Maalesef daha önce liberos to panga houdini gibi araç kullananlar da oluyor baya baktım tek çare ve Önerilen futurerestoreBende genelde yok ama filza-jailed e girmeye çalıştığımda bazen oluyor.
O zaman birşey diyemeyeceğim maalesef imkan varsa futurerestore yoksa bi çözüm beklemekBen daha onceki jb araclarini kullanmadim topanga electra betalarini dahil sadece electra final once v1.0.1 sonra v1.0.2 safaride dolanirken cihaz donuyor
Bende genelde yok ama filza-jailed e girmeye çalıştığımda bazen oluyor.
Filzaların erişim sorunu var maalesef. Bi yöntem daha var onu deneyeceğim olursa eğer repoya atacağım. Bilgilendirme yaparım çalışırsa.@yusuf.ozgul hocam filza calışan takılmayan donmayan varmı bildiğiniz cydiadan kurdum da hangi dizine girsem içi boş
Filzaların erişim sorunu var maalesef. Bi yöntem daha var onu deneyeceğim olursa eğer repoya atacağım. Bilgilendirme yaparım çalışırsa.
Bu repoya dikkat
Bigboss ve tweak geliştiricilerinin kendi repoları en güvenli olandır. Crackli repolardan kullanılabilecek en iyisi xarold reposudur.tehlikleli derken acilimi nedir bigboss harici repolarin hepsi sikinti zaten
Coolstar cydiadan yeni güncelleme yayınladı onları yüklediniz mi çözülmüş olabilir.Bu donma olayı baya kişide var sanırım ama hala net bi çözüm yok galiba.