Aktivatör ile yapınca ses gene kısılıyor ben o tusun ses kısma işlevini iptal etmek istiyorumActivatorla yapabilirsiniz
Aktivatör ile yapınca ses gene kısılıyor ben o tusun ses kısma işlevini iptal etmek istiyorumActivatorla yapabilirsiniz
Yapı kredi uygulaması ios8 de çalışmıyor ben de ipa için olan uygulamayıZiyaretçilere kapalı Giriş yap
İpa içinden infodan UIdevicefamily değerini 1 yaptım ve
İphone a yükledim yalnız ekran oturmadı bunun ekranı ipa içinden nasıl düzeltilir? Ya da bunun için bir tweak var mı? Fullforce işe yaramadı.
![]()
Liberty işini görür bende açmayan uygulamaları açıyor.
@efsane6 Hocam ucak modu wifi 3g vs olan kısımdan wifiyi ayırıp mesela flashın göstergesi gibi tek ve bağımsız yapabilirmiyiz
Ekli dosyayı görüntüle 7885

@efsane6 sen daha önce bir tweak önerinde ekran görüntüsü atmışsın bağımsız duruyodu o tweak yok şu anda galiba yarın konu linkini bulup atayım
Şimdi buldum bu arkadaş paylaşmış Ekli dosyayı görüntüle 7886
[automerge]1540415432[/automerge]
@efsane6 bunda arkadaş kaldırmış bugun denedim çalışmıyodu şimdi yükledim çalışıyo o 4lü kısmı komple kaldırabilirmiyiz? @ramazandemiral
Watusi 2 For Whatsapp kurulumu yapıp, Watusi tercihlerinde kişiler kara liste özelliğini aktif edip, istediğiniz kullanıcıyı seçerseniz, Whatsapp ana ekranda sohbet görünmez.WhatsApp da mesaj gizleyen bir tweak var mı?
Watusi 2 For Whatsapp kurulumu yapıp, Watusi tercihlerinde kişiler kara liste özelliğini aktif edip, istediğiniz kullanıcıyı seçerseniz, Whatsapp ana ekranda sohbet görünmez.

bu tweakin ismini bilen var mı![]()
Kuaidial işinizi görebilir.Arkadaşlar ıos 11 için bu ı phone nun telefon arama kısmını özelleştirebilecegimiz bir tweak varmı.yani dialer kısmından bahsediyorum...
İ cleanır için repo bulamıyorum yardımçı olurmusunuz iphone 6 kulanıyorum hile sürekli atıyor yardım edermisiniz
Merhaba, benim cihazda kopyala / yapıştır özellikleri bozuldu kimi zaman kopyalamıyor, yapıştırmıyor. Birkaç twrak buldum hiçbiri çalışmadı. Yardımcı olur musunuz?
ios 10.2 kullanıyorum ipad air 2
Sitemizin reposunda mevcut.
Türkçe'yi katlettinİ cleanır için repo bulamıyorum yardımçı olurmusunuz iphone 6 kulanıyorum hile sürekli atıyor yardım edermisiniz