Succession - Tam Restore Aracı

@ugrbnk @AMG @pepe7115 @eswedy16
Arkadaşlar,

Repoyu cihazınıza ekleyin. Succession uygulamasını 09.b~6 sürümününe düşürün. Rsync’nin yüklü olduğundan emin olun Sonrasın da restore işlemini tekrar deneyin. Tercihen İPSW Dosyasını kendisi indirsin.

Sonuçları paylaşın, diğer üyelerimize referans olsun.

Kenan___

Son düzenleme:
ERase iPhone diyip devam ediyorum yaklaşık 5 dakika sonra yine aynı ekran geliyor.

Arkadaşlar,

Repoyu cihazınıza ekleyin. Succession uygulamasını 09.b~6 sürümününe düşürün. Rsync’nin yüklü olduğundan emin olun Sonrasın da restore işlemini tekrar deneyin. Tercihen İPSW Dosyasını kendisi indirsin.

Kenan___
Beta 6 ile restore etmeye başladı. Restore etmek isteyenler şimdilik son sürümden uzak dursunlar. 9 kere ipsw indirmek zorunda kaldım.

Restore ettikten sonra eski tweaklerimin bi yedeğini alma gibi bi şey var mı yoksa tekrardan teker teker indirecek miyiz?

Fr ile bunun farkı var mıdır ? Temizlik açısından soruyorum ?

@Oquz275 ;

Snapback

@hknst en temiz Restore Yöntemleri Sırası ile;
  • İtunnes Restore
  • FutureRestore
  • Cydia Eraser
  • Succession
  • Restore RootFS , Rollectra
  • Ve diğerleri.

Arkadaşlar,

Kenan___

Güncel sürümde Unzipping ekranın da kalmıştı. 09.b-6 sürümünü denedim ve şuan restore ediyor teşekkür ederim.

5d32c5b768cfa6341db2b9f6888b7a06.jpg

Bu ekranda kalıyor bende

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Oquz275 uygulamanın sürümünü değiştirip dene, bir kaç mesaj önce yazdım.

Kenan___

@Oquz275 var/mobile/Media/ Succession konumundaki herseyi sil, cihaza respring at tekrar dene. Sonucları bildir lütfen

Kenan___

@Oquz275 cihazına uygun olan Şu anda bulunduğun İPSW yi kendin indirip var/mobile/Media/ Succession konumuna at. Uygulama ipsw yi görmeyip tekrar indirmeye calisirsa, konumdaki ipsw dosyasının adini ipsw.ipsw olarak değiştirip tekrar dene.

Kenan___

ipad 5. Nesil için konuda yazan yöntemlerin hepsini denedim fakat olmadı.

Restore ettikten sonra eski tweaklerimin bi yedeğini alma gibi bi şey var mı yoksa tekrardan teker teker indirecek miyiz?
CyDown ile dene ..öyle bir özeligi var..tweaks backup diye..ben ama denemedim

Geri