az önce yükledim tapatalkda açılmamaya başladı. kapatıp da yazdım şimdi :) denedim diğer uygulamalrda starbucks apsiyon ekşisözlğkte de işe yaramadı. tam kullanımını çözemedim henüz ama nasıl kullanıldığını açıklayabilir misiniz ?
Tapatalk kullanarak iPhone XS MAX aracılığıyla gönderildi
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Liberty Lite'ı tekrar deneyebilirsiniz arkadaşlar reposu kapalı linkten indirin.
Tweak henüz yeni ve güncelleme aşamasında gelişmeleri reddit sayfasından takip edebilirsiniz.
TeeekkurlerTweak Adi : Shadow
Açiklama : Basit yöntemlerle basit jailbreak tespitini engeller. Liberty Lite reposu kapandı ve muhtemelen geliştirici desteği kesildi iyi bir alternatif olabilir.
Repo :Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Uyumluluk : iOS 11 - 12
Fiyat : Ücretsiz
Bende liberty lite ile paparaya giriş yapabiliyorumpapara uygulamasını hiçbir uygulama engellemeyi kaldıramıyor acaba bunun faydası olurmu ki?
Ucover de yakalanmıyor ama electrada yakalanıyorBende liberty lite ile paparaya giriş yapabiliyorum
Teeekkurler
Pastpay da calisiyor artik bir turlu giris yapamiyordun![]()
Ben sadece. Shadow kullaniyorum jailbreak uyarida almiyorum acilmayan bir uygulamam da yok stabil devamGiriyor ama uyarı veriyordu. Şimdi FastPayE giriyor mu? Hem Liberty hemde bu tweak beraber çalışıyor mu? Yani çakışma oluyor mu? @Se7Touch
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben sadece. Shadow kullaniyorum jailbreak uyarida almiyorum acilmayan bir uygulamam da yok stabil devam
Xs Max 12.1.2
Ben sadece. Shadow kullaniyorum jailbreak uyarida almiyorum acilmayan bir uygulamam da yok stabil devam
Xs Max 12.1.2
İkisi aynı anda sıkıntı yaratıyor kardeş ben kurdum liberty de vardı uygulamalar çalışmamıştıGiriyor ama uyarı veriyordu. Şimdi FastPayE giriyor mu? Hem Liberty hemde bu tweak beraber çalışıyor mu? Yani çakışma oluyor mu? @Se7Touch
İkisi aynı anda sıkıntı yaratıyor kardeş ben kurdum liberty de vardı uygulamalar çalışmamıştı
UnSub tweakine jailbreak bypass özelliği eklenmiştir. İsteyen arkadaşlar deneyebilir.
UnSub tweakine jailbreak bypass özelliği eklenmiştir. İsteyen arkadaşlar deneyebilir.
Kardeş UnSub ne içindi?
Artık hem jb gizleme hem de devre dışı bırakmaya yarıyor.
Repo ne acaba? Bende çıkmadı. 11.4.1
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap