Çözüldü Anemone Hata Veriyor ve Çalışmıyor

Restless

Aktif Üye
JailbreakTR
A48CBD41-B86F-41DA-BBCA-1D6E3BA3B2F9.png
Böyle bir hata mesajı veriyor. Söylediği gibi yapıp anemone ve rocketbootstrap ı tekrar yükledim. Değişen bir şey olmadı.

rocketbootsrap ı hangi repodan yüklediniz? oyüzden yapıyor olabilir..

ozaman tweaki komple kaldırıp. icleaner ile kırıntılarını ayar dosylarını silip cihazı yeniden başlatıp yüklemeyi deneyiniz..

Icleaner ile kırıntıların nasıl temizlendiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

icleaner da + simgesine tıklayın orada ayar dosyaları var. anemone ayar dosyalarını silip, ana ekrandan sisteme tarama yapın. daha sonra resring yapmadan cihazı yeniden başlatın

Yeni bir Tema yada font yüklediysende o hatayı verebilir yüklediğin uyumsuz olduğu için..Az önce bende font yükledim aynı sorunu verdi fontu kaldırdım düzeldi.Uyumsuz eklentiden kaynaklı olabilir.Eğer daha önceden Anemone çalışıyor ve sonradan böyle olduysa uyumsuz yükleme yaptın demektir

rocketbootstrap 1.06beta_1 yükleyin öyle deneyin sürüm düşürün bi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

icleaner da + simgesine tıklayın orada ayar dosyaları var. anemone ayar dosyalarını silip, ana ekrandan sisteme tarama yapın. daha sonra resring yapmadan cihazı yeniden başlatın

Maalesef düzelmedi. Sanırım bu gidişle sıfırlama yapacağım.

Yeni bir Tema yada font yüklediysende o hatayı verebilir yüklediğin uyumsuz olduğu için..Az önce bende font yükledim aynı sorunu verdi fontu kaldırdım düzeldi.Uyumsuz eklentiden kaynaklı olabilir.Eğer daha önceden Anemone çalışıyor ve sonradan böyle olduysa uyumsuz yükleme yaptın demektir

Her zaman kullandığım temayı kullanıyorum. Başka tema hiç yüklemedim.
[automerge]1522758478[/automerge]

Sürüm düşürme seçeneği çıkmıyor.

Arkadaşım dediğimi bi yap bakalım rocketbootstrap 1.06beta_1 yükleyin öyle deneyin sürüm düşürün bi?

[automerge]1522758478[/automerge]

Sürüm düşürme seçeneği çıkmıyor.

Deb dosyası bulmamız gerek bekleyin

Deb dosyası bulup denedim. Bu sefer de anemone kurulmuyor. Güncel rocketbootstrap ı istiyor.

Deb dosyası bulup denedim. Bu sefer de anemone kurulmuyor. Güncel rocketbootstrap ı istiyor.

Bende o yüklü ilginç

Burdan 1.0.6 beta 1 indirip filza ile yükleyin tekrar sonra anemo eski versiyonu indirip deneyin

bu olay muhtemelen şu anemone 1 nisan şakası yüzünden oldu. art arda güncelleme geldi anemone a ve eksik yükleme yapıldı cydia paketlerinde..bence komple bir temizlik yapıp anemone ve temalar dahil nevarsa silip yeniden kurmak lazım.

bu olay muhtemelen şu anemone 1 nisan şakası yüzünden oldu. art arda güncelleme geldi anemone a ve eksik yükleme yapıldı cydia paketlerinde..bence komple bir temizlik yapıp anemone ve temalar dahil nevarsa silip yeniden kurmak lazım.

1.0.6 beta 1 Rocketbotryap
2.1.7.1 Anemone deb kur düzelecek

iyi denesin bakalım.

Saten anemone yeni versiyonu çıktı iki tane ve Dock kısmını bozuyor en iyi sürüm 2.1.7.1 sürümü 2.1.7.4 Sürümü beklemek en iyisi

ben 2.1.7-3 kullanıyorum sorun yok. ama sürüme göre farklılık gösterebilir tabi

1.0.6 beta 1 Rocketbotryap
2.1.7.1 Anemone deb kur düzelecek

Betayı kurdum fakat sürüm düşürme de anemone sadece 2.1.7-2 ye kadar izin veriyor. Bunu da mı deb olarak yükleyeceğim.

@Hbasdereli @DeliturK
İki kişi bir Problemi çözemediniz

@Restless
Anemone 'ye güncelleme geldi ve sen güncellemeyecektin! Eğer güncelleme yaptıysan sistemi fazla karıştırmadan "Anemone 2.1.7.2 aşağısana düş 2.1.7.0-2.1.71 sürümüne düşür.

f5e0b7c1365cc0ef5d29681fe5bace4b.jpg
Bu Hata genellikle Anemone arkaplanda açık olması veya ardarda Anemone'den giriş çıkış yaparsan olur..RocketBootstrap'a bağlı olduğu için kısa bir bağlantı hatası oluşuyor..

Anemone'den yüklediğin her TEMA'dan sonra Respring yap.

JailbreakTR

bizde aynı şeyleri anlattık hocam zaten sürüm düşür. güncelleme geldi diye :)

@Hbasdereli @DeliturK
İki kişi bir Problemi çözemediniz

@Restless
Anemone 'ye güncelleme geldi ve sen güncellemeyecektin! Eğer güncelleme yaptıysan sistemi fazla karıştırmadan "Anemone 2.1.7.2 aşağısana düş 2.1.7.0-2.1.71 sürümüne düşür.

f5e0b7c1365cc0ef5d29681fe5bace4b.jpg
Bu Hata genellikle Anemone arkaplanda açık olması veya ardarda Anemone'den giriş çıkış yaparsan olur..RocketBootstrap'a bağlı olduğu için kısa bir bağlantı hatası oluşuyor..

Anemone'den yüklediğin her TEMA'dan sonra Respring yap.

JailbreakTR

doğru söyledin vallaha Efsane

Maalesef düzelmedi ve sürüm düşürme de işe yaramadı yine de yardımlarınız için teşekkür ederim. Daha fazla ilgilenemeyeceğim işime dönmem lazım artık müsait olduğum bir ara başka bir çözüm yolu ararım.

Geri