Çözüldü Uygulama Simgeleri Görünmüyor

acarsoygroup

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar,

İphone 11 unc0ver iOS 14.3 Jailbreak kullanıyorum. İndirdiğim bazı uygulamaların simgeleri görünmüyor. Sizce nedeni ne olabilir ? Bilgilerinizi rica ederim.

Teşekkürler.

C51D161A-9C77-4F52-A194-A9DE1803B32C.png

terminal açın.
su
alpine (şifreyi değiştirmediyseniz)
uicache
yazın ve kontrol edin gelecek mi?
not: applestoreden indirdiğinizi varsayıyorum. eger başka yerlerden yüklediyseniz gelmeyebilir.

terminal açın.
su
alpine (şifreyi değiştirmediyseniz)
uicache
yazın ve kontrol edin gelecek mi?
not: applestoreden indirdiğinizi varsayıyorum. eger başka yerlerden yüklediyseniz gelmeyebilir.
Applestore değil topstore üzerinden yükledim uygulamaları. Manuel olarak kendimiz icon ekleyebiliyor muyuz? Öyle bir uygulama var mı acaba bildiğiniz ? veya başka bir yöntem ? Not: telefonumda terminal yok

Snowboard tema programı yükleyin. Sonra tema yükleyin ama aktif etmeyin. Ana ekranda uygulama silmek icin basılı tutunca yani simgeler titreyip x işareti çıkınca değiştirmek istediğiniz uygulamaya 2 kere tıklayın simge değiştirmeniz icin menu cıkacak.

Snowboard tema programı yükleyin. Sonra tema yükleyin ama aktif etmeyin. Ana ekranda uygulama silmek icin basılı tutunca yani simgeler titreyip x işareti çıkınca değiştirmek istediğiniz uygulamaya 2 kere tıklayın simge değiştirmeniz icin menu cıkacak.
Dediğiniz yöntem ile yaptım oldu. Desteğiniz için teşekkür ederim.🙏

Geri