Lanet güncelleme geldi cydiayı kaldırıyormuş ama ben onu görmedim Cydia gitti ama hala jailbreakli telefon nolcak şimdi acil yardım tweaklar gidecek mi
sileo nasıl yüklicez
Lanet güncelleme geldi cydiayı kaldırıyormuş ama ben onu görmedim Cydia gitti ama hala jailbreakli telefon nolcak şimdi acil yardım tweaklar gidecek mi
Desene, ozaman teli sıfırlayıp uncıver yükleyeceğiz .s
Oraya hiç bakmadım .s dalgınlığıma geldi Hocam
[automerge]1556999877[/automerge]
Uicache yapınca geri geliyormuş galiba basıl yaparım ?
ya allahın cezası geliştiriciler (sözüm bizim forumdan dışarı) bütün emeklerim gidecek baştan bütün uygulamaları indireceğim,fotoğraflarım gidecek,yüklediğim ve ayarladığım tweakler gidecek yeter be kardeşim valla isyan ettiriyorlar !

Sana küçük bir taktik vereyim mi sifirlamana gerek kalmadan geçiş yapabilirsin sadece tweakler gider
O karar onun abi ya benim yöntemle riske girer jb kullanır yada tamamen sıfırlaması lazımSağlıklı bir Jailbreak elde edemez... senin dediğin şekilde...
JailbreakTR
Direk nasil indirdiğinde geldiyse öyle değiştirme birseyrollelectra ile sıfırlayacağım,fotoları pcye attım , uygulamaların fotosunu cektim,uncover ile jb yapacağım yalnız uncoverde ayarlar kısmından neleri işaretleyeyim?
Bir önceki ipa derken hangi sürüm 1.3.1 mi ? Birde güncelleme yapmadıkmı ilerde sıkıntı yaparmı bu APT. Sileo alışamam cydia geçeceğim@Cimbomlu
Bu konu defalarca açıldı ama tekrar yazıyorum buraya...
En doğru yol:
1. Succession - Tam Restore Aracı
Bu araçla sıfırla cihazı
2. Electra JB + Cydia istiyorsan Electra 11.0-11.4.1 aracı için güncel İPA’yı değil bir önceki İPA ile JB yapacaksın ve kesinlikle APT güncellemelerini yapmayacaksın..