Slm
Iphone X 11.1 jailbreak kullanirken Bir Tweak vardi Ekrani ortadan asagiya cekince Denetim merkezi geliyordu Ben bir turlu hatirlayamadim yardimci olsaniz :)
Slm
SpotCC tweak ismiSlm
Iphone X 11.1 jailbreak kullanirken Bir Tweak vardi Ekrani ortadan asagiya cekince Denetim merkezi geliyordu Ben bir turlu hatirlayamadim yardimci olsaniz :)
çok teşekkürlerSpotCC tweak ismi
Flex 3 'te hangi pacht'leri kullandın ekran resmi atabilir misiniz ?reports+ pro sürümü için crack tweak mevcutmudur?
Düzeltme: Flex 3 ile yapmayı buldum.
Kulaklığın desteklemesi lazım, tweak çözmez bunu.Samsung akg kulaklık kullanıyorum ses açma ve kısma tuşları çalışmıyor ip6 da sadece resume/pause tuşu çalışıyor ses açma kısma tuşlarını kullanabileceğim bi tweak var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yokmu bilen arkadaşlar ?Merhaba Ayarlarda sistem dosyalarımın büyüklüğü 9 gb zaten 16 gb kullanıyorum ve çok az uygulama yüklü bununla ilgili sistem dosyalarını temizleyerek boyut olarak daha ufaltan bir tweak varmıdır.
Bilen yok mu acabaİos 12 için çalışan Ccdatamore gibi yada cc 3g-4g hızlı geciş için kısayol ekleyen bir tweak var mı acaba. Ccdatamore hata veriyor respring yapıyoe hep
Bilen yok mu acabaİos 12 için çalışan Ccdatamore gibi yada cc 3g-4g hızlı geciş için kısayol ekleyen bir tweak var mı acaba. Ccdatamore hata veriyor respring yapıyoe hep
FAke gps için tweak lazım
TeşekürlerakLocationX
Hepsini kullanamazsınız indirme yapmaz.Spotify ın bütün premium özelliklerini kullandığımız bi spotify vardı?
Hepsini kullanamazsınız indirme yapmaz.
Uygulamalara özel bildirim sesi tanımlayabileceğim tweak var mı ? Her uygulamaya farklı bildirim sesi tanımlamak istiyorum
Bannersound denedim ama safemoda attı cihazı. hangi repodan hangi sürümü indirmek lazım.Bannersound kardeşim
Bannersound denedim ama safemoda attı cihazı. hangi repodan hangi sürümü indirmek lazım.
Premium almak dışında seçeceğiniz yok.En gerekli olan da o zaten
HomeGestureLite Kuruyorum Fakat alta simgeler gelmesi lazim el feneri felan onlar çıkmıyor aynı zamanda tweak ayarlarda da gözükmüyor nasıl yükleyebilirim ?
ios 12.0 Unc0ver