Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

hocam iphone 11 14.6'da bekliyorum ben de. Düşüncelerinizi almak isterim, sizce tahminen jbnin gelme durumu nedir, ne zaman gelir? Exploit haberleri kovalamaktan canım çıktı ve ilk defa jb dünyasına giriş yapacağım, sormadan edemiyorum bu yüzden. 🥲

Her hangi açık yayınlanmış bir Exploit yok şu anda... mecburen şimdilik beklemelisin sürümünde

Her hangi açık yayınlanmış bir Exploit yok şu anda... mecburen şimdilik beklemelisin sürümünde
O kadar laf yapıyorlar Patterni bilmemnesi falan, yayınlasalar şaşacağım zaten. Yayınlamayacaklarsa neden haberini yapıyorlar ki? Bir de, yayınlandıktan ne kadar sonra çıkıyor jb?

arkadaşlar whatsapp gurubunun linki varmı bende silindi

grup linki yok bana özelden telefon numaranızı gönderirseniz ekleyebiliyorum. iyi forumlar.

iPhone X 14.8 checkrain kalibresi yaptım. Sonra tam güncelleme dedikten sonra aşağıdaki gibi hata alıyorum.
Safe mode yaptım orada yüklediğim farklı tweak de yok.
Önerisi olan var mı ?

68b93447c3baf8e2832e7ef6ed0d0c10.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar hayırlı akşamlar üstadlar , cihazım iPad pro 11 jailbdeakli cihaz oyun ayarı için autoch tweakini kullanıyorum da bunda sadece tiklamalari kaydediyo ekrailni sürükleme yakınlaştırma hareketi çift parmak vs ayarı varmı yoksa ben bulamadım auto touch da yada bildiniz başka tweak varmı ustadlarim önerebilceniz

iPhone X 14.8 checkrain kalibresi yaptım. Sonra tam güncelleme dedikten sonra aşağıdaki gibi hata alıyorum.
Safe mode yaptım orada yüklediğim farklı tweak de yok.
Önerisi olan var mı ?

68b93447c3baf8e2832e7ef6ed0d0c10.jpg

uyumsuz tweak var gibi.

ipad air a7 işlemcili 12,5,3 sürüm cihazıma jailbreak yapabilirmiyim

evet. uncover deneyebilirsiniz.

@aksneo eger aktif edebilirseniz rootfs yapmalısınız. iyi forumlar.

Rootfs derken üstat ?
Telefondaki chexkrain uygulamasından sıfırlama yapmayı düşünüyorum.
Ya da tüm yüklü yweakleri kaldıran bir tweak.
En sonda da succession ile sıfırlama

Rootfs derken üstat ?
Telefondaki chexkrain uygulamasından sıfırlama yapmayı düşünüyorum.
Ya da tüm yüklü yweakleri kaldıran bir tweak.
En sonda da succession ile sıfırlama

aynen bu yolları deneyebilirsiniz.

@hrfat jailbreak varsa imzanızı alın sürümünüzde bekleyin.

bütün cihazlar icin 14.7 (iphone 13 ler 15 ile geldi o seri hariç) iyi forumlar.

selam arkadaşlar,

iphone 11 15.0.1 sürümündeyim yeni bulunan kernel exploit 15.1'i de destekliyor diye okudum.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ? Şu an 15.0.1 sürümünden gerek akıcılık olsun gerek pilin çabuk bitmesi olsun pek memnun değilim.

bütün cihazlar icin 14.7 (iphone 13 ler 15 ile geldi o seri hariç) iyi forumlar.

12 pro max 14.7.1 de dahil mi acaba? Konu başlığını nasıl aratmam gerek?

12 pro max 14.7.1 de dahil mi acaba? Konu başlığını nasıl aratmam gerek?

14.7.1 sürümü yok görünüyor. ona da gelecektir beklemede kalalım.

not: hepsini varsayımsal olarak bildiriyorum. twitter vb haberlerine dayanarak. reel sonuç jb yayınlandığında belli olur. iyi forumlar.

14.7.1 sürümü yok görünüyor. ona da gelecektir beklemede kalalım.

not: hepsini varsayımsal olarak bildiriyorum. twitter vb haberlerine dayanarak. reel sonuç jb yayınlandığında belli olur. iyi forumlar.
peki sizce ne zaman yayınlanır?
[automerge]1638817624[/automerge]
Yayınlandı hocam Justin Sheerman yayınladı görmüşsünüzdür. Sizce ne zaman yayınlanır jb?

bu nasıl bir bağımlılıksa evde 20 gündür iphone 13 pro var, ama jailbreak yok diye eski iphone x telefonumu kullanmaya devam ediyorum. 15.1 ile geldi iphone 13. öyle kuzu kuzu bekliyorum. a15 bionic lerin kırılması, biraz bakındım baya muallakta görünüyor. belkide telefonu değiştirmeden önce kafamı değiştirmeliyim :/. şimdiden herkese özellikle jailbreak bekleyenlere iyi seneler dilerim.

Geri