Çözüldü Türkiyede PayPal Kullanmak

mollyreck

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Bu soruyu sürekli görüyorum watusi alacak iken bende çok araştırmıştım bulduğum yöntemi sizlerle paylaşmak istedim kendimde kullanıyorum hiçbir problem yok.

Türkiye'den Paypal kullanmanın yolu!
VPN kullanmanıza gerek YOK.
1 - Eski hesabınızda kayıtlı kartları kaldırın.
2 - 'a girin. .com.tr'ye değil dikkat edin. Ülke seçimini Cyprus (Kıbrıs) yapın. Zaten direkt olarak kıbrıs geliyor önceden seçili. Paypal bilerek yapmış diye tahmin ediyorum. Glitch bırakmış adamlar.
3 - Daha önceki Paypal hesabınızdan farklı bir mail ile üye olun.
4 - Kartlarınızı ekleyin ve onaylatın. Bu kadar.
5 - Sanal Kart Eklemenizi tavsiye ederim herhangi bir peoblem olursa paypal sizin hesabınızı kapatır ise yeni sanal kart ile tekrar kullanabilirsiniz uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım kıbrısı seçtiğimiz için de türkiye kartlarını kabul ediyor .

Kanıt Ektedir

Ekli dosyalar

• paypal.png
    paypal.png
    119.6 KB · Görüntüleme: 74
Üstad jaliexpress'ten refund aldım paypal'a. Fakat gelen para On Hold olarak görünüyor. Bi bilgin var mı?

Üstad jaliexpress'ten refund aldım paypal'a. Fakat gelen para On Hold olarak görünüyor. Bi bilgin var mı?
Paypalda mı on hold olarak gözüküyor yoksa aliexpress demi ? Aliexpress de öyle gözüküyorsa bir fikrim yok ama paypalda gözüküyorsa bir süre sonra ya hesabına yada PayPal ile ödediysen paypalda ekli ödeme yöntemine iade ediliyor

Paypalda mı on hold olarak gözüküyor yoksa aliexpress demi ? Aliexpress de öyle gözüküyorsa bir fikrim yok ama paypalda gözüküyorsa bir süre sonra ya hesabına yada PayPal ile ödediysen paypalda ekli ödeme yöntemine iade ediliyor
PayPalda öyle görünüyor Üstad. Umarım hesaba geçer :D

PayPalda öyle görünüyor Üstad. Umarım hesaba geçer :D

Aynısı benim başıma da geldi ama farklı bir sitede aldım site iade etti paypalda beklediğini söyledi 3-5 gün sonra hesabıma geçti sorun olmaz için rahat olsun PayPal kolay kolay yanlış yapmaz :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu soruyu sürekli görüyorum watusi alacak iken bende çok araştırmıştım bulduğum yöntemi sizlerle paylaşmak istedim kendimde kullanıyorum hiçbir problem yok.

2 - 'a girin. .com.tr'ye değil dikkat edin. Ülke seçimini Cyprus (Kıbrıs) yapın. Zaten direkt olarak kıbrıs geliyor önceden seçili. Paypal bilerek yapmış diye tahmin ediyorum. Glitch bırakmış adamlar.
5 - Sanal Kart Eklemenizi tavsiye ederim herhangi bir peoblem olursa paypal sizin hesabınızı kapatır ise yeni sanal kart ile tekrar kullanabilirsiniz uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım kıbrısı seçtiğimiz için de türkiye kartlarını kabul ediyor .

Kanıt Ektedir

Hadi hayırlı olsun diyelim. Ben Amerika adresim ve vpn ile kullanıyorum şimdilik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanıt Ektedir
paypal.com yazıyorum kendisi tr ye atıyor yani paypal.com/tr/home diye

bir de bir şey satın alırken mobil telefon istiyor. Bir türlü kullanamadım

google a mesela paypal.us diye aratırsanız sonuçlarda çıkan paypal amerika paypalı olur.
fakat dediğim gibi mobil numara istiyor.

böyle oluyor ilerde dogrulamak için tel no istiyormu

Hayır dostum kendim kullanıyorum kafadan salladım numarayı girdiğim zaman numaranı doğrula diyor ama doğrulamadan da kullanabiliyorum

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayır dostum kendim kullanıyorum kafadan salladım numarayı girdiğim zaman numaranı doğrula diyor ama doğrulamadan da kullanabiliyorum

nasıl doğrulamadan geçtin acaba

Ininal Sanal Kartımı ekledim fakat kartı onaylamamı istedi. Ama her denediğimde kartı reddedip onaylamadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim hocam ?

Ininal Sanal Kartımı ekledim fakat kartı onaylamamı istedi. Ama her denediğimde kartı reddedip onaylamadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim hocam ?

İninal hakkında bir bilgim yok yurtdışına kapalı olabilir ben kredi kartımdan sanal kart oluşturup ekledim

Hocam cyprus için sahte numara alabilirmiyiz acaba. Araştırayım sonuç alırsam yazarım.

Geri