Preferenceloader telfonumda bulunmasına rağmen ayarlarda hiç bir tweak gözükmüyor. Forumdaki konudan gerekli dosyaları indirip Library klösörünede attım. Hala gözükmüyor. Cihaz Xs Max. Sürüm 12.4.
Bende tweakler çalışıyor ama ayarlarda gözükmüyor.bende yeni jb yaptım hic bir tweak calısmıyor güncel olmadıgından dolayımı?
hangi kaynaktan yükledn ve ne yükledin hocam bende denim?Bende tweakler çalışıyor ama ayarlarda gözükmüyor.
Tweak'leriniz Ayarlarda Görünmüyorsa burdan gerekli dosyoları indirip kurun. Sonra ardaşın verdiği repoyu ekleyip güncelleme yapın.hangi kaynaktan yükledn ve ne yükledin hocam bende denim?
Bu işlem gerekli olmayabilir vede uğraştırır. RootsFS işleminden sonra rpetri.ch/repo ekleyip Rocketbootrap sonrasında Tweak kuması yeterli olacaktır.Tweak'leriniz Ayarlarda Görünmüyorsa burdan gerekli dosyoları indirip kurun. Sonra ardaşın verdiği repoyu ekleyip güncelleme yapın.
Restore RootFS e gerek yok. Pwn20wnd önceki mesajımda yazdıklarımın yapılmasının yeterli olduğunu dün gece kendisi açıkladı.Bu işlem gerekli olmayabilir vede uğraştırır. RootsFS işleminden sonra rpetri.ch/repo ekleyip Rocketbootrap sonrasında Tweak kuması yeterli olacaktır.
Restore RootFS e gerek yok. Pwn20wnd önceki mesajımda yazdıklarımın yapılmasının yeterli olduğunu dün gece kendisi açıkladı.
tweak yükleyince kamerada sorun yaşayan varmı? bende kamera çalışmıyordu yeniden jb yaptım ama hangi tweak yapıyor bunu bilemedim
hocam dediklerini aynen yaptım jb devre dışı bıraktım telefonu kapadım kamerayı bir kaç kez açtım kapadım sonra telefonu yedine başlattım jb aktif ettim kamera yine çalışmadı :(Konu içeriğine Çözümü ekledim.
unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri
Merhabalar; Uzun bir aradan sonra yine, yeni bir jailbreak aracı ile karşınızdayız. Çoğu üyelerimiz yeni katıldığı için bir sürü sorun ile karşı karsiya kalacaktir. Bu sorunların yanı sıra, Önemli bir husus olarak gördüğümüz Forum düzeni için lütfen Forum kurallarını gözden geçirmenizi rica...www.jailbreaktr.com
Begler RE Jailbreak yapim derken Iphone XS 12.4 Siyah ekran da kaldi..ne yapsam ki ? bu beta JB harbiden kafa agrisindan baska birsey deyil :S
yine hizir gibi yetisdin ya sagol kardes :) hemen acildi iphone tsklerCihaza hardreset atarak açmayı deneyin
Bende de ayarlarda gözükmüyorlar
Ne yapabilirim?
Şu an tweaklar A12 ile uyumlu değil mi acaba?
Birde tweakleri silip baştan yüklemeleri gerekiyor. Yeni tweak yükliyince sadece yeni yüklediklerim gözüktü. Eski tweakler gözükmedi. Sildim yeniden yükledim hepsi gözüktü.Ziyaretçilere kapalı Giriş yaprepoyu ekleyin ve preference loader, rocket boatstrap güncelleyin.
Arkadaşım kusura bakma ama ben tam olarak nasıl Root olarak giriş yapacağım anlayamadım.
Arkadaşım kusura bakma ama ben tam olarak nasıl Root olarak giriş yapacağım anlayamadım.
Password olan yere ne yazmam gerekiyor?Ayrıca hiçbir şeyde yazılıyor...Newterm 2 tweakı kurduktan sonra ekrana sırası ile her birini yazdıktan sonra enter/geç
Su
Alpine
ldrestart
Password olan yere ne yazmam gerekiyor?Ayrıca hiçbir şeyde yazılıyor...