Çözüldü Cydia gitti acil yardım

Cimbomlu

Aktif Üye
JailbreakTR
Lanet güncelleme geldi cydiayı kaldırıyormuş ama ben onu görmedim Cydia gitti ama hala jailbreakli telefon nolcak şimdi acil yardım tweaklar gidecek mi

Lanet güncelleme geldi cydiayı kaldırıyormuş ama ben onu görmedim Cydia gitti ama hala jailbreakli telefon nolcak şimdi acil yardım tweaklar gidecek mi

Hangi jb aracını kullanıyorsunuz..?uncover mı??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Electra 11.3.1 vfs İgnition dan indirdim.

Electra artık cydia yı kullanmıyor bildiğim kadarı ile...sileo yüklemeniz gerekli arkadaşlar...

sileo nasıl yüklicez

Kardeşim yanlış yönlendirmek istemiyorum ama biraz sabrederseniz yada özelden adminlerden birine yazarsanız yardımcı olurlar...

Kardeşim sen güncelleme yaparken aşağıda görmedinmi bunu ?
3bc383ad39baa43583b1099074bfc6e9.jpg

JailbreakTR

Oraya hiç bakmadım .s dalgınlığıma geldi Hocam
[automerge]1556999877[/automerge]
Uicache yapınca geri geliyormuş galiba basıl yaparım ?

Cihazında sileo kurulu değilmi ? Güncelleme ile cydia ile yollarını tamamen ayırdı coolstar bundan sonra sileo ile devam edecek.

Desene, ozaman teli sıfırlayıp uncıver yükleyeceğiz .s

@Cimbomlu
Bu konu defalarca açıldı ama tekrar yazıyorum buraya...

En doğru yol:

1. Succession - Tam Restore Aracı

Bu araçla sıfırla cihazı

2. Electra JB + Cydia istiyorsan Electra 11.0-11.4.1 aracı için güncel İPA’yı değil bir önceki İPA ile JB yapacaksın ve kesinlikle APT güncellemelerini yapmayacaksın..

3. Unc0ver ile JB yapacaksın ve Cydia ile yola devam edeceksin

JailbreakTR

ya allahın cezası geliştiriciler (sözüm bizim forumdan dışarı) bütün emeklerim gidecek baştan bütün uygulamaları indireceğim,fotoğraflarım gidecek,yüklediğim ve ayarladığım tweakler gidecek yeter be kardeşim valla isyan ettiriyorlar !

Sana küçük bir taktik vereyim mi sifirlamana gerek kalmadan geçiş yapabilirsin sadece tweakler gider

ya allahın cezası geliştiriciler (sözüm bizim forumdan dışarı) bütün emeklerim gidecek baştan bütün uygulamaları indireceğim,fotoğraflarım gidecek,yüklediğim ve ayarladığım tweakler gidecek yeter be kardeşim valla isyan ettiriyorlar !

Crackli Tweakler kullanıyorsun çok dikkatli ol temizlemede

Bundan sonra Tweak yüklerken dikkatli ol

JailbreakTR

Sana küçük bir taktik vereyim mi sifirlamana gerek kalmadan geçiş yapabilirsin sadece tweakler gider

Sağlıklı bir Jailbreak elde edemez... senin dediğin şekilde...

JailbreakTR

rollelectra ile sıfırlayacağım,fotoları pcye attım , uygulamaların fotosunu cektim,uncover ile jb yapacağım yalnız uncoverde ayarlar kısmından neleri işaretleyeyim?

rollelectra ile sıfırlayacağım,fotoları pcye attım , uygulamaların fotosunu cektim,uncover ile jb yapacağım yalnız uncoverde ayarlar kısmından neleri işaretleyeyim?
Direk nasil indirdiğinde geldiyse öyle değiştirme birsey

@Cimbomlu
Bu konu defalarca açıldı ama tekrar yazıyorum buraya...

En doğru yol:

1. Succession - Tam Restore Aracı

Bu araçla sıfırla cihazı

2. Electra JB + Cydia istiyorsan Electra 11.0-11.4.1 aracı için güncel İPA’yı değil bir önceki İPA ile JB yapacaksın ve kesinlikle APT güncellemelerini yapmayacaksın..

3. Unc0ver ile JB yapacaksın ve Cydia ile yola devam edeceksin

JailbreakTR
Bir önceki ipa derken hangi sürüm 1.3.1 mi ? Birde güncelleme yapmadıkmı ilerde sıkıntı yaparmı bu APT. Sileo alışamam cydia geçeceğim

@Samet

mesela IOS 11.3.1 kullanıyorum şimdi ben güncel sürüme geçmezsem yani IOS 12.2’ye geçmesem sorun yaşarmıyım?? —Hayır—

Burayıda böyle düşün işte...

Sorun yaşamazsın çünkü APT güncellemeleri Sileo içindir ve Cydia ile uyumlu değildir..

Final ipayı değil bir veya iki sürüm önceki ipayı kullanabilirsin...

JailbreakTR

Geri