Çözüldü Tweak Nasıl Etkinleştirilir? 3 Günlük Kullanım Süresi Sunuyor.

CankatToprak97

Aktif Üye
JailbreakTR
Do'stlar sadece bilenlerin bilgi aktarımı yapmasını istiyorum. Ben 1 yıl önce iOS 10 jailbreak yaptığım zamanlar bu bahsettiğim olay ''CYDİA ENABLE'' adlı tweak ile halloluyordu. Bazı tweakler Cydia'dan indirildikten sonra ''3 GÜN KULLANIM SÜRESİ'' tanıyor ve daha sonra satın al seçeneği çıkıyor ve aktivasyon kodu tarzı bir durumla karşılıyoruz. ÖRNEK olarak ''TAGE'' adlı tweak'i gösterebilirim. 3 gün kullanım hakkından sonra tweak kendini pasifleştiriyor ve sunduğu özellikleri çalıştırtmıyor. Bu Tweak Aktifleştirme olayını başarabilen var mı? Cydia Enable kuran varsa Repoyu falan söylerse o tweak ile de halledilir. Teşekkürler şimdiden...

Do'stlar sadece bilenlerin bilgi aktarımı yapmasını istiyorum. Ben 1 yıl önce iOS 10 jailbreak yaptığım zamanlar bu bahsettiğim olay ''CYDİA ENABLE'' adlı tweak ile halloluyordu. Bazı tweakler Cydia'dan indirildikten sonra ''3 GÜN KULLANIM SÜRESİ'' tanıyor ve daha sonra satın al seçeneği çıkıyor ve aktivasyon kodu tarzı bir durumla karşılıyoruz. ÖRNEK olarak ''TAGE'' adlı tweak'i gösterebilirim. 3 gün kullanım hakkından sonra tweak kendini pasifleştiriyor ve sunduğu özellikleri çalıştırtmıyor. Bu Tweak Aktifleştirme olayını başarabilen var mı? Cydia Enable kuran varsa Repoyu falan söylerse o tweak ile de halledilir. Teşekkürler şimdiden...
Sürümünüz nedir şuan ? Ücretli tweakler ayrıca cydown ile de indirebilirsiniz

CyDown ile indir.cracktool ile aktif et...Bu sekil de tage tweaki falan kullaniyorum ben...

CrackTool 2 yüklendimi ,birinci uygulama cracklemesinden sonra bir daha Cihazdan silinmiyor haberiniz olsun..

CydiaEraser bile takılıyor burda..

tek çare DFÜ modu..

JailbreakTR

Sürümünüz nedir şuan ? Ücretli tweakler ayrıca cydown ile de indirebilirsiniz

CyDown olayı farklı hocam, iOS 9.3.5 Phoenix jb kullanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

CrackTool 2 yüklendimi ,birinci uygulama cracklemesinden sonra bir daha Cihazdan silinmiyor haberiniz olsun..

tek çare DFÜ modu..

JailbreakTR
Su anda kullaniyorum,peki nasil sileyim..Bir oneriniz varsa

tek çare DFÜ modu..

JailbreakTR
Su anda kullaniyorum,peki nasil sileyim..Bir oneriniz varsa

32-Bit olan bir Cihazda kullanıyorsan (İphone 4,4s,5,5c--ipad 1,2,3,4/mini)

DFÜ moduna alıp ve sıfırdan kurulum yapman gerekiyor (son sürümler 9.3.5 ve 10.3.3)

64-Bit bir Cihaz kullanıyorsan kaldırma artık öyle kullan...

JailbreakTR

Valla bende de vardı crack tool şimdi bu mesajı görünce hemen sildim cihqzımdan ve silindi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@CankatToprak97 muhabbet farklı oyuzden oyle soyledim o anladı :) ayrıca silinsede sorun yaşanacagını soyleyenler var..

Söyleyenler var derken Sen Kullanmıyormusun? CrackTool 2'yi ??

Aç Filza'yı bana buranın SS'ini at
04569205026b95e3aa08cd7c4fab6c12.jpg

JailbreakTR

@efsane6 burası neresi hocam filzada türkçe yazsana

Filza aç , sağ alttaki tekere tıkla sonra en aşağıya gel. oranın SS'ini gönder
a7509fab0b81caaee648f4f54d33910a.jpg

JailbreakTR

@serif61 senin aklın başına gelmemiş anlaşılan :)

Adam sildim diyor niye aklı başına gelmemiş olsun anlamadım

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Valla hocam birşey cracklmedim sadece yüklemişim öyle kenarda duruyordu ama siz diyince hemen sildim en fazla bir 5000 lik daha oluruz

0169fb2270f6483fe8849d81973eac25.jpg

Filzayı diyorsan satın almadım

4 sn pencere için için ihtiyaç duymadım yoksa alırdım tabiki. Cracktool yok bende hocam crackli tweak de sadece kdlte4 pro var

Filza aç , sağ alttaki tekere tıkla sonra en aşağıya gel. oranın SS'ini gönder
a7509fab0b81caaee648f4f54d33910a.jpg

JailbreakTR

Valla bende filza lisansız ifile çıkmıycak daha sanırım ifile lisanslı vardı hesabımda

Geri