Succession - Tam Restore Aracı

Herkese selamlar. İos 14 kullanıyorum iphone 7 telefonumda. Checkr1n yüklü. Bu tweak ile aynı ios sürümüne restore yapabilirim değil mi?

Düzeltme: Tweak'in beta sürümüyle deniyorum. İPSW dosyasını indirdi fakat ondan sonra crash verdi. Tekrar girdiğimde İPSW dosyası aldılandı onunla mı devam etmek istersin dedi evet dedim tekrar crash verdi sorun ne olabilir
Düzeltme 2 : Telefonda yer olmadığı için crash veriyormuş. İphone 7: İos 14 başarı ile restore edilmiştir.
Not: ilgili reponun test reposundan beta sürümü indirilerek yapılmıştır.

Son düzenleme:
Repoyu ekledim sonra yeniledim fakat gene gelmedi repoda tweak neden acaba?PNG görüntüsü 4.png

@srdgny hocam önce ilk eklediğimi sildim sonra sizin verdiğiniz repoyu ekledim onda da yok tahminim cydia güncelleme sonrası bir iki güne gelir öyle olduğu oluyor

Cihazınız 14 sürümde ise beta olanı indirmeniz gerekecek, 1.4.16~b4 olan sürümü. Diğeri elmada kalmanıza sebep olabilir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cihazınız 14 sürümde ise beta olanı indirmeniz gerekecek, 1.4.16~b4 olan sürümü. Diğeri elmada kalmanıza sebep olabilir.

Bende bu var, dediğiniz sürüm repoda yok
eda651c311e4f5d8bdd23609e4b876c5.jpg

382613de7026aaceb6209072ceaa2ca4.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Maalesef bende gözükmüyor böyle birşey

Repoyu doğru ekledi iseniz gözükmesi gerekiyor. Bende şu anda mevcut

Repoyu doğru ekledi iseniz gözükmesi gerekiyor. Bende şu anda mevcut

Repo burda, doğru ekledim
d4537d3cd1669eaf34f0df4beb2aeffb.jpg

9ff876cd315263e404d5dc717a954a97.jpg

Repo burda, doğru ekledim
d4537d3cd1669eaf34f0df4beb2aeffb.jpg

9ff876cd315263e404d5dc717a954a97.jpg

Hocam repo yanlış eklenmiş sonuna “test”eklemeniz gerek, benim yukarıda tam repo adresini yazdığım gibi.

Hocam repo yanlış eklenmiş sonuna “test”eklemeniz gerek, benim yukarıda tam repo adresini yazdığım gibi.

Tamamdır şimdi oldu, özel olarak öyle yazmak lazımmış çok teşekkürler kardeş
1b032b7737a7ec5a5e37f015a29221ec.jpg

NOT : reposunda yer alan beta sürümünü iOS 13.5-14.2 arasında kullanabilirsiniz. A7-A11 cihazlarda çalışır durumda. A12-13-14 cihazlarda tehlikeli olabilir.

buna istinaden bende a13 var sürümüm 14.3 succession yapsam problem olur mu yapan arkadaş var mı bu durumda olup ?

NOT : reposunda yer alan beta sürümünü iOS 13.5-14.2 arasında kullanabilirsiniz. A7-A11 cihazlarda çalışır durumda. A12-13-14 cihazlarda tehlikeli olabilir.

buna istinaden bende a13 var sürümüm 14.3 succession yapsam problem olur mu yapan arkadaş var mı bu durumda olup ?

Ben iPhone12 Pro cihazımı 14.3 sürümünde beta Succession ile sorunsuz restore yaptım, ama yine de beta ve yapımcısı herşey olabilir diyor, riski göze alıp almamak size ait yani kısaca.

ne gibi sıkıntılar ortaya çıkıyor

Dün akşam yaptım iphone 11 14.3 sıkıntısız oldu tertemiz bir kurulumla başladık

Dün akşam yaptım iphone 11 14.3 sıkıntısız oldu tertemiz bir kurulumla başladık

Merhaba cihaz restore işlemi bitince kendi yeniden başlattı mı yoksa sizmi başlattınız. Ben xs 14.3 de denedim işi bitince ana ekrana dönüp öyle kaldı. Bir de sonrasında yazılım güncellemelerine girdim otomatik güncellemeyi kapatayım diye. Denetlenemiyor diye hata veriyordu. Böyle birşey yaşadınız mı? Teşekkürler.

Merhaba cihaz restore işlemi bitince kendi yeniden başlattı mı yoksa sizmi başlattınız. Ben xs 14.3 de denedim işi bitince ana ekrana dönüp öyle kaldı. Bir de sonrasında yazılım güncellemelerine girdim otomatik güncellemeyi kapatayım diye. Denetlenemiyor diye hata veriyordu. Böyle birşey yaşadınız mı? Teşekkürler.

telefonu sıfırlayın. jailbreak aracıyla da rootfs yapın. sonrasında bu işlemleri yapın.

@bySuSE evet ben kendim başlattım denetlenmiyor diyor o da iyi güncelleme yapmaz işte :) (bende de öyle oldu )

Geri