Çözüldü 11.4 11,3,1? sürüm düşürme

yunus49

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
shsh aldim 11,3,1 deyken elma da kalınca mecburen guncelledım surum dusurmenın hiç bir yolu yokmu acaba

Şuanlık yok biliyorum bendede shsh2 bloobs var 11.3.1 için :) Noncereboot for ios 11.4 bekleyeceğiz sanırım

Bendede benzeri oldu dediğinizin, hiçbir uygulama silinmiyor appstore indirme yapmıyor impctor ipa atmıyordu mecbur güncelledim bende

Benzer bir konu açtığımda canım adminler tarafından silinmişti. Bakalım ben de 11.4’deyim. Maalesef benim geri dönme şansım biraz daha zor. Ben ipsw üzerinden 11.3 (1, beta vb) imzalarını açık olduğu anda yakalamayı düşünüyorum. Ya da bakarsın 11.4’e jail çıkış imkansız diye bir şey yoktur :)

bi cözüm buLsak ya düşürebilsek su sürümü
düşürebilsek güzel olur electrayı yüklemeden 2,3 hafta beklerim güncellenmesini vb sıkıntılar oluyor sonra,substrate safe moda atmıyor tweak kaldırmak bile sıkıntı.

bi cözüm buLsak ya düşürebilsek su sürümü
düşürebilsek güzel olur electrayı yüklemeden 2,3 hafta beklerim güncellenmesini vb sıkıntılar oluyor sonra,substrate safe moda atmıyor tweak kaldırmak bile sıkıntı.
Ben sırf final sürümü olarak yayınlanacak söylentileri yüzünden kurdum zaten. Beklemeyi düşünüyordum yoksa. Neyse bakalım. Her yerden 11.3.1 bildirimi alıyorum. İşteyken telefonum susmuyor valla. Sinirim bozuldu. :(

imzalar açılıyormu takıp etmek lazım

Bu gidişle herkes elmada kalır zaten.Bu kadar kararsız,eksik ve sıkıntılı bir araç görmedim daha önce

Yine de en iyisi 11.4’e DFU modu ile geçerek SHSH kayıtlarını alıp pusuda beklemek. Bu sefer hataya gelmez. :)
[automerge]1531152888[/automerge]
Bu gidişle herkes elmada kalır zaten.Bu kadar kararsız,eksik ve sıkıntılı bir araç görmedim daha önce
Ya hatalar olabilir normal ama uzun süre önce “jailbreak yakında evet geliyor hazır olun çok yakında” diye manipülasyon yapıp insanlar sıkıştırmaya başlayınca kararsız sürümü sunmak yakışmadı. Adminler bekleseydiniz napalım foruma baksaydınız sorun yok ki vb tribinde takılsalar da şöyle bir gerçek var insanlar deli gibi hype’lanmış ve bekliyorlar sadece ama sadece bekliyorlar. Çıkar çıkmaz kuracaklar bu kadar basit.

Doğrusunu söylemek gerekirse stabil ve final sürüm olacak diye bende yükledim. Üstüne birçok güncelleme alacağını söyleyim, coolstar aracı kimseyle paylaşmadı doğru düzgün birçok cihazda test edilmedi. Yüklü cihazlar üzerinde test ediyorlar şuan.
[automerge]1531153333[/automerge]
Bu arada ios 11.4 i tunesle geri yükleme yapın yoksa ısınma sorunu ortaya çıkıyor. Tüm cihazları etkiliyor ısınan cihazın pilide çabuk bitiyor. Bu sorun büyük güvenlik yamalarından kaynaklanıyor

Arkadaşlar 11.4 e nezaman çıkar jb peki bekliyelim mi napalim

Bir kere toplum olarak alt sürüm için imza açmışlardı onun dışında daha önce açıldı mı?

10.3.1 gözünü seveyim! 6s cihazım zımba gibiydi 11.4 ile alt üst oldu. Bataryam berbat duruma geldi kahretsin. iTunes ile geri yükleme felan hikaye apple her sürümde cihazı öldürüyor. Emoji klavyesi bile takılıyor ☹️
Tek çare noncereboot’un 11.4 güncellenmesi.
11.4.1 de çıktı. Oto update kapatmanın bir yolu var mı?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10.3.1 gözünü seveyim! 6s cihazım zımba gibiydi 11.4 ile alt üst oldu. Bataryam berbat duruma geldi kahretsin. iTunes ile geri yükleme felan hikaye apple her sürümde cihazı öldürüyor. Emoji klavyesi bile takılıyor ☹️
watch os beta profile öneririm .

[automerge]1531157984[/automerge]
İos 11.4 ten kötü olamaz 11.4.1 tavsiyem güncellemeniz.

Yine de en iyisi 11.4’e DFU modu ile geçerek SHSH kayıtlarını alıp pusuda beklemek. Bu sefer hataya gelmez. :)
[automerge]1531152888[/automerge]

Ya hatalar olabilir normal ama uzun süre önce “jailbreak yakında evet geliyor hazır olun çok yakında” diye manipülasyon yapıp insanlar sıkıştırmaya başlayınca kararsız sürümü sunmak yakışmadı. Adminler bekleseydiniz napalım foruma baksaydınız sorun yok ki vb tribinde takılsalar da şöyle bir gerçek var insanlar deli gibi hype’lanmış ve bekliyorlar sadece ama sadece bekliyorlar. Çıkar çıkmaz kuracaklar bu kadar basit.

Biz elimizden geleni yaptık hocam. Özellikle söylememizin sebebi bu olay hep yaşanıyor. Bu forum daha 1 yaşında olsa yeni duyulsa bile biz uzun süredir bu işlerdeyiz ve her jailbreak çıktığında böyle istenmeyen sonuçlarla karşılaşıyoruz.

Electra artık 11.4 Beta 1 - Beta 3 arası destekliyor arkadaşlar

cc1b343f18f03909fef3e3c02356fd0d.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Electra artık 11.4 Beta 1 - Beta 3 arası destekliyor arkadaşlar, sürüm kaybedenler için çok güzel bi haber.
cc1b343f18f03909fef3e3c02356fd0d.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ah ah direk indirdim imzası kapalı be.

Sizin cihaz yine 6S. Şu an 5S cihazım 10.3.2 sürümünde Allah bozmasın, cayır cayır çalışıyor. En ufak donma/pil sorunu yaşamıyorum. iPhone 6'yı aldığımda direk iOS 11'deydi, 8-9 Ay, hatta daha fazladır Jailbreak kullanıyordum. Hayatımda bir Apple cihazından bu kadar nefret etmemişimdir ve ilk defa elma'da kaldım. iOS 11, özellikle iPhone 6 ve altı cihazlar için felaket. iOS 8.4 imzasını açsınlar, iki cihazı da satıp 6S alıp, keyfime bakarım.

Son düzenleme:
Sizin cihaz yine 6S. Şu an 5S cihazım 10.3.2 sürümünde Allah bozmasın, cayır cayır çalışıyor. En ufak donma/pil sorunu yaşamıyorum. iPhone 6'yı aldığımda direk iOS 11'deydi, 8-9 Ay, hatta daha fazladır Jailbreak kullanıyordum. Hayatımda bir Apple cihazından bu kadar nefret etmemişimdir ve ilk defa elma'da kaldım. iOS 11, özellikle 6 ve altı cihazlar için felaket. iOS 8.4 imzasını açsınlar, iki cihazı da satıp 6S alıp, keyfime bakarım.
Hiç sorma. Crack li tweak çalıştırcam diye 10.3.1 cihazdan oldum...

Geri