A12 Cihazlarda Ayarlarda Tweakler Gözükmüyor

tufancemkir

Aktif Üye
JailbreakTR
Preferenceloader telfonumda bulunmasına rağmen ayarlarda hiç bir tweak gözükmüyor. Forumdaki konudan gerekli dosyaları indirip Library klösörünede attım. Hala gözükmüyor. Cihaz Xs Max. Sürüm 12.4.

bende yeni jb yaptım hic bir tweak calısmıyor güncel olmadıgından dolayımı?

rpetri.ch/repo

Bu repoyu ekleyip güncellemeri yapın.

AppList ve PreferenceLoader yüklümü? Yalnız bu işlemler için Tekrar RootFS işlemi yapmanız gerekmektedir.

Bu işlem gerekli olmayabilir vede uğraştırır. RootsFS işleminden sonra rpetri.ch/repo ekleyip Rocketbootrap sonrasında Tweak kuması yeterli olacaktır.
Restore RootFS e gerek yok. Pwn20wnd önceki mesajımda yazdıklarımın yapılmasının yeterli olduğunu dün gece kendisi açıkladı.

Restore RootFS e gerek yok. Pwn20wnd önceki mesajımda yazdıklarımın yapılmasının yeterli olduğunu dün gece kendisi açıkladı.

Sorunlar ile karşılaşılmış. çözülme adına daha da cihazı yoracak işlemler yapılmış olabilir. RootFS Yapılması ve işlemlere tekrar sıfırdan başlamak iyi olur.

Konu ile ilgili deyil ama.. GPS sorunu ve appler de Face ID sorunu yasiyan varmi ?

tweak yükleyince kamerada sorun yaşayan varmı? bende kamera çalışmıyordu yeniden jb yaptım ama hangi tweak yapıyor bunu bilemedim

tweak yükleyince kamerada sorun yaşayan varmı? bende kamera çalışmıyordu yeniden jb yaptım ama hangi tweak yapıyor bunu bilemedim

Konu içeriğine Çözümü ekledim.

Konu içeriğine Çözümü ekledim.

hocam dediklerini aynen yaptım jb devre dışı bıraktım telefonu kapadım kamerayı bir kaç kez açtım kapadım sonra telefonu yedine başlattım jb aktif ettim kamera yine çalışmadı :(

hocam dediklerini aynen yaptım jb devre dışı bıraktım telefonu kapadım kamerayı bir kaç kez açtım kapadım sonra telefonu yedine başlattım jb aktif ettim kamera yine çalışmadı :(
Eklediğim çözüm o değil ki. Alttaki işlemleri uygulaman yeterli.

F79650A7-93AE-4527-BF0A-848EDAB506D2.jpeg

Begler RE Jailbreak yapim derken Iphone XS 12.4 Siyah ekran da kaldi..ne yapsam ki ? bu beta JB harbiden kafa agrisindan baska birsey deyil :S

Bende de ayarlarda gözükmüyorlar
Ne yapabilirim?
Şu an tweaklar A12 ile uyumlu değil mi acaba?

repoyu ekleyin ve preference loader, rocket boatstrap güncelleyin.
Birde tweakleri silip baştan yüklemeleri gerekiyor. Yeni tweak yükliyince sadece yeni yüklediklerim gözüktü. Eski tweakler gözükmedi. Sildim yeniden yükledim hepsi gözüktü.

Arkadaşım kusura bakma ama ben tam olarak nasıl Root olarak giriş yapacağım anlayamadım.

Newterm 2 tweakı kurduktan sonra ekrana sırası ile her birini yazdıktan sonra enter/geç
Su
Alpine
ldrestart

Newterm 2 tweakı kurduktan sonra ekrana sırası ile her birini yazdıktan sonra enter/geç
Su
Alpine
ldrestart
Password olan yere ne yazmam gerekiyor?Ayrıca hiçbir şeyde yazılıyor...

Geri