A AspharagaS Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 3 Kas 2020 Mesaj 23 Tepkime puanı 1 1 Şub 2022 #1 Jailbreaktr reposu uZun süredir hata veriyor. Sorun nedir veya çözümü var mı ?
caglar_fb Aktif Üye JailbreakTR Katılım 14 Ocak 2018 Mesaj 263 Tepkime puanı 49 2 Şub 2022 #2 Aynen bendede hep hata veriyor güncelleme gelmeyecekse silelim Cydia hep hata veriyor. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen bendede hep hata veriyor güncelleme gelmeyecekse silelim Cydia hep hata veriyor. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
C clkgkmn Guest 2 Şub 2022 #3 Forum yetkilileri artık ilgilenmiyolar yada satıldı forumu sadece kullanıcılara bırakmışlar
ugacomtr ugacomtr Administrator Katılım 26 Tem 2017 Mesaj 1,719 Tepkime puanı 622 2 Şub 2022 #4 forum satılmadı. bu fikre nerden kapıldınız bilmiyorum... repo uzun zaman önce kapandı. iyi forumlar.
forum satılmadı. bu fikre nerden kapıldınız bilmiyorum... repo uzun zaman önce kapandı. iyi forumlar.
A AspharagaS Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 3 Kas 2020 Mesaj 23 Tepkime puanı 1 7 Şub 2022 #5 ugacomtr: forum satılmadı. bu fikre nerden kapıldınız bilmiyorum... repo uzun zaman önce kapandı. iyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Yeni bir repo olacak mı peki
ugacomtr: forum satılmadı. bu fikre nerden kapıldınız bilmiyorum... repo uzun zaman önce kapandı. iyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Yeni bir repo olacak mı peki
ugacomtr ugacomtr Administrator Katılım 26 Tem 2017 Mesaj 1,719 Tepkime puanı 622 7 Şub 2022 #6 Şu anda yeni bir repo için çalışmalarımız yok. İyi forumlar.