Çözüldü power tuşuna basınca elma logosunun ardından telefon açılmıyor.

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

uchia-Sasuke

Aktif Üye
JailbreakTR
arkadaşlar temiz kurulum yapmak istiyordum. tweakleri silmeye çalışırken icleaner pro ile cydia kaynaklarını kazara sildim.(tweakleri bu şekilde silebileceğimi düşünüyordum)cydia da tweaklerin kaldığını görünce bi tane tweak sildim ve telefon dondu ve kapandı.şuan elma da kalıyor.elma 3 sn yanıp kapanıyor.11.1.2 yi kaybetmek istemiyorum.yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?

arkadaşlar temiz kurulum yapmak istiyordum. tweakleri silmeye çalışırken icleaner pro ile cydia kaynaklarını kazara sildim.(tweakleri bu şekilde silebileceğimi düşünüyordum)cydia da tweaklerin kaldığını görünce bi tane tweak sildim ve telefon dondu ve kapandı.şuan elma da kalıyor.elma 3 sn yanıp kapanıyor.11.1.2 yi kaybetmek istemiyorum.yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?
Sürekli döngü de mi kalıyor Rıdvan

respring adeğil.telefon açılırken ilk baştaki o elma da kalıyor.açılmıyor yani

Geçmiş olsun. 11.2.6 ya merhaba de. Ben iphone x i kaybettim öyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malesef

Aynısı banada oldu elma gel git ama rıdvan bekle şarjı bitsin bir de
[automerge]1520686201[/automerge]
Şarjı bitene kadar bekle

Şarjı bitene kadar bekle
re
Şarjı bitene kadar bekle
respring te olsa şarjı biterdi ama telefonu sürekli açıp kapatarak bitirmek çok zor.yüzde 45 ti şarjı en son hatırladığım kadarıyla

Boşuna deneme ben iki defa yaptım bitirdim şarjı nafile

Telefon jbsiz moddayken ssh bağlantısı oluyormu

Hem evdekinden olmak ıstemıyorsun hemde acil yardım ıstıyon koy bi kenara bitsin sarji bekle en son care güncellersin

Hard reset denedin mi bi defasında benim de başıma gelmişti bi kaç hardreset denemesi sonunda açılmıştı.istersen bi dene

Telefon jbsiz moddayken ssh bağlantısı oluyormu

hiç denemedim.nasıl yapabilirim?
[automerge]1520688057[/automerge]
hiç denemedim.nasıl yapabilirim?
aslında telefon hiç açılmıyor. jb siz moda girebilsem gerisini hallederdim
[automerge]1520688109[/automerge]
Hem evdekinden olmak ıstemıyorsun hemde acil yardım ıstıyon koy bi kenara bitsin sarji bekle en son care güncellersin
abi bende bi tane telefon var zaten :D bilgisayardan yazıyorum

Benim iphone x de elmada kalmıştı sattım 8 plus aldım o da 11.1.2 ile geldi. Şimdi çok dikkat ediyorum

Bende olmuştu bi kere wnscp ile subjec içindeki tüm dosyaları sildim cihazı respiring yaptım senin gibi elma bi gelip gidiyordu bi türlü hiç birşeyi görmüyordu aldım elime cihazı kalktım ayağa bi tekme seni bilmem ne ettiğim telefon uçtu tavana vurdu ordan koltukta bi zipladı kafama geldi kafamm yarıldı sandım elimi attım kan cizdi kafamı bi tekme daha iphone x kırıldı sandım vitrinin altında sabaha kadar kaldı sabah bi bakayım dedim yok bakmayım gideyim bi telefon alayım derken benim uşak baba telefonunu buldum ver dedim baktım telefona hiç birşey yok kapalı sarja taktım çalıştı
[automerge]1520688417[/automerge]
Sende dene dostum😁

Bende olmuştu bi kere wnscp ile subjec içindeki tüm dosyaları sildim cihazı respiring yaptım senin gibi elma bi gelip gidiyordu bi türlü hiç birşeyi görmüyordu aldım elime cihazı kalktım ayağa bi tekme seni bilmem ne ettiğim telefon uçtu tavana vurdu ordan koltukta bi zipladı kafama geldi kafamm yarıldı sandım elimi attım kan cizdi kafamı bi tekme daha iphone x kırıldı sandım vitrinin altında sabaha kadar kaldı sabah bi bakayım dedim yok bakmayım gideyim bi telefon alayım derken benim uşak baba telefonunu buldum ver dedim baktım telefona hiç birşey yok kapalı sarja taktım çalıştı
[automerge]1520688417[/automerge]
Sende dene dostum😁
:Dddddd

Gerçek ha
[automerge]1520688573[/automerge]
Çok kırdım böyle cihaz
[automerge]1520688607[/automerge]
Çok kurcalıyoruz bu acele ne

Adamın birinin cihazı 10 numara çalışıyor sıkıntı yok dün gece illa semirestore 11 denemek ıstıyor
[automerge]1520688798[/automerge]
Dostum cihaz hiç tekki verıyormu yanı kablo bağlantısı görüyormu iTunes bağlanıyormu

Adamın birinin cihazı 10 numara çalışıyor sıkıntı yok dün gece illa semirestore 11 denemek ıstıyor
[automerge]1520688798[/automerge]
Dostum cihaz hiç tekki verıyormu yanı kablo bağlantısı görüyormu iTunes bağlanıyormu
itunes e bağlanıyor.ama 11.1.2 yi kaybetmek istemiyorum.11.2.6 kuracak..

Elma sıyah ekranda acılıp kapanıyormu hala
[automerge]1520689604[/automerge]
Yoksa komple kapalımı

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri