Hesabınınızı yeni açtığınız için şayet paypalde paranız olsa satın alabilirdiniz

Satın aldığımız tweakler aradında ise benim bilgilerle inrirsin kardeş

Satin aldim ama ayarlarina girdigimde almamisim gibi durum. Hala satin al diyor.

ayarlardan bioprotect girip etkinleştir dediniz mi kardeş

Transfer license yapın kardeş
[automerge]1526511715[/automerge]
Email adresi isterse ödeme yaptığınız paypalın email adresini giriniz

Uygulamanın geliştiricisine email yolla kardeş yardımcı olurlar kesin çok tuhaf bir durum

Uygulamanın geliştiricisine email yolla kardeş yardımcı olurlar kesin çok tuhaf bir durum

Amerikan baskani dahil herkese mail attim cevap bekliyorum gelirse.

Teweaki satin aldik ama kullanamiyorum sinir oldum.

Gelistiricinin reposundaki x olanini kurdum ve onu satin aldim aktif oldu kullaniyorum. 27 liraya patladi bana bu is. Peki o aldigim ne olacak. Yada baskasina transfer edebilirmiyim. Ediliyorsa isteyen varsa ediyim.

x olan ios11 ile uyumlu olan versiyondu onu atlamış sanırım herkes

x olan ios11 ile uyumlu olan versiyondu onu atlamış sanırım herkes

Bigboss da ki surumu kullaniyodum biraz uyumsuzlugunu gormedim. Onun icin onu aldim.

Bigboss da ki surumu kullaniyodum biraz uyumsuzlugunu gormedim. Onun icin onu aldim.

aslında bazı tweakleri (limneos packix gibi) direk kodlayanın reposundan almak daha iyi hem güncelleme geldiğinde zamanında alabilirsiniz hem de sorunları en asgariye indirebilirsiniz

aslında bazı tweakleri (limneos packix gibi) direk kodlayanın reposundan almak daha iyi hem güncelleme geldiğinde zamanında alabilirsiniz hem de sorunları en asgariye indirebilirsiniz

Bigboss tek cati genelde. Yoksa repo dolar kaynak kismi.

Bigboss tek cati genelde. Yoksa repo dolar kaynak kismi.

Bazı tweakleri bigboss veremiyor kodlayanın isteği ve yönlendirmeleri gereği, o yüzden söylemiştim tercih meseles tabi

Bazı tweakleri bigboss veremiyor kodlayanın isteği ve yönlendirmeleri gereği, o yüzden söylemiştim tercih meseles tabi

E bunu insanlar nerden bilcek her birinin reposunu eklemedikten sonra.

Geri