Tweak Rocket for Instagram

Uygulamaya bir güncelleme geldi eve güncelleme sonrası Çalışmaz oldu bilgisi olan var mı acaba
[automerge]1539869919[/automerge]
Sildim yükledim insta sürüm düşürdüm ama yine olmadı gitti :(

Son düzenleme:
Uygulamaya bir güncelleme geldi eve güncelleme sonrası Çalışmaz oldu bilgisi olan var mı acaba
[automerge]1539869919[/automerge]
Sildim yükledim insta sürüm düşürdüm ama yine olmadı gitti :(
İnstagram ++ kurun guncelleme de aliyor surekli. Kafaniz rahat olsun

Hiç denememiştim aslında onu ama bir deneyeyim farkı yoksa bu düzelmezse +++ olana denemekte fayda var Teşekkürler
[automerge]1539886717[/automerge]
Bu instagram ++ farkı nedir normal app’yi silmeliyiim. Ve nerden yüklemeliyim yardım lütfen🙏🏻

Son düzenleme:
Hiç denememiştim aslında onu ama bir deneyeyim farkı yoksa bu düzelmezse +++ olana denemekte fayda var Teşekkürler
[automerge]1539886717[/automerge]
Bu instagram ++ farkı nedir normal app’yi silmeliyiim. Ve nerden yüklemeliyim yardım lütfen🙏🏻
benim kendi repomda var instagramın son sürümü, yüklemeden önce uasharedtools yüklemelisiniz, normal instagramın üzerine kuruluyor o nednele silmenize gerek yok

instagram ++ hangi repodan kurabilirim ios sürümüm 11.2.5 instagram sürümünde en son versiyonda çalışır mı ?

arkadaşlar instagram++ ve rocketi aynı anda kurup kullanmakta bir zarar görür müyüz ?

İnstagram videolarını otomatik oynatmasını engellemek için bi seçenek bulamadım ya da var mı acaba ?

Bu tweak sponsor gönderilerini ve keşfet kısmını kaldırma işlevini yapabiliyor mu bu işler için iki farklı tweak kullanıyorum, bundaki özellikler güzel gibi görünüyor hepsini yapabiliyorsa @yusuf.ozgul

Profilimizi inceleyen kullanıcıları görebiliyormuyuz! Biz onları takip edelim etmeyelim!

Bu tweak sponsor gönderilerini ve keşfet kısmını kaldırma işlevini yapabiliyor mu bu işler için iki farklı tweak kullanıyorum, bundaki özellikler güzel gibi görünüyor hepsini yapabiliyorsa @yusuf.ozgul
Evet kaldırıyor hocam.

Hocam sponsor gönderileri kaldırıyor da keşfet kısmını kaldırmayı bulamadım ben
Pardon sadece hikayelermiş. Onun için başka basit bir tweak var NoExInsta isminde. julioverne'nin reposunda bulabilirsiniz.

Pardon sadece hikayelermiş. Onun için başka basit bir tweak var NoExInsta isminde. julioverne'nin reposunda bulabilirsiniz.
Kullanıyorum hocam onu zaten rocket de aynı işi yapıyorsa kaldırayım dedim o yüzden

en son güncellemeyle kullanılmaz hale geldi hiçbir işlevi yok şu anda mecburen instagram++ döneceğiz

en son güncellemeyle kullanılmaz hale geldi hiçbir işlevi yok şu anda mecburen instagram++ döneceğiz
Ne oldu ki bende çalışıyor :/ hangi özelliği kullanılmaz hale geldi

mesajlar kısmında sıkıntı yaşayan var mı gördüğüm mesajları teni bir mesaj gibi gösteriyor sürekli

Selamlar. 3.6.0 güncellemesi ve Instagram son sürüm ile story download etmiyor şu an.

Geri