Repoyu ekledim sonra yeniledim fakat gene gelmedi repoda tweak neden acaba?Ekli dosyayı görüntüle 18679

Cihazınız 14 sürümde ise beta olanı indirmeniz gerekecek, 1.4.16~b4 olan sürümü. Diğeri elmada kalmanıza sebep olabilir.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende bu var, dediğiniz sürüm repoda yok
![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beta reposunda mevcut ;
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
![]()
Maalesef bende gözükmüyor böyle birşey
Repoyu doğru ekledi iseniz gözükmesi gerekiyor. Bende şu anda mevcut
Repo burda, doğru ekledim
![]()
![]()
Hocam repo yanlış eklenmiş sonuna “test”eklemeniz gerek, benim yukarıda tam repo adresini yazdığım gibi.
NOT :Ziyaretçilere kapalı Giriş yapreposunda yer alan beta sürümünü iOS 13.5-14.2 arasında kullanabilirsiniz. A7-A11 cihazlarda çalışır durumda. A12-13-14 cihazlarda tehlikeli olabilir.
buna istinaden bende a13 var sürümüm 14.3 succession yapsam problem olur mu yapan arkadaş var mı bu durumda olup ?
ne gibi sıkıntılar ortaya çıkıyor
Dün akşam yaptım iphone 11 14.3 sıkıntısız oldu tertemiz bir kurulumla başladık
telefonu sıfırlayın. jailbreak aracıyla da rootfs yapın. sonrasında bu işlemleri yapın.Merhaba cihaz restore işlemi bitince kendi yeniden başlattı mı yoksa sizmi başlattınız. Ben xs 14.3 de denedim işi bitince ana ekrana dönüp öyle kaldı. Bir de sonrasında yazılım güncellemelerine girdim otomatik güncellemeyi kapatayım diye. Denetlenemiyor diye hata veriyordu. Böyle birşey yaşadınız mı? Teşekkürler.