Uncover yükleyemeyen arkadaşlar için

Electra yükleyebilceğimiz site varmı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam install yapıyorum sayfadan ama herhangi birşey kurulmuyor bütün sitelerde aynı oluyor nasıl çözebilirim günlerdir böyle kaldım
Bende 3utools ile yüklüyordum normalde olmayınca silzeeden yükle dedim kurdu direk sonra jbledim

Arkadaşlar benimki yüklendi ama ben 13.3 sürümündeyim açılmaya bilir bu jailbreak aracını kullananlarda açılacaktır

b11b528ace6be14addb1cea85514cc9f.jpg

Aynen en güzeli bu site bence 355 gün jbleme derdimiz olmaz inş

O uygulama süresi 355 gün gitsin... benden sana Developer hesabı hediye

şimdiden Not aldım
Tarih:03.02.2020 yani 23.01.2021'e kadar süresi olması lazım... :)

Lütfen gerçekten çalışan bir site söyleyebilir misiniz hepsini denedim olmadı telefondan
[automerge]1580759510[/automerge]
Bu uyarı veriyor

Ekli dosyalar

• F0B8C62A-4514-41F6-AF80-822AB01A5264.png
    F0B8C62A-4514-41F6-AF80-822AB01A5264.png
    780.3 KB · Görüntüleme: 37
Lütfen gerçekten çalışan bir site söyleyebilir misiniz hepsini denedim olmadı telefondan
[automerge]1580759510[/automerge]
Bu uyarı veriyor

Sürümünüz 12.4.5 ise Uncover ile jb yapamazsınız. Checkra1n ile jb yapabilirsiniz.

Çok kafa yormayın. Developer hesap ile imzalanmış ipa alın keyfinize bakın. İyi forumlar.

Peki onu nasıl yapabilirim link atabilir misiniz nerden indiriceğimi bilmiyorum :(

Yükledikten sonra unc0ver ipa imzası için kalan süreyi farkettin mi 😁 355 gün bende 😄
Nasıl yüklüyoruz ben beceremedim. PC den mi telefondan mı
[automerge]1580917943[/automerge]
Nasıl yüklüyoruz ben beceremedim. PC den mi telefondan mı
Yüklemeyi becerdim. İlkönce eskisini silmek lazımmış. Fakat ayarlarda Geliştirici developer diye birşey çıktı. O ne işe yarıyor?

Son düzenleme:
Merhabalar. Unc0ver la jb liyorum telefonu ama bi turlu acilmiyor tekerlek donuyo surekli. Genel bi sorunmu acaba.

Merhabalar. Unc0ver la jb liyorum telefonu ama bi turlu acilmiyor tekerlek donuyo surekli. Genel bi sorunmu acaba.

Unc0ver ayarlarından "Load Tweaks" tikini kapat , Jailbreak yap ve tweaklerini kontrol et

Ben yükledim. Burdan dene
Burdan yüklemiştim bende. Telefon kapanıp açıldı bugün. Şimdi unc0ver tıkladığımda güvenli olmayan geliştirici diyor. Ayarlara gidip onayla diyorum. Hiç tepkime vermiyor. Yani güvenildi demiyor. Çözüm var mı acaba.

Burdan yüklemiştim bende. Telefon kapanıp açıldı bugün. Şimdi unc0ver tıkladığımda güvenli olmayan geliştirici diyor. Ayarlara gidip onayla diyorum. Hiç tepkime vermiyor. Yani güvenildi demiyor. Çözüm var mı acaba.
O ipayı sil Topstore den indir

Geri