Silzee.com danda yükleniyor bilginize.
Bende 3utools ile yüklüyordum normalde olmayınca silzeeden yükle dedim kurdu direk sonra jbledimhocam install yapıyorum sayfadan ama herhangi birşey kurulmuyor bütün sitelerde aynı oluyor nasıl çözebilirim günlerdir böyle kaldım
hocam install yapıyorum sayfadan ama herhangi birşey kurulmuyor bütün sitelerde aynı oluyor nasıl çözebilirim günlerdir böyle kaldım
Topstore u denedinmi ?
electra yok maalesef o sitede
Yükledikten sonra unc0ver ipa imzası için kalan süreyi farkettin miSilzee.com danda yükleniyor bilginize.
Aynen en güzeli bu site bence 355 gün jbleme derdimiz olmaz inşYükledikten sonra unc0ver ipa imzası için kalan süreyi farkettin mi355 gün bende
![]()
Aynen en güzeli bu site bence 355 gün jbleme derdimiz olmaz inş![]()
İndirdim ama sanki fake olmuyor ordan???Arkadaşlar uncover şu anda bilgisayarsız buZiyaretçilere kapalı Giriş yapyükleniyor.
Telefon üzerinden yüklenmiyor şuan ama??Yükledikten sonra unc0ver ipa imzası için kalan süreyi farkettin mi355 gün bende
![]()
Ben yükledim. Burdan deneİndirdim ama sanki fake olmuyor ordan???
[automerge]1580748986[/automerge]
Telefon üzerinden yüklenmiyor şuan ama??
Lütfen gerçekten çalışan bir site söyleyebilir misiniz hepsini denedim olmadı telefondan
[automerge]1580759510[/automerge]
Bu uyarı veriyor
Sürümünüz 12.4.5 ise Uncover ile jb yapamazsınız. Checkra1n ile jb yapabilirsiniz.
Peki onu nasıl yapabilirim link atabilir misiniz nerden indiriceğimi bilmiyorum :(
Nasıl yüklüyoruz ben beceremedim. PC den mi telefondan mıYükledikten sonra unc0ver ipa imzası için kalan süreyi farkettin mi355 gün bende
![]()
Yüklemeyi becerdim. İlkönce eskisini silmek lazımmış. Fakat ayarlarda Geliştirici developer diye birşey çıktı. O ne işe yarıyor?Nasıl yüklüyoruz ben beceremedim. PC den mi telefondan mı
Merhabalar. Unc0ver la jb liyorum telefonu ama bi turlu acilmiyor tekerlek donuyo surekli. Genel bi sorunmu acaba.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Unc0ver ayarlarından "Load Tweaks" tikini kapat , Jailbreak yap ve tweaklerini kontrol et
Burdan yüklemiştim bende. Telefon kapanıp açıldı bugün. Şimdi unc0ver tıkladığımda güvenli olmayan geliştirici diyor. Ayarlara gidip onayla diyorum. Hiç tepkime vermiyor. Yani güvenildi demiyor. Çözüm var mı acaba.Ben yükledim. Burdan deneZiyaretçilere kapalı Giriş yap
O ipayı sil Topstore den indirBurdan yüklemiştim bende. Telefon kapanıp açıldı bugün. Şimdi unc0ver tıkladığımda güvenli olmayan geliştirici diyor. Ayarlara gidip onayla diyorum. Hiç tepkime vermiyor. Yani güvenildi demiyor. Çözüm var mı acaba.