Sorun yaşadığım tweakler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ivez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ivez

Çalışkan Üye
JailbreakTR
1- A-bypass yükledikten sonra, respring dakikalarca sürüyor, bazen cihaz jb i atıyor. Rootfs den sonra tespit ettim
2- Apple Find Conduit te yükledikten sonra kırmızı hatalar çıkıyor ve whatsapp instagram donuyor gerçi bunun için telefonu kapatıp tekrar jb yap denildi, ben yüklemeye korkuyorum. Bu iki tweak yüzünden 3 kere rootfs yaptım. @Se7Touch @srdgny
3- Textyle ve patchi instagram ve whatsapp ta yazı yazarken donma yapıyor. Zaten bu tweağinde hep sorunlu olduğunu @efsane belirtmişti

Iphone 11 13.5 Unc0ver JB
580c259d23c506f8c7a4ca17a6bdad23.jpg

43de58a3e3dc84f2e846c18ad97fc151.jpg

cb1f0f0544423a8fad2f4b606395a022.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
A-bypass hakkında
dediğiniz sorunu hiç yaşamadım 13 jb cıktıgından beri kullanıyorum uzun bir süredir hiç bi sorunla karşılaşmadım benim için güzel calışıyor
6s 13.5 checkra1n

@ivez
A-bypass benzeri başka tweak varmı cihazda.
Apple file condit sorunsuz çalışıyor. Whatsap ve instagramın donmasına neden olan iki uygulama üzerine kurulmuş tweak varsa onları kontrol et.
Textyle tweakı yaması her zaman sorunlu ben artık kullanmıyorum.
Ayrıca Yaşadığın sorunların temelinde uncover jb olma ihtimali yüksek

Libetry beta var, o da aktif
İnsta ve Whatsapp için Hem watusi Rocket var, hem de Afsocial.
Apple file condit neden olmadı bende anlamadım
Textyle benzeri tweak beklemek lazım.
Uncover developer, başkasına geçmem zor tabi.
Odessy?? chekrain??

Libetry beta var, o da aktif
İnsta ve Whatsapp için Hem watusi Rocket var, hem de Afsocial.
Apple file condit neden olmadı bende anlamadım
Textyle benzeri tweak beklemek lazım.
Uncover developer, başkasına geçmem zor tabi.
Odessy?? chekrain??
checkra1n tercih etmeni tavsiye ederim memnunum
Rocket i bırakalı 2 ay oldu bi sıkıntılı olmuştu son zamanlar instadan atıyordu falan
o yüzden insta için rhino tweak i öneririm cok daha iyi

checkra1n tercih etmeni tavsiye ederim memnunum
Rocket i bırakalı 2 ay oldu bi sıkıntılı olmuştu son zamanlar instadan atıyordu falan
o yüzden insta için rhino tweak i öneririm cok daha iyi

chekra1n için developer gerekiyor mu?
Rocket ve Afsocial birbirini tamamlıyor aslında.
Rhino da da güzel özellikler var ama, pro’du 5,99$ mış, iyi para.

Hesabı gizliye giriyor mu? Seni engellemeyi engelliyor mu? Yoksa üç aşağı beş yukarı aynı..

Son düzenleme:
chekra1n için developer gerekiyor mu?
Rocket ve Afsocial birbirini tamamlıyor aslında.
Rhino da da güzel özellikler var ama, pro’du 5,99$ mış, iyi para.

Hesabı gizliye giriyor mu? Seni engellemeyi engelliyor mu? Yoksa üç aşağı beş yukarı aynı..

prosuna gerek duymadım normal ozelliklerini yeterli buluyorum ve iptal edilen mesajları gostermesi artı bir özellik
checkra1n için developer gerekmiyor sadece telefon yeniden başlattıgında(şarj bittiğinde) pc takıp yeniden jb yapmalısın tel kapanması da kimsenin yaşadıgını gormedim. uncover kullanan cogu arkadaşımı checkra1n geçirdim aşırı memnunlar o farkı hissediyorlar

@ivez unc0ver jb ile yarım gün kullanamadım cihazı. Stabilite açısından Checkra1n ile unc0ver arasında dağlar kadar fark var.

@srdgny kardeş, eskisi yine whatsappı ve instayı dondurdu, cihaza hard reset attım, tekrar jb yaptım, cydiaya girdim apple file conduit yüklenmemiş olduğunu gördüm, güncelleme ile 1.1.1 gelmiş ama repo yüklenirken hata veriyor, ama Zebradan 1.1.1 yükledim yine dondurdu whatsapp ve instayı, cyciada repolar bile yüklenmiyor
En son zebradan yükledim, hard reset sonrası yeniden uncover jb yaptım kuruldu. ama apt.bigboss reposu cydia da hata veriyor içi boş.

Ekli dosyalar

• apple find.jpg
    apple find.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 23
  • app2.jpg
    app2.jpg
    92.1 KB · Görüntüleme: 22
  • app3.jpg
    app3.jpg
    107.6 KB · Görüntüleme: 22
  • apt.jpg
    apt.jpg
    11.3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
@ivez cydia içinde yüklü repo ve tweaklarını kontrol et. Cydo hatasının nedeni.
Ayrıca jb yi unc0verin son sürümü ile yap, sorun devam ederse dfu mod da restore yap cihazı ve yedek geri yükleme yapma

@ivez unc0ver jb ile yarım gün kullanamadım cihazı. Stabilite açısından Checkra1n ile unc0ver arasında dağlar kadar fark var.
Ben 13.3 çıktığı günden beri jb sorunsuz kullanıyorum hocam kaç ay geçti aradan neden kullanamıyorsunuz.?

Ben 13.3 çıktığı günden beri jb sorunsuz kullanıyorum hocam kaç ay geçti aradan neden kullanamıyorsunuz.?

Checkra1n ile substrate kullanmak varken unc0ver ile substitute kullanmak bana mantıklı gelmiyor.
@ivez kardeş cihazın iphone 11 miş sakın dfu mod da restore işlemi yapma.

Herkese merhaba telefonum lphone 5.3.4 3 G Unrestrictor yüklerken hata alıyorum sebebini bilen yardımcı olabilirim lütfen👍

Ekli dosyalar

• 15995595002176193327315171738743.jpg
    15995595002176193327315171738743.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20200908_130111_7.jpg
    IMG_20200908_130111_7.jpg
    3.5 MB · Görüntüleme: 13
Herkese merhaba telefonum lphone 5.3.4 3 G Unrestrictor yüklerken hata alıyorum sebebini bilen yardımcı olabilirim lütfen

Ücretli bir tweak ve satın alım işlemi yapılamadığı için indiremezsiniz.

@srdgny hocam ücretli olduğunu anladım fakat bide bu hatayı alıyorum telefonumu desteklemiyor acaba?????

Ekli dosyalar

• 15995626172196483179508559688479.jpg
    15995626172196483179508559688479.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 14
@srdgny abi cihaz sürümü 10.3.4

Ekli dosyalar

• 1599564935227992227872306700811.jpg
    1599564935227992227872306700811.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 15
Checkra1n ile substrate kullanmak varken unc0ver ile substitute kullanmak bana mantıklı gelmiyor.
@ivez kardeş cihazın iphone 11 miş sakın dfu mod da restore işlemi yapma.
Benim cihaz xs max mecbur unc kullanıyorum ama şuan bile inan pil sağlığım %93 gösteriyor 9:30 10 saat aktif kullanım süresi alıyorum. Önemli olan kullanmak değil. Nasıl kullanman gerektiğini bilmek.

Benim cihaz xs max mecbur unc kullanıyorum ama şuan bile inan pil sağlığım %93 gösteriyor 9:30 10 saat aktif kullanım süresi alıyorum. Önemli olan kullanmak değil. Nasıl kullanman gerektiğini bilmek.

Kullanmak kelimesini genel anlamda kullandım detaylı olarak nedenlerini yazmadığım için.
Xs max pil kapasite ve günlük kullanım ömrü bakımından iyi bir cihaz diğer cihazlar ile kıyaslama yapmak yanlış olur.
nasıl kullandığıma gelirsek, bende kalsın.
Kullandığınız jb aracından memnunsanız sorun yok.

4. olarak BlockYouX Whatsappta sesli mesaj play’e basınca dışarı atıyor, ikinci kez girince açıyor atmıyor, bu hatayı @kdrbrn16 kardeş bulmuştu. Mecbur Mega Uhb ye dönücez @Se7Touch bu tweaği çok tutuyor ama, böyle bir hatası var

4. olarak BlockYouX Whatsappta sesli mesaj play’e basınca dışarı atıyor, ikinci kez girince açıyor atmıyor, bu hatayı @kdrbrn16 kardeş bulmuştu. Mecbur Mega Uhb ye dönücez @Se7Touch bu tweaği çok tutuyor ama, böyle bir hatası var

bende hiç bi sıkıntı yok bende kullanıyom blockyoux 14.1 de

A-bypass ile PTT kargo nile açılmıyor. Şuan En iyi bu knuda tweak hangisi?

Geri