Cydia ya girip ismini yazınHangi repo iOS 13te çalışıyormu
Cydia ya girip ismini yazınHangi repo iOS 13te çalışıyormu
Watusi
Ücretli uygulamaları ücretsiz indirebileceğim GÜVENİLİR bir tweak varmıdır?

10 tane instagram hesabım var ama instagram uygulaması en fazla 5 hesaba izin veriyor. Rocket kullanıyorum ama orada da bu sayıyı arttıramadım. Buna tweak var mı?
tavsiyen üzerine kurdum ama yüklediğime pişman oldum ekranı bug'ta bıraktı, respring falan da yapmakta dahi zorlandım :(Tweak: Slices 3 deneyin
Anlatamadım galiba. Göz işaretine basmadıkça karşı taraf görmez baktığını hikayelere. Bu sadece mesaja özgü bir şey değil. Aynı şekilde durumlarda da çıkardı bu işaret. Şu an çıkmıyor. ios 13 kullanıyorum acaba o yüzden mi ?Göz işareti mesajı okundu/okunmadı içindir...
Sen yukarda hikayelerin okunduğunu karşı taraf bilmesin diye sormuşsun...
2 ayrı fonksiyon bunlar.... karar ver
Olumsuz hocam.
12.4 için sağlıklı çalışan bir terminal var mı? Yada deb.
Charizdeki sağlıklı çalışmıyor.
Bunu nasıl indireceğimi bilmiyorum:(Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
MTerminal 1.4.6
Bunu nasıl indireceğimi bilmiyorum:(
Cydia ya gir mterminal yaz çıkan tweaki indirBunu nasıl indireceğimi bilmiyorum:(

Hocam yükledim ama ekrana düşmedi. Newterm vardı önce onu kaldırdım. Oda kalkmadı. Cydia da mterminal var new term yok. Ekranda tam tersi :/Cydia içinden MTerminal diye arat ve direk kur... yukardaki repo zaten eklidir...
MTerminal 1.4.6 yükle
Ekran görüntüsü atabilir misiniz?Hocam yükledim ama ekrana düşmedi. Newterm vardı önce onu kaldırdım. Oda kalkmadı. Cydia da mterminal var new term yok. Ekranda tam tersi :/
NewTerm çalışıyorsa sırayla
su
alpine
uicache