Uygulamadan Atma

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

Sadikoglu08

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar çoktandır Twitter uygulaması maalesef devamlı kapanıyor. Teeakleri kaldırdım. Buna rağmen bir çözüm bulamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vnodebypass dener misin?
Jailbreak olduğu için olabilir. Bende olmuyor ama bilemedim. vnodebypass enable yaptığın zaman jailbreak özellikleri sen disable yapana kadar yani vnodebypass’ı kapatana kadar jailbreak özelliklerin devre dışı kalır. Bi dene bakalım. Ha yanında da PowerSelector olsun. Eğer açtığında düzelmezse PowerSelector tweakini açıp respring yap.

vnodebypass dener misin?
Jailbreak olduğu için olabilir. Bende olmuyor ama bilemedim. vnodebypass enable yaptığın zaman jailbreak özellikleri sen disable yapana kadar yani vnodebypass’ı kapatana kadar jailbreak özelliklerin devre dışı kalır. Bi dene bakalım. Ha yanında da PowerSelector olsun. Eğer açtığında düzelmezse PowerSelector tweakini açıp respring yap.

Telefonu kapatıp jailbreki devre dışı bıraktım olmadı..twitteri sürüm düşürdüm yine olmadı..substitute ile deaktif yapıyoruz yine olmuyor..bunuda deneyelim bakalım..teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Telefonu kapatıp jailbreki devre dışı bıraktım olmadı..twitteri sürüm düşürdüm yine olmadı..substitute ile deaktif yapıyoruz yine olmuyor..bunuda deneyelim bakalım..teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Restore yapmadan çözüm olmadı. Önce BackupAZ4 ile BackUp aldım. RetoreFS ile restore yapıp yeniden jailbreak yaptım. Tekrar BackUp’u yükledim sorun çözüldü. Saygılar

restoreyi itunnes ile mi yaptin? yani ios 15 yuklemek zorunda kalmssindir demi?

restorefs nedir? herkes o dedigin terimleri bilmek zorundami?

Ben sana bilmiyorsun diye herhangi bir şey demedim. Dikkatinden kaçmıştır diye öyle yazdım. Neden bu kadar öfkelisin? :)

Ben sana bilmiyorsun diye herhangi bir şey demedim. Dikkatinden kaçmıştır diye öyle yazdım. Neden bu kadar öfkelisin? :)

yahu ne oldugunu soyle madem neden laf kalabaligi yapiyosun?

iste bu kadar.. bos geldin bos gittin. ne ise yararsinki ? hadi naş

Dostum bak birincisi adamın yazdığı cümleyi düzgünce okumayıp, düzgün bir şekilde soru sormuyorsun. Konuşma tarzın hiç hoş değil ve gelip bana hadi naş diyorsun. Böyle emrivaki konuşursan tabiki de böyle bir tepki alırsın. Yardım ederdim ama vazgeçtim. Bitti bu kadar.

Uygunsuz Davranış / Tartışma / Dalga vb.
Dostum bak birincisi adamın yazdığı cümleyi düzgünce okumayıp, düzgün bir şekilde soru sormuyorsun. Konuşma tarzın hiç hoş değil ve gelip bana hadi naş diyorsun. Böyle emrivaki konuşursan tabiki de böyle bir tepki alırsın. Yardım ederdim ama vazgeçtim. Bitti bu kadar.

yaw kes, en bastan baska okumaya kim hakli kim haksiz.. hadi yol al canmi skma

yaw kes, en bastan baska okumaya kim hakli kim haksiz.. hadi yol al canmi skma
Sen önce okuduğunu anla sonra seçtiğin sözcüklere dikkat et başta sona haksız ve seviyesiz konuşman var canın sıkılsa ne olur çok merak ettim

Sen önce okuduğunu anla sonra seçtiğin sözcüklere dikkat et başta sona haksız ve seviyesiz konuşman var canın sıkılsa ne olur çok merak ettim

ozele gel guzelce cevap vereyim

Ayıp bu yaptığın.

Doğru yaptığı ne var o profildeki köpeğin parasını bu kişinin eğitimine harcansaydı belki biraz kendini geliştirirdi

Küfür - Hakaret (Şahısa)
Doğru yaptığı ne var o profildeki köpeğin parasını bu kişinin eğitimine harcansaydı belki biraz kendini geliştirirdi

yaw profile kopek koyan bir adam mi akilli? tam bir *****

Onun parasıyla seni ailen okutsaydı belki köpeklerin yaptıklarına yaklaşırdın
yol al naş
[automerge]1639039203[/automerge]
Bayram güzel kardeşim konuyu okudum inceledim fakat , konuya yaklaşımın arkadaşlara üslubun hiç hoş değil . Toplumda nasıl davranıcağını bilmesi gerek insanın .
yaw aga en basa bir bak en bastan bir oku

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri