düşürebilsek güzel olur electrayı yüklemeden 2,3 hafta beklerim güncellenmesini vb sıkıntılar oluyor sonra,substrate safe moda atmıyor tweak kaldırmak bile sıkıntı.bi cözüm buLsak ya düşürebilsek su sürümü
bi cözüm buLsak ya düşürebilsek su sürümü
Ben sırf final sürümü olarak yayınlanacak söylentileri yüzünden kurdum zaten. Beklemeyi düşünüyordum yoksa. Neyse bakalım. Her yerden 11.3.1 bildirimi alıyorum. İşteyken telefonum susmuyor valla. Sinirim bozuldu. :(düşürebilsek güzel olur electrayı yüklemeden 2,3 hafta beklerim güncellenmesini vb sıkıntılar oluyor sonra,substrate safe moda atmıyor tweak kaldırmak bile sıkıntı.
@Blackcodetech ipsw adresinden kayıt olup maile gelen bildirimler ile haberdar olabileceğimizi söyledi. Kayıt olup beklemek lazım.imzalar açılıyormu takıp etmek lazım
Ya hatalar olabilir normal ama uzun süre önce “jailbreak yakında evet geliyor hazır olun çok yakında” diye manipülasyon yapıp insanlar sıkıştırmaya başlayınca kararsız sürümü sunmak yakışmadı. Adminler bekleseydiniz napalım foruma baksaydınız sorun yok ki vb tribinde takılsalar da şöyle bir gerçek var insanlar deli gibi hype’lanmış ve bekliyorlar sadece ama sadece bekliyorlar. Çıkar çıkmaz kuracaklar bu kadar basit.Bu gidişle herkes elmada kalır zaten.Bu kadar kararsız,eksik ve sıkıntılı bir araç görmedim daha önce
[automerge]1531157984[/automerge]10.3.1 gözünü seveyim! 6s cihazım zımba gibiydi 11.4 ile alt üst oldu. Bataryam berbat duruma geldi kahretsin. iTunes ile geri yükleme felan hikaye apple her sürümde cihazı öldürüyor. Emoji klavyesi bile takılıyor![]()
Tek çare noncereboot’un 11.4 güncellenmesi.
11.4.1 de çıktı. Oto update kapatmanın bir yolu var mı?
Ziyaretçilere kapalı Giriş yapwatch os beta profile öneririm .
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Blackcodetech ipsw adresinden kayıt olup maile gelen bildirimler ile haberdar olabileceğimizi söyledi. Kayıt olup beklemek lazım.
İpsw yazınHangi siteye üye olmamız gerek. Site ismi verin ki üye olalım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine de en iyisi 11.4’e DFU modu ile geçerek SHSH kayıtlarını alıp pusuda beklemek. Bu sefer hataya gelmez. :)
[automerge]1531152888[/automerge]
Ya hatalar olabilir normal ama uzun süre önce “jailbreak yakında evet geliyor hazır olun çok yakında” diye manipülasyon yapıp insanlar sıkıştırmaya başlayınca kararsız sürümü sunmak yakışmadı. Adminler bekleseydiniz napalım foruma baksaydınız sorun yok ki vb tribinde takılsalar da şöyle bir gerçek var insanlar deli gibi hype’lanmış ve bekliyorlar sadece ama sadece bekliyorlar. Çıkar çıkmaz kuracaklar bu kadar basit.
Ah ah direk indirdim imzası kapalı be.Electra artık 11.4 Beta 1 - Beta 3 arası destekliyor arkadaşlar, sürüm kaybedenler için çok güzel bi haber.![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizin cihaz yine 6S. Şu an 5S cihazım 10.3.2 sürümünde Allah bozmasın, cayır cayır çalışıyor. En ufak donma/pil sorunu yaşamıyorum. iPhone 6'yı aldığımda direk iOS 11'deydi, 8-9 Ay, hatta daha fazladır Jailbreak kullanıyordum. Hayatımda bir Apple cihazından bu kadar nefret etmemişimdir ve ilk defa elma'da kaldım. iOS 11, özellikle iPhone 6 ve altı cihazlar için felaket. iOS 8.4 imzasını açsınlar, iki cihazı da satıp 6S alıp, keyfime bakarım.10.3.1 gözünü seveyim! 6s cihazım zımba gibiydi 11.4 ile alt üst oldu. Bataryam berbat duruma geldi kahretsin. iTunes ile geri yükleme felan hikaye apple her sürümde cihazı öldürüyor. Emoji klavyesi bile takılıyor
Tek çare noncereboot’un 11.4 güncellenmesi.
11.4.1 de çıktı. Oto update kapatmanın bir yolu var mı?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiç sorma. Crack li tweak çalıştırcam diye 10.3.1 cihazdan oldum...Sizin cihaz yine 6S. Şu an 5S cihazım 10.3.2 sürümünde Allah bozmasın, cayır cayır çalışıyor. En ufak donma/pil sorunu yaşamıyorum. iPhone 6'yı aldığımda direk iOS 11'deydi, 8-9 Ay, hatta daha fazladır Jailbreak kullanıyordum. Hayatımda bir Apple cihazından bu kadar nefret etmemişimdir ve ilk defa elma'da kaldım. iOS 11, özellikle 6 ve altı cihazlar için felaket. iOS 8.4 imzasını açsınlar, iki cihazı da satıp 6S alıp, keyfime bakarım.
Ah ah direk indirdim imzası kapalı be.