Yardımcı olabilir misiniz?Merhaba iOS 13 için müzik sözlerini gösteren tweak var mı?
Yardımcı olabilir misiniz?Merhaba iOS 13 için müzik sözlerini gösteren tweak var mı?
Yardımcı olabilir misiniz?
@iiiayaziii hocam iOS 11 diyor, elmada kalmayalım. :)

@iiiayaziii hocam iOS 11 diyor, elmada kalmayalım. :)

Lyricify tam da istediğin tweak.@iiiayaziii hocam aradığım tweak bu degil. Müziklerin sözlerini internetten kendi bulup müzik uygulamasında/kilit ekranında görmek istiyorum.
Lyricify tam da istediğin tweak.
Kullanmadığım için bilemiyorum. Spotify sürümü ile alakalı olabilir yakında güncelleyebilirler eğer böyle bir sorun varsa.Ben onu çalıştıramadım ayarlardan açık, spotfiy içinden de açık durumda ama çalışmadı.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
tweak çalışmıyor, güncellenmesi gerekli.Ben onu çalıştıramadım ayarlardan açık, spotfiy içinden de açık durumda ama çalışmadı.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

![]()
Aradığınız bir Tweak veya Uygulama olursa buraya yazabilirsiniz
bulan varsa bizede haber versin localıapstore çalışmıyorHocam uygulama içi satın alımları blocklayan, ücretsiz almamızı sağlayan birşey varmı?
sürüm: 13.5
Hocam 1. snowboard kur uygulama ikonlarını küçültebilirsin/logo değiştirebilirsin vs vs 2. Denetim merkezinden respring için powermodule adlı tweaki kullanabilirsinMerhaba arkadaşlar jailbreak da daha yeniyim bugün yaptım daha bildirimi kilit ekranında gösterme uygulama ikonunu küçültme ana ekrana 5 tane uygulama koyma respring tuşunu denetim merkezine koyma ve buna benzer sizinde önerebileceginiz tweaklarınız var mı varsa bunları nasıl erkinleştiririz
Tema oneriniz varmi daha yeniyim ondan soruyorum![]()
Aradığınız bir Tweak veya Uygulama olursa buraya yazabilirsiniz
Bunları kullanıyorum hepsi birbirinden güzel.Tema oneriniz varmi daha yeniyim ondan soruyorum