rocketbootsrap ı hangi repodan yüklediniz? oyüzden yapıyor olabilir..
icleaner da + simgesine tıklayın orada ayar dosyaları var. anemone ayar dosyalarını silip, ana ekrandan sisteme tarama yapın. daha sonra resring yapmadan cihazı yeniden başlatın
Yeni bir Tema yada font yüklediysende o hatayı verebilir yüklediğin uyumsuz olduğu için..Az önce bende font yükledim aynı sorunu verdi fontu kaldırdım düzeldi.Uyumsuz eklentiden kaynaklı olabilir.Eğer daha önceden Anemone çalışıyor ve sonradan böyle olduysa uyumsuz yükleme yaptın demektir
rocketbootstrap 1.06beta_1 yükleyin öyle deneyin sürüm düşürün bi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
icleaner da + simgesine tıklayın orada ayar dosyaları var. anemone ayar dosyalarını silip, ana ekrandan sisteme tarama yapın. daha sonra resring yapmadan cihazı yeniden başlatın
Maalesef düzelmedi. Sanırım bu gidişle sıfırlama yapacağım.
Yeni bir Tema yada font yüklediysende o hatayı verebilir yüklediğin uyumsuz olduğu için..Az önce bende font yükledim aynı sorunu verdi fontu kaldırdım düzeldi.Uyumsuz eklentiden kaynaklı olabilir.Eğer daha önceden Anemone çalışıyor ve sonradan böyle olduysa uyumsuz yükleme yaptın demektir
Her zaman kullandığım temayı kullanıyorum. Başka tema hiç yüklemedim.
Maalesef düzelmedi. Sanırım bu gidişle sıfırlama yapacağım.
Her zaman kullandığım temayı kullanıyorum. Başka tema hiç yüklemedim.
[automerge]1522758478[/automerge]
rocketbootstrap 1.06beta_1 yükleyin öyle deneyin sürüm düşürün bi?
Sürüm düşürme seçeneği çıkmıyor.
Deb dosyası bulmamız gerek bekleyin
Deb dosyası bulmamız gerek bekleyin
Deb dosyası bulup denedim. Bu sefer de anemone kurulmuyor. Güncel rocketbootstrap ı istiyor.
bu olay muhtemelen şu anemone 1 nisan şakası yüzünden oldu. art arda güncelleme geldi anemone a ve eksik yükleme yapıldı cydia paketlerinde..bence komple bir temizlik yapıp anemone ve temalar dahil nevarsa silip yeniden kurmak lazım.
iyi denesin bakalım.
1.0.6 beta 1 Rocketbotryap
2.1.7.1 Anemone deb kur düzelecek
1.0.6 beta 1 Rocketbotryap
2.1.7.1 Anemone deb kur düzelecek
Betayı kurdum fakat sürüm düşürme de anemone sadece 2.1.7-2 ye kadar izin veriyor. Bunu da mı deb olarak yükleyeceğim.

@Hbasdereli @DeliturK
İki kişi bir Problemi çözemediniz
@Restless
Anemone 'ye güncelleme geldi ve sen güncellemeyecektin! Eğer güncelleme yaptıysan sistemi fazla karıştırmadan "Anemone 2.1.7.2 aşağısana düş 2.1.7.0-2.1.71 sürümüne düşür.
Bu Hata genellikle Anemone arkaplanda açık olması veya ardarda Anemone'den giriş çıkış yaparsan olur..RocketBootstrap'a bağlı olduğu için kısa bir bağlantı hatası oluşuyor..![]()
Anemone'den yüklediğin her TEMA'dan sonra Respring yap.
JailbreakTR
doğru söyledin vallaha Efsane