Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Arkadaşlar ahize sesi ve hoparlör sesim çok kötü oldu bunu yükseltebileceğim tweak varmı ios 11.3.1 ipohone 6

Arkadaşlar üst barda ki simgelerin boyutunu büyütmek için tweak var mı ?

EQE deneye bilirsin

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eqe dışında başka var mı? bu telefonu bozdu anca düzelttim.
[automerge]1531777174[/automerge]
Hocam normalde çok ses çıkıyor telefon markası ne ayarların da sorun olabilir
iphone 6 hocam karşı tarafın sesi çok kısık servisi aradım format filan attırdı ama değişmedi

iphone 6 hocam karşı tarafın sesi çok kısık servisi aradım format filan attırdı ama değişmedi
Konuşurken ses açma düğmesine basarak açmayı hiç denedinizmi

Konuşurken ses açma düğmesine basarak açmayı hiç denedinizmi
tabiki de canım 2 senedir böyle :D jailbreak gelince 9.3te halletmiştim bi tweak ile. ama şimdi hangisi bilemiyorum
[automerge]1531777666[/automerge]
11.3.1 için

tabiki de canım 2 senedir böyle :D jailbreak gelince 9.3te halletmiştim bi tweak ile. ama şimdi hangisi bilemiyorum
[automerge]1531777666[/automerge]
11.3.1 için
İyi bende araştırma yapım belki bulurum 😉

Ustam ne şekilde bozdu ben de deniycektim şimdi

Ya bendede ahize sesi çok sıkıntılı. Yok mu hiç ahize sesini arttırıcı tweak?

spotify her şarkı açtığımda cihaz bi kitlendi ses bozuk çıktı sonra normale döndü. hep böyle olunca bende kaldırdım.

Anladım kardeşim çözüm bulursan burayada yazarsan sevinirim benimkininde seninkinden farkı yok

Şarj kablosuna uzatma eklediğimizde ''apple bu aksesuar desteklenmiyor olabilir.'' uyarısını kapatma tweak'i var mı?

Docka oval bir şekil verip altına yansımasını hangi tweak ile yapıyorduk arkadaşlar?

Geri