Çözüldü Electra video izlerken donma sorunu

Kilolu25

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Video izlerken telefon donuyor ve telefonu yeniden başlatıyor. Bütün tweakleri tek tek silip denedim ama sorun devam ediyor. Çözümünü bilen varmı ?

Jailbreak yokken denediniz mi?

Bu sorunun bende de var çözümü yokmu

Beyler bende Video değil de herhangi bir yerde donuyor kalıyor

Sorun tek bende degilmis

Bazen safari dolaşırken bazen bir uygulama oyun içinde iken oyle donup kalıyor ama hemen değil belirsiz bir saatte

Arkadaşlar bu sorun futurerestore kullanılmadan yapılan jb den dolayı olan bi sorun. Daha önce herhangi bir jb aracı ya da Filza kullandıysanız sebebi bu. Bende aynı dertten muzdaripim maalesef. Cydia eraser tarzı bi uygulama beklemek zorundayız. Yada coolstar bi çözüm bulacaktır

Bende genelde yok ama filza-jailed e girmeye çalıştığımda bazen oluyor.

Ben daha onceki jb araclarini kullanmadim topanga electra betalarini dahil sadece electra final once v1.0.1 sonra v1.0.2 safaride dolanirken cihaz donuyor

Ben daha onceki jb araclarini kullanmadim topanga electra betalarini dahil sadece electra final once v1.0.1 sonra v1.0.2 safaride dolanirken cihaz donuyor
O zaman birşey diyemeyeceğim maalesef imkan varsa futurerestore yoksa bi çözüm beklemek

AYNEN bende sadece final sürümünü yükledim önceki rc leri yüklememiştim

Substrate kaldırın onunla beraber tüm tweakler kalkacak ama jb aktif kalmaya devam edecek. Eğer donma yapmazsa bi tweak den kaynaklı ya da jb için gerekli tweakler ile sisteminiz çakışıyor. Bundan dolayı kararlı bir şekilde kullanamıyorsunuz

@yusuf.ozgul hocam filza calışan takılmayan donmayan varmı bildiğiniz cydiadan kurdum da hangi dizine girsem içi boş

@yusuf.ozgul hocam filza calışan takılmayan donmayan varmı bildiğiniz cydiadan kurdum da hangi dizine girsem içi boş
Filzaların erişim sorunu var maalesef. Bi yöntem daha var onu deneyeceğim olursa eğer repoya atacağım. Bilgilendirme yaparım çalışırsa.

Filzaların erişim sorunu var maalesef. Bi yöntem daha var onu deneyeceğim olursa eğer repoya atacağım. Bilgilendirme yaparım çalışırsa.

filza jailed bende cok donuyor cihaz kitleniyor. kurmak istemiyorum uğraştırıyor die cydia daki de güncel değil iyi hbrlerini bekliyorum sağol

@yusuf.ozgul hocam burdaki filza 10 numara calisiyor bilginiz olsun

Moderatör tarafından düzenlendi:
tehlikleli derken acilimi nedir bigboss harici repolarin hepsi sikinti zaten

tehlikleli derken acilimi nedir bigboss harici repolarin hepsi sikinti zaten
Bigboss ve tweak geliştiricilerinin kendi repoları en güvenli olandır. Crackli repolardan kullanılabilecek en iyisi xarold reposudur.

Yusuf kardes aciklama icin eksik olma jb olayinda yeni degilim 2g den buyana iphone ve jb kullaniyorum yanlis anlama sakin repoyuda kaldirdim zaten

Bu donma olayı baya kişide var sanırım ama hala net bi çözüm yok galiba.

Geri