Electra ~ iOS 11.0-11.1.2 Jailbreak

Yokmu arkadaşlar bir fikri olan ? Anemone yukledim bigboss reposunda tel rest attı şimdi ne cydia açılıyor nede anemone

Herkes dalmış sakin olun arkadaşlar bence en sağlıklısı futurestore ile sürümü yeniden yüklemek. Sıfır sürüm üzerine Electra yükleyip temiz kurulumla deneyin.

Şuan kurulu jb temamen kaldırma şansım varmı ?

Herkes dalmış sakin olun arkadaşlar bence en sağlıklısı futurestore ile sürümü yeniden yüklemek. Sıfır sürüm üzerine Electra yükleyip temiz kurulumla deneyin.

Futurestoreyi electra beta yüklü herkes kullanabiliyormu..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan kurulu jb temamen kaldırma şansım varmı ?
Futurestoreyi electra beta yüklü herkes kullanabiliyormu..

Shsh kaydınız varsa böyle bir imkanınız var [Windows] FutureRestore ile 11.0-11.1.2 Restore (SHSH Kaydı ile)

Malesef shsh yok.. Peki sistem dosyalarına winscp ile ulaşabiliyormuyuz.. Host dosyasından imzalamayı devre dışı bıraktım ama electra kapanınca açılmadı..

@yusuf.ozgul to.panga sorunu için Reddit te çözümlerden bahsediliyor ve Electra nın da güncellemesi gelmiş 1.0.1 olarak konu da güncellemeler olacak mı acaba?

Hayır oyle bişey yazmıyor
sende yine iyi bende respiring atınca loadingte kalıyor açılmıyor
tekrar kendim resetledim telefonu açıldı electranın içinden Tweaks butonunu kapatıp anemoneyi kaldırmayı dene

sende yine iyi bende respiring atınca loadingte kalıyor açılmıyor
tekrar kendim resetledim telefonu açıldı electranın içinden Tweaks butonunu kapatıp anemoneyi kaldırmayı dene
Anemoneyi nasıl kaldırıcam cydiada açılmıyor çünkü

Yokmu arkadaşlar bir fikri olan ? Anemone yukledim bigboss reposunda tel rest attı şimdi ne cydia açılıyor nede anemone

Electra’ya girip tekrar jailbreak yazısına tıkla.Cihaz teniden başlayınca jb gider.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anemoneyi nasıl kaldırıcam cydiada açılmıyor çünkü
tweaklar kapandığında cydia açılmıyormu ? bende açıldı
yada ssh terminal üzerinden kaldırma yolunada gidebilirsin tabi varmı bu yol mümkünmü bilemiyorum

On

malesef onuda iki defa denedim sonuç aynı
ben yükledim sıkıntı çıkarmadı dostum

öncellikle RocketBootstrap from yükleyin ondan sonra anemoyu yükleyin

şunu yaparsan sorun düzelirde cydia açılıyormu açılmıyorsa tekrar jailbreak yap

Hayırlı olsun beyler gözünüz aydın:)) darısı 11.2.6 cılara:)

Yüklenen tweak lar ayarlarda görünüyormu sizde ?

Geri