memnunsanız değiştirmenize gerek yok.arkadaslar merhaba, ben ios 12.1.1 cihazımı surekli uncover in undecimus v3.0.0 b49 ipa si le jailbreak liyordum baya da memnunum sıkıntısız, fakatZiyaretçilere kapalı Giriş yapfalan var ona gecmeli miyim riskli mi risksiz mi daha mi iyi kotu mu bi bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler
memnunsanız değiştirmenize gerek yok.
kullandiginiz neyse ondan devam edin. son sürüm olmasina aldanip kurmayin yani. tamamen iyi çalışıyor dediginiz icin boyle konusuyorummemnunum ama simdi baska bilgisayardan yeniden indiricem eskisini mi yoksa en yenisi mi indirsem merakımdan sordum sizce ne yapiyim b49 u yeniden bulmaya calisirken sorun yasamak korkum..
Kuveyturk hesabıma girerken karsıma bu yazı cıkıyor demek ki hala jb li gozukuyor :(
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone XSMAX aracılığıyla gönderildi
Unc0ver sürüm nedir.Merhaba arkadaşlar. 12.1.2 sürüm jailbreak var. Uzun zamandır sorunsuz kullanıyordum. Şimdi jb gitti ve tekrar aktif etmeye kalktığımda 24/33 te kalıyor. Load tweak kapattım. Reload Sistem kapattım ne yaptıysam 24 e geliyor Bir süre ekran 24 te de akıyor ama sonunda telefon kapanıp tekrar açılıyor. Bu sorunla karşılaşıp halleden var mı?
3.1.0Unc0ver sürüm nedir.
3.5.2 deneyin. o sürüm baya iyiydi kullandigim zaman 12.1.2’de
Bu sürümü de 5-6 aydın kullanıyorum gayet stabildi ama şimdi böyle oldu
Merhabalar,
Cihazım iPhone 8 Plus
İos Sürümü: 12.3.2
Cydia impactor ile Uncover jailbreak aracını yükledim fakat Unsupported hatası ile karşılaşıyorum.
Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim
JB yapıyorum 1 hafta sonra otomatikman gidiyor yada yeniden başlatınca bunu kalıcı yapan bir tweak felan yok mu ?
bu neden böyle reis gidiyor kendi

Arkadaşlar merhaba yasaklı bir repo yüzünden cydia bu hale geldi maalesef hiçbir tweak yada repo yükleyemiyorum repoyu kaldırdık ama böyle bir hata alıyorum yardım
Filza ile bieşey yapamam mı acaba tek yolu bumuUncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın ve tekrar jb yapın. Tüm tweaklarınız ve repolarınız silinir.
Teşekkür ederim yardımlarınız içinFilza ile bieşey yapamam mı acaba tek yolu bumu
Filza ile bieşey yapamam mı acaba tek yolu bumu
[automerge]1568974585[/automerge]
Teşekkür ederim yardımlarınız için
Peki eski yüklediğim repoların gelmemesi için uncover de bir ayar varmı kardeşCrack repo ve tweak kullanımından dolayı cydia dosya yapısı bozulmuş. Dediğim gibi restore rootfs ile restore yapın.
Peki eski yüklediğim repoların gelmemesi için uncover de bir ayar varmı kardeş