Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Kontrol merkezine ücretsiz şekilde uygulama kısayolu ekleyen tweak var mı? Geçenlerde yüklemiştim ama bulamadım sonra

ios 13 için OTA disabler var mi? Ya güncelleme bildirimlerini kapatan tweak?

ios 13 için OTA disabler var mi? Ya güncelleme bildirimlerini kapatan tweak?

Maalesef profil yukelenemiyor

Teşekkürler hocam. Bir de tweak vardı badge clear gibi ikonlarin üstündeki bildirimi kaldirmak için. İos 13 için olanı var mi?

Benim kullandığım ücretli var Midevice
ücretsiz ios 13 de çalışanı bilmiyorum

Arkadaşlar son bir tweak soracağım uygulamaları hızlı açan tweak. Animations be fast plus değil ama. Uygulama açılış hızı icin. Yeni çıkan bi tweak adını hatırlayamadım.

İyi geceler herkese. LittleXS ve homegesture ios13 de stabil değil. Bildiğiniz ios13 uyumlu alttan kaydırınca arkaplanda açık uygulamaları gösteren bir tweak varmı. Tek istediğim bu başka bir özellik istemem 😄

İyi geceler herkese. LittleXS ve homegesture ios13 de stabil değil. Bildiğiniz ios13 uyumlu alttan kaydırınca arkaplanda açık uygulamaları gösteren bir tweak varmı. Tek istediğim bu başka bir özellik istemem 😄
Little11 stabil. Kullanıyorum

Çok teşekkür ederim
[automerge]1581714706[/automerge]
Peki ios13 de 3d touch özelliğini 12deki gibi nasıl yaparım. İkon taşırken eskiye alışmışım sorun oluyor menü çıkmadan direkt taşımak istiyorum

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim
[automerge]1581714706[/automerge]

Peki ios13 de 3d touch özelliğini 12deki gibi nasıl yaparım. İkon taşırken eskiye alışmışım sorun oluyor menü çıkmadan direkt taşımak istiyorum
12 nin nasıldı onu bile hatırlamıyorum çok az kullanmıştım ios 12 de

ipad 2 9.3.5 için whatsapp nasıl yüklerim whatspad tweakini yüklememe rağmen whatsappı kurduğumda açamıyorum hemen kapanıyor.

12 nin nasıldı onu bile hatırlamıyorum çok az kullanmıştım ios 12 de
Herhangi bir ikona basılı tutunca titremeye başlıyordu menü çıkmıyordu. İkonu taşıyordun istediğin yere

Cydia için repoları ve tweakleri nasil yedekleyebilirim?

Cydia için repoları ve tweakleri nasil yedekleyebilirim?

Yedek aldıktan sonra kaydet dosyaları uygulamasına sonra İcloud a yedekle ki sonra oradan indirip geri yükletilesin ki anlamı olsun yedek almanın.

1
2

Yedek aldıktan sonra kaydet dosyaları uygulamasına sonra İcloud a yedekle ki sonra oradan indirip geri yükletilesin ki anlamı olsun yedek almanın.

1
2
Teşekkürler. Repoları yedeklemiyor sanırım

Teşekkürler. Repoları yedeklemiyor sanırım

missito
Uygulamaları ve uygulamaların setting ayarlarını yedekliyor.
Uyarı: missito ile yedek aldıktan sonra paylaş ve seçenekler frorever i seçin.

diğeri İse repo ve uygulamalarınyedekliyor.
Online ile düşük dosya boyutu
Offline büyük dosya boyutu

ben bu 2 yedekleme uygulamasıyla tüm imkanlarla yedekliyorum offline online olarak ne olur ne olmaz
3FFC514A-4C8D-4988-B5BA-6D31EA675DBF.jpeg

Geri