İmzalar kapandi beta icin.Hocam elime bi cihaz daha geçti de iPhone 6 Plus 11.4 sürümünde. Şu 11.4 beta 3 halen açıksa ona geçip jb yapabiliyor muyuz?
İmzalar kapandi beta icin.Hocam elime bi cihaz daha geçti de iPhone 6 Plus 11.4 sürümünde. Şu 11.4 beta 3 halen açıksa ona geçip jb yapabiliyor muyuz?
Yani sıkıntı olacak yüklediğin tüm twekleri tekrardan yüklemen gerek o zaman değilmiSıkıntı olmaz.takarsın şarja açılır yöntemleri uygulayarak tekrar jb yaparsın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani sıkıntı olacak yüklediğin tüm twekleri tekrardan yüklemen gerek o zaman değilmi
çünkü teeaklar sistemde yüklü, jb atınca tekrar çalışmaya devam eder. Benim hep kapanıyo flan sorun olmuyor 
Selam dostum.. Güncelledim.. repoları yenileyerek kontrol edebilir misin?@gokmenecer hocam betterccxl güncellemesi geldi bizim repoda güncellemeye çalışınca bu hatayı alıyorum bilginiz olsun
Eline sağlık hocam güncellendi sıkıntı yok şuanSelam dostum.. Güncelledim.. repoları yenileyerek kontrol edebilir misin?
Eyv dostum.. Sorun olursa her zamn iletebilirsiniz.Eline sağlık hocam güncellendi sıkıntı yok şuan
İphone X error exploit hatasını almaya başladım dün akşamdannberi yapıyrm sonuç aynı yardm edebilir misinn?11.4 b3 electa exploit hatası alan arkadaşlar için çözümü yazıyorum. Multipatch yüklemeyin. Electra dosyasını direk cs nin kendi sayfasından indirin. Cydia impactor ile cihaza atın. Cydia impactor muhtemelen hata verecektir. Önceki sürüm ile revoke yapıp yeni sürüm ile dosyayı cihaza yükleyin. Tek sefer de jb yaptım takılma olmadan :) Yapamayan arkadaşlara yardımcı olurum
Ekli dosyayı görüntüle 5033
Tabi yardım edeyim. Detayları pm ile yollayın bakalımİphone X error exploit hatasını almaya başladım dün akşamdannberi yapıyrm sonuç aynı yardm edebilir misinn?
Uygulama güncelleme kontrolü yaptığı zaman kayıt/sayım yapılıyor olabilirNe zaman diyecem diyecem unutuyorum. Bu coolstar çok büyük bi vurgun yapmasın mı ? Jb yapılan cihazlar kendi sitesinde yazıyor demek ki takip ediyor bizi.Bi gece bakmışız herkesin banka hesapların da 0 yazıyor.
Zaten sürekli bağış istiyordu.
![]()
konudaki 4000.mesaj sizinSwitchus
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
helal .DMaalesef uzun zamandır sadece tethered jailbreak kullanıyoruz.İphone 7 11.3 electra ile jb yaptım lakin telefon kapanıp açılınca cydia açılmıyor tekrardan electra ile jb yapınca ancak açılıyor untethered yöntemi var mı?
jailbreaktr’nin repo adresini ekleyince hata alıyorum?
En son 11.3.1 sürümüne Jailbreak çıktı. Bu sebeple 11.4-11.4.1 ve 12 sürümlerine Jailbreak aracı bekliyoruz.Herkese merhabalar forumda yeniyim cihazım iphone 7 ve şuan ios 12 sürümü var jailbreak yapmak istiyorum önceden kullanmışlığım var bana yardımcı olabilecek birileri varmıdır acaba şimdiden teşekkürler.
Peki 11.3.1 dönebilirmiyim dönsem mantıklı olurmu sizce.En son 11.3.1 sürümüne Jailbreak çıktı. Bu sebeple 11.4-11.4.1 ve 12 sürümlerine Jailbreak aracı bekliyoruz.