iPhone 11 iOS 17.3 için Apple Watch önerisi

yusufemr3

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Herkese iyi sosyaller. Bileğimde ağırlık yaptığı için genelde saat kullanmayı sevmezdim ama aklıma Apple Watch almak geldi ve araştırmaya başladım. iOS 17.3 için minimum Apple Watch Series 9 ve watchOS 10 gerekiyormuş.

Telefonumda Relaxin jailbreak mevcut (Roothide-Sileo). Legizmo diye bir tweak var düşük sürümde çalıştırmaya yarıyormuş ama nasıl kullanılır bilgim yok.

Sizce watchOS 10 yüklü ikinci el Apple Watch Series 7-8-9 kalmış mıdır? Boşuna uğraşmayayım mı dersiniz? iOS sürümünü güncellemeye niyetim yok çünkü telefon zar zor çalışıyor, yenisini alma şansım da yok. Bütçem 5.000 - 10.000 arası. Mecbur kalırsam SE 2 veya SE 3 de alabilirim.

Herkese iyi sosyaller. Bileğimde ağırlık yaptığı için genelde saat kullanmayı sevmezdim ama aklıma Apple Watch almak geldi ve araştırmaya başladım. iOS 17.3 için minimum Apple Watch Series 9 ve watchOS 10 gerekiyormuş.

Telefonumda Relaxin jailbreak mevcut (Roothide-Sileo). Legizmo diye bir tweak var düşük sürümde çalıştırmaya yarıyormuş ama nasıl kullanılır bilgim yok.

Sizce watchOS 10 yüklü ikinci el Apple Watch Series 7-8-9 kalmış mıdır? Boşuna uğraşmayayım mı dersiniz? iOS sürümünü güncellemeye niyetim yok çünkü telefon zar zor çalışıyor, yenisini alma şansım da yok. Bütçem 5.000 - 10.000 arası. Mecbur kalırsam SE 2 veya SE 3 de alabilirim.
Yanlış bilmiyorsam Legizmo ios 17 ye uyumlu değil. Saati alsanda eşleştiremeyecektin. Tweakin amacı eşleştiriyor sorunsuz şekilde.

Aradığınız tweak

Kurulumdan sonra cihazı yeniden başlatın.

……

Roothide tweakler için,

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aradığınız tweak

Teşekkür ederim hocam. Bu tweak ile sürüm fark etmezsizin Apple Watch eşleştirme mümkün mü? GitHub linkinde yeni sürüm 2.0 için iOS 17-26 olarak belirtilmiş ama Watch için minimum hangi sürüm lazım onu çözemedim. Eşleşmenin garanti olması adına watchOS 10 Series 9 bulmam gerekiyor fakat bu sürümde hiçbir Watch kalmamıştır.

Aslında araştırınca 5-6 tane ürün buldum. Birisinin sürümü 11.6.1’de, diğeri 11.2. Aşağıdaki bilgiye göre 10.3.1 ve üstü sürüm istiyor.

Ekli dosyalar

• IMG_8856.webp
    IMG_8856.webp
    43.3 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Geri