Çözüldü Unc0ver JB olmama sorunu

suti38

Aktif Üye
JailbreakTR
merhabalar
cihazım unc0ver 12.1.1 beta3 jailbreak li yanlış tweak yüklendiğinde telefon açılmıyor ve maalesef aç-kapa yapmak zorunda kalıyorum sonunda da jailbreak çalışmıyor tekrar yüklemeye çalışıyorum olmuyor bunun farklı bir çözümü varmı?

teşekkürler

Jb olmadığında unc0ver’a git tweak yüklenmesi ayarını kapat. Tweaksız jb yap. Sonra cydiaya gir en son yüklediğini sil.

SleepFx çalışıyor diyor ama o sıkıntı yarattı..

SleepFx çalışıyor diyor ama o sıkıntı yarattı..

O zaman ya tek tek silip deneyeceksin yada subsitute mi ne bütün tweakleri silen tweakı sileceksin. Ya da unc0ver’den restore root yapacaksın bütün tweakleri silecek.

teşekkürler
[automerge]1551248891[/automerge]
peki Tema nasıl yüklerim?? Anemone çalışmıyor çünkü

Merhaba açtığınız diğer konuları sildim ve eğer bu konuyu da kurallara uygun düzenlemezseniz bunu da kaldıracağız ki forumda bir düzen vardır ve en önemli de arama vardır. Lütfen önce doğru anahtar kelimeler ile sorununuzu arayın. Bulamadığınız takdirde ise kuralllara uygun konu açın. İyi günler

telefondan unc0ver ı yüklemeye çalışıyorum yükleniyor gibi gözküyor ama simgesi mat şeffaf gibi gözüküyor basıyorum çalışmıyor simge tam olarak gözükmüyor.Ayrıca beta profilini de yükledikten sonra sildim yardımlarınızı bekliyorum sinir ediyor beni bu

telefondan unc0ver ı yüklemeye çalışıyorum yükleniyor gibi gözküyor ama simgesi mat şeffaf gibi gözüküyor basıyorum çalışmıyor simge tam olarak gözükmüyor.Ayrıca beta profilini de yükledikten sonra sildim yardımlarınızı bekliyorum sinir ediyor beni bu
tekrar silip yeniden yükleyin ve profilden onaylayın.....böyle bir dener miziniz...

defalarca sildim ve denedim ama yüklemiş gibi oluyor ama dediğim gibi mat duruyor simgesi ve açılmıyor hiç.. ayrıca hangi sürümü yüklemeliyim unc0ver ın?

Öncelikle sizin yardımcı olmamız için biraz jailbreak hakimiyetinizi anlatın ki çözüme hızlı ulaşalım. Bir başka konuda arkadaşımız çok basit iki çözüm yolu sundu çok karışık dediniz. Jailbreak nedir ? Hiç kullandınız mı ? Olayın mantığı nedir ? Ya da en önemlisi forumda JB konularına baktınız mı ?

en son ios 10 da kullanmıştım ondan beri de kullanmıyorum.. Jailbreak le aram iyidir ama bu yöntemler bana biraz karışık geldi.. Cydia impactor olayını biir türlü çözemedim apple ıd den iki faktörlü kimlik doğrulama kapanmıyor artık çünkü öyle bir seçenek yok ayrıca farklı apple ıd ile nereye giriş yapmam gerekecek Cydia İmpactor u kullanabilmek için size hatanın fotosunu gönderdim yardımcı olursanız minnettar olurum bu şekilde kalıyor unc0ver başka da ilerlemiyor..Ayrıca önce yapmıştım jailbreak i ama SleepFx adı tweakten dolayı sildim 12.1.1 beta yı tekrar yükledim sonuç bu..

şimdiden teşekkürler9449

en son ios 10 da kullanmıştım ondan beri de kullanmıyorum.. Jailbreak le aram iyidir ama bu yöntemler bana biraz karışık geldi.. Cydia impactor olayını biir türlü çözemedim apple ıd den iki faktörlü kimlik doğrulama kapanmıyor artık çünkü öyle bir seçenek yok ayrıca farklı apple ıd ile nereye giriş yapmam gerekecek Cydia İmpactor u kullanabilmek için size hatanın fotosunu gönderdim yardımcı olursanız minnettar olurum bu şekilde kalıyor unc0ver başka da ilerlemiyor..Ayrıca önce yapmıştım jailbreak i ama SleepFx adı tweakten dolayı sildim 12.1.1 beta yı tekrar yükledim sonuç bu..

şimdiden teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 9449

İmpactor için uygulaya özgü parola almanız lazım.normal ıcloud parolanızla kabul etmiyor.bendede aynısı oldu güncel electrayı kurarken..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

peki o parolayı nerden ve nasıl alacağım sevgili dostum??

peki o parolayı nerden ve nasıl alacağım sevgili dostum??

Kardeşim appleıd.com dan yapıyorsun ama İnan su an hatırlayamıyorum ama videoları mevcut biraz araştır bulursun....

tamam dostum hallettim gibi gözüküyor şimdilik teşekkür ederim..eğer ki farklı bir sorun olursa danışırım sana yinee

tamam dostum hallettim gibi gözüküyor şimdilik teşekkür ederim..eğer ki farklı bir sorun olursa danışırım sana yinee

Ok.impactor son sürüm olsun dikkat ona

peki sevgili kardeşim olayı yaptık gibi gözüküyor ama telefonda unc0ver gözükmüyor bir yer de hata mı yaptık yoksa aç-kapa yapmam gerrekecek mi??

peki sevgili kardeşim olayı yaptık gibi gözüküyor ama telefonda unc0ver gözükmüyor bir yer de hata mı yaptık yoksa aç-kapa yapmam gerrekecek mi??
nasıl yanı impactorle jailbreak yaptın ama uncover ıconu ekranda yo mu????

şimdi geldi de sanki tek sefer de Jailbreak yapmıyor gibi ayrıca beta profilini silsem sorun olur mu?? durmadan güncelleme veriyor da

şimdi geldi de sanki tek sefer de Jailbreak yapmıyor gibi ayrıca beta profilini silsem sorun olur mu?? durmadan güncelleme veriyor da

Onu çözeriz önce su jailbreak işini hallet.şimdilik silme birşey...

şükürler olsun yaptım sonunda ayrıca en güncel repo ve tweak listen varsa verebilirmisin?? Tema yükleme nasıl oluyor ayrıca

şükürler olsun yaptım sonunda ayrıca en güncel repo ve tweak listen varsa verebilirmisin?? Tema yükleme nasıl oluyor ayrıca

Önce bir sakin ol kardeşim.cydia stabil çalışıyormu bir kontrol et bakalım

evet tam güncelleme de yaptı şimdilik tamam

Geri