Xarold kapatıldı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi osY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

osY

Aktif Üye
JailbreakTR
Bugün gelen duyuru ile Xarold reposu kapanmıştır. Cydia üzerinden repo kaynağı yenilenmiyor. Repoyu kullanan arkadaşlar hatayı fark etmiştir ...

v63PO4.jpg

Evet bugün hatalar almaya başladım ben de. Uygulamalardan falan da atmaya başladı saçma sapan. Neden kapandı acaba?

ee indirdiklerimiz nolacak veya bu repodan indirilenleri kısa yoldan görmek mümkünmüdür bir bakalım ne var ne yok

Bu repoyu ne zaman eklesem sıkıntı çıkartıyordu zAten

ee indirdiklerimiz nolacak veya bu repodan indirilenleri kısa yoldan görmek mümkünmüdür bir bakalım ne var ne yok
Kurulu olanlar kısında hangi repodan kurulduğunu görebilirsiniz.

sıkıntı cırarımı tweakler kaldırmaya gerek varmı

Son düzenleme:
Repoyu kaldıralımmı bende hata veriyor şuan

bendede hata verdi sildim repoyu sıkıntı falan çıkarıp cydia ya zarar veriri diye

Öncelik olarak repoyu sildim yenilerken hata veriyor diye sonra hata gitmeyince restore recover yaptım ardın dan tekrar jb yapıp cydia girdiğimde resimdeki hatayı verdi neden olmuştur yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Ekli dosyalar

• 750AD6B9-A78D-4882-BFCF-9F4317D4DEA1.png
    750AD6B9-A78D-4882-BFCF-9F4317D4DEA1.png
    51.9 KB · Görüntüleme: 89
julio.xarold ve xarold var ayrı ayrı iki repo var ikisinide sildinmi

Xarold reposu 5.5 Bitcoine satılmış. Repoyu yüklemeye çalişmayin sıkıntı çıkmasın...

Spotilife tweakını çok kullanıyordum julio.xarold olan repodan. Şimdi nasıl bulacağım? (Cihazı sıfırladım tweak gitti)

Ben Spotilife hackyouriphone reposundan kullanıyorum iOS 10.3.2 için problem yaşamıyorum.

Hackyouriphone reposunu önermiyoruz. YASAKLI REPO !!!

Yasaklı repolar kısmında yazıyor ama önerilmez yazmadığı, xarold ve hyi kullanıcıya bırakıldığı için yazdım.

Şu anda çalışıyor zannedersem bayaa bi güncelleme yapmışlar repoya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri