bunu nasıl basardındün akşam 6s 12.4 yüklü olan telefonu bu yöntem ile sıfırladım ve 14.4e güncelledim.
bunu nasıl basardındün akşam 6s 12.4 yüklü olan telefonu bu yöntem ile sıfırladım ve 14.4e güncelledim.
ipsw.me sitesine girerseniz zaten sürümlere göre indireceksiniz. telefonunuz hangi sürümdeyse o sürümün dosyasını alacaksınız. succession imza kontrolünü geçip aynı sürüme restore ediyor imzayla işiniz yok...
temizlenmez. restore veya succession şart. icloud yedeği alıyorsanız oraya bile yedeklemiş olabilir kendini... iyi forumlar.Cracklı tweaklar var bende kaldırsam bile sıkıntı olur mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
temizlenmez. restore veya succession şart. icloud yedeği alıyorsanız oraya bile yedeklemiş olabilir kendini... iyi forumlar.
14.8 için deneyen var mı ?
Yoksa ben deneyeyim mi

Şu an aktif kullanıyorum. Sıkıntım Yok.14.8 için aynı şeyi söyleyemem.

iphone 11 pro 14.6 aynı sorun bende'de varMerhaba benim sorunum app storeden uygulama indiremiyorum sadece satın alınan kısmından geri yüklüyor veya güncelliyebiyorum ama indirme yapamıyorum. Bu uygulama ile iPhone 7 12.4 a1778 dediğiniz gibi yaptım sorunsuz restore oldu checkra1n ile önce jailbreak yaptım sorunla karşılaştım ama ne yazıyordu hatırlamıyorum sonra safe modda jailbreak oldu app storeye tekrar girdim ama sorun hala aynı sizce sorun nedir. Bu arada Cydia yüklemeden storeye girdim
[automerge]1640377209[/automerge]
Bir sorum daha olacaktı bu checkra1n safe mod nedir acaba ondan olabilirmi store sorunu
Çözüm bulabildiniz miiphone 11 pro 14.6 aynı sorun bende'de var
14.6 denedim sorun çıkmadı cihaz 11 proİos 14.8 de deneyen oldu mu arkadaslar ?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi