Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Cümleten iyi forumlar, cihazım iPad 14.5 jailbreakli oyun kontrol buton ayarı yapacam da macro tarzı tweak var mıdır ustalarım bildiğiniz ? Malesef Autotouch tweaki sadece tiklamalari kaydediyor örnek veriyorum nişangah eğilme vs butonlarini küçült mek için 2 parmağımı ekranda kaydirirken kaydetmiyor onu tıklama olarak kaydediyor umarım anlatabilmişimdir😀 yani kisacasi kaydırma hareketlerini tıklama olarak kaydediyor , çok çok acill lazım macro tarzı tweak bildiğiniz varsa ustadlarim paylaşırsanız çok minnettar olurum, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

jailbreak için bu sürümde bekleyenlerre bu dönemde bulunmaz nimet. Teşekkürler.

hocem xs max 12.1.4 deyim nasıl bu sürüme geçiş yaparım yardım edermisiniz

IOS 14.6 - IOS 14.8 arası sürümler için Unc0ver desteği geldi...

Not: şimdilik sadece A12 - A13 cihazlar için

Darısı A14’lere içim kurudu beklemekten :( çok teşekkürler haber verdiğiniz için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IOS 14.6 - IOS 14.8 arası sürümler için Unc0ver desteği geldi...

Not: şimdilik sadece A12 - A13 cihazlar için

A12 işlemcili cihazlar : Xs, Xs max, Xr
A13 işlemcili cihazlar : 11, 11 pro/max , SE

A11 de ise : 8, 8 plus, X

çok kısa sürede destek gelir inşallah

A12 işlemcili cihazlar : Xs, Xs max, Xr
A13 işlemcili cihazlar : 11, 11 pro/max , SE

A11 de ise : 8, 8 plus, X

çok kısa sürede destek gelir inşallah

A11 ve A14 ler için bu Exploit çalışmaz imkansız... sadece ilerde başka bir Exploit eklenirse o zaman başka cihazlarıda inşAllah destekler

A11 ve A14 ler için bu Exploit çalışmaz imkansız... sadece ilerde başka bir Exploit eklenirse o zaman başka cihazlarıda inşAllah destekler

A14 ler için çıktı demeni sabırsızlıkla bekliyorum

A14 ler için çıktı demeni sabırsızlıkla bekliyorum

Aslında pek uzak değil ama sadece IOS 15.0-15.0.1 için bir gelişme olabilir

Desteklenmeyen cihazlar içinde bir süre beklememiz gerekiyor

a14 chip var asla desteklemeyecek. uncover gelebilir.
Çok beklermiyiz ne zaman gelir ,
Birde iphone 6s var ios 15.1 de buna gelirmi checkra1n ne kadar bekletir

ios 14te jailbreak yapmıştım shsh kaydı ben almadım buna geri dönebilir miyim.

Çok beklermiyiz ne zaman gelir ,
Birde iphone 6s var ios 15.1 de buna gelirmi checkra1n ne kadar bekletir

ios 14te jailbreak yapmıştım shsh kaydı ben almadım buna geri dönebilir miyim.
Merhabalar. checkrain güncelleme alır mı bilemiyorum ama donanımsal destek ile yaparlar diye düşünüyorum. uncover ise çalışmalar sürüyor. iyi forumlar.

xs max telefonum var şuan 14.7.1 sürümündeyim jailbreak gelme ihtimali varmı yoksa hangi sürümde beklemeliyim

xs max telefonum var şuan 14.7.1 sürümündeyim jailbreak gelme ihtimali varmı yoksa hangi sürümde beklemeliyim
  • A12 - A13 cihazlara 14.6 ile 14.8 arası uncover 8.xx sürüm ile destek getirildi.
konuyu lütfen okuyalım. cihazınız a12 ve jailbreak mevcut. uncover dev ipa verebiliriz. özelden iletişime geçebilirsiniz ya da 0535 463 01 78
iyi forumlar.

iOS 15.2 jb ne zaman çıkıyor haberleri takip eden bilgisi olan var mı

ışık görünmüyor yakın tarihte. karanlıktayız...
Merhabalar. şahsi fikrinizi merak ediyorum. Jailbreak olaylarının bu kadar yavaşlamasının sebebi ilgilenen kimse olmayışı mı, yoksa jailbreak açıklarının para ile apple a satılması? bide bu gidiş acaba birkaç yıl içinde jailbreak olayının tamamen bitişine mi işaret acaba?

Jailbreak zararları nelerdir? Telefon çökme bozulma durumlarında nasıl kurtarılır

Merhabalar. şahsi fikrinizi merak ediyorum. Jailbreak olaylarının bu kadar yavaşlamasının sebebi ilgilenen kimse olmayışı mı, yoksa jailbreak açıklarının para ile apple a satılması? bide bu gidiş acaba birkaç yıl içinde jailbreak olayının tamamen bitişine mi işaret acaba?
jailbreak herzaman varolacaktır. belki yazılım artık zor kırılıyor, belki bir zincir gibi düşünürsek halkanın birisinde takıldı ilgilenen bıraktı-ayrıldı. tek ilgilendiğim jailbreak yok ve ios 15 şu anda kan ağlıyor...

@typersin25 jailbreak bir bahçeye açılan kapı. sen zehirli meyveleri yersen sonuçlarına katlanırsın.Uyumsuz tweak yüklenirse telefon yazılımı kullanılamaz hale gelir ve sürüm yükseltmek zorunda kalabilirsin. Bu bozulduğu anlamına gelmez.
bir de donanımına etki eden tweakler var. bunları da bilinçsizce kullanırsan donanımına zarar verebilirsin. örn: eqe eskiden telefonun hoparlörünü max seviyenin cok üstüne çıkartıyordu. hoparlörün patlamasına sebep verebilirdi. başka örnek ise işlemcinin frekans ve voltajı ile oynamaya (bilgisayarda overclock oc derler) yarayan tweakler vardı. onlarla bilinçsizce oynanırsa tabiki telefon bozulur.
Sonuç olarak kullanıcının izlediği yol sonucunda oluşan fayda-zarar jailbreaktir. Büyük bir dünya ve klavuz olarak tabi ki sitemizi, whatsapp ve telegram gruplarını baz alırsanız zararsız olarak kullanırsınız.
iyi forumlar.

İphone 5 ilk çıktığında alıp bir süre sonra jb yapıp kullanmıştım. Telefon sadece çamaşır yıkamıyordu o hale gelmişti :) o zamanın jb ile şimdiki belki değişmiştir diye sorayım dedim. Ama çoğu şeyi unutmuşum zaten. 14.8.1 için çıkana kadar tekrar oluyup hazır hissedince jb yapacağım. Batarya ömrüne kötü geliyor diyenler var cydianın doğruluk payı nedir?

Geri