Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

merhaba cihazım iPhone 11- iOS 14.5
jailbreak yapabiliyor muyum acaba? yapabiliyorsam anlatıcı bir video linki varmı acaba
[automerge]1650018505[/automerge]
merhaba cihazım iPhone 11- iOS 14.5
jailbreak yapabiliyor muyum acaba? yapabiliyorsam anlatıcı bir video linki varmı acaba
selamlar. uncover konusundan jailbreak yapabilirsiniz.

@FatihPR7 ios 15 sürümlerine jailbreak şu anda yayınlanmadı.

Arklar selam, cihazim iPhone 6 ve akici yapicak animasyon var mi , animationbefastplus programi haric varsa yazar misiniz lutfen

Unc0ver A11 ve altına ne zaman jailbreak desteği verecek acaba bilgisi olan var mi ? İphone 6s 14.4. de bekliyorum hala, pc erişimim olmadığı icin checkra1ne erişimim olmuyor maalesef.

selam. ios 15 çıktığında belli olur. ya hepsini kapsar ya da önce ios 15 sonrasında 14.3 ve yukarısını kapsar. bekliyoruz.

Unc0ver A11 ve altına ne zaman jailbreak desteği verecek acaba bilgisi olan var mi ? İphone 6s 14.4. de bekliyorum hala, pc erişimim olmadığı icin checkra1ne erişimim olmuyor maalesef.
[/QUOTE
sideloadly ile surum kilidi kalkiyor ama calisiyor my bilmiyorum (link paylasmak yasak degilse atabilirim)
[automerge]1653127413[/automerge]
Niye unc0verle ugrasiyorsun ki chimera gayet stabil ve hizli

Son düzenleme:
[automerge]1653127413[/automerge]

Niye unc0verle ugrasiyorsun ki chimera gayet stabil ve hizli

Hocam bir yanlışınız olmalı chimera ios 12 sürümlerinde geçerli bir jailbreak ben ios 14.4 sürümündeyim ios 14 e jailbreak dersteği veren 3 araç biliyorum ; checkra1n, unc0ver ve taurine. Ayrıca dediğiniz sideloadly de bilgisayar istiyor diye biliyorum ilk mesajımda da belirttiğim gibi su anda bilgisayara erişimim bulunmuyor

Hocam bir yanlışınız olmalı chimera ios 12 sürümlerinde geçerli bir jailbreak ben ios 14.4 sürümündeyim ios 14 e jailbreak dersteği veren 3 araç biliyorum ; checkra1n, unc0ver ve taurine. Ayrıca dediğiniz sideloadly de bilgisayar istiyor diye biliyorum ilk mesajımda da belirttiğim gibi su anda bilgisayara erişimim bulunmuyor
Pardon hocam surumunuze bakmamisim dediginiz dogru

Hocam acaba 15.3.1 için jailbreak ne zaman gelir bir bilginiz var mı?
Hocam checkraIn dene istersen ya da sideloadly kullanarak herhangi bir jailbreak toolunu ios surum kisitlamasinj kaldirip dene ama onun harici ios 15 de jb yok diye biliyorum.
[automerge]1654457721[/automerge]
Hocam acaba 15.3.1 için jailbreak ne zaman gelir bir bilginiz var mı?
Hocam taurine deneyin sanirim destekliyor burda Tarzan’s gore

Ekli dosyalar

• D93FA8C0-B17E-400D-B119-FA1165641F15.jpeg
    D93FA8C0-B17E-400D-B119-FA1165641F15.jpeg
    169.5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Hala 12 pro max 14.7.1 sürümünde bir umut bekliyorum. Umudu kessek daha mantıklı olacak galiba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İOS 15 Asla jb aktif etmeye çalışmayın. telefon elmada kalıyor. iyi forumlar.

Selâmün aleyküm hocam yurt dışı iPhone 11 pasaport kayıtlı arkadaşımın üzerine cihazı alacağım ama hat problem Başka hat çalıştırmıyor . Buna jealberakta bir sistemi çözümü varmi :) pasaport iptal ettirsem ben olur nasıl yapmam gerek ?

selamlar.
jailbreak ile bir yöntem yok. imei den hat eşleştiriliyor.
arkadaşınıza numarayı devredip kullanabilirsiniz.
telefonu onun pasaportundan iptal ettirip kendi pasaportunuzun üstüne alabilirsiniz.

selamlar.
jailbreak ile bir yöntem yok. imei den hat eşleştiriliyor.
arkadaşınıza numarayı devredip kullanabilirsiniz.
telefonu onun pasaportundan iptal ettirip kendi pasaportunuzun üstüne alabilirsiniz.
Telefonu satıyor ama faturalı hat vermeyi kabul etmiyor . Bende de pasaport yok . 01.01.2024 tarihine kadar kişi adına hat çalıştırıyor sonra tüm hatlara açılıyor ya. O tarihten itibaren pasaportsuz kayıtsız da çalışacak mı ? Öyle ise Bu geçici kayıtlarla 1.5 sene kullanabilirmiyim

eger imeiyi kaydettirmediyseniz benim bildiğim her hatta açılma olayı olmuyor. bir pasaporta kayıt edince oluyor diye biliyorum. yani 1.5 yıl geçici kayıtla kullanırsanız 2024 de açılmaması lazım. yanlış da biliyor olabilirim.

arkadaşlar selamlar telefon değiştirdim ve yeni cihaz sürümü jailbreak yapmama izin vermiyor ne yazıkki , bende bu yüzden alt store ile rocket for instagram, youtube++ falan kullanıyorum ama sıkıntım şu ki alt store sadece 3 uygulamaya kadar izin veriyo, devamı için developer hesabı istiyor bunun bi çözüm yolu varmıdır acaba? sideloadly ile de denedim o da 3 uygulama dan fazlasına izin vermiyor şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

arkadaşlar selamlar telefon değiştirdim ve yeni cihaz sürümü jailbreak yapmama izin vermiyor ne yazıkki , bende bu yüzden alt store ile rocket for instagram, youtube++ falan kullanıyorum ama sıkıntım şu ki alt store sadece 3 uygulamaya kadar izin veriyo, devamı için developer hesabı istiyor bunun bi çözüm yolu varmıdır acaba? sideloadly ile de denedim o da 3 uygulama dan fazlasına izin vermiyor şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
selamlar. çözümü yok malesef. 3 uygulama 1 hafta. iyi forumlar.

Herkese selamlar şuan iphone 13 pro max 15.5 sürümündeyim jailbreak bekliyorum ama bi tık zor gibi sanki ios 16 ya güncellesem geri dönmek için yapabileceğim bir şey varmıdır acaba? Ssh kaydı diye bişey vardı sanırım uzun zamandır yapmadığım için hatırlamıyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Herkese selamlar şuan iphone 13 pro max 15.5 sürümündeyim jailbreak bekliyorum ama bi tık zor gibi sanki ios 16 ya güncellesem geri dönmek için yapabileceğim bir şey varmıdır acaba? Ssh kaydı diye bişey vardı sanırım uzun zamandır yapmadığım için hatırlamıyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
yükseltirsemiz geri dönemezsiniz. jbsizken shsh kaydı alamazsınız. iyi forumlar.

merhaba ios 14.7.1 sürümünde iphone x cihazım checkra1n ayarlarından a11 ayarını açınca checkra1n donuyor hiçbir şekilde jailbreak yapamadım uncoverda denedim oda destek vermiyor ne yapmam lazım

merhaba ios 14.7.1 sürümünde iphone x cihazım checkra1n ayarlarından a11 ayarını açınca checkra1n donuyor hiçbir şekilde jailbreak yapamadım uncoverda denedim oda destek vermiyor ne yapmam lazım

Önce cihazı dfu moda al sonra,
Checkra1n exit e bas imleç aşağı inince

checkra1n -c kumutunu yaz, bu şekilde dene.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar jailbreak ile ilgili sohbetimizi bu konudan yapabiliriz ;) haberler vb. Konuları boşuna ilgisiz mesajlarla doldurmayalım :okay:
Merhabalar telefondan bilgisayarsiz unc0ver kurmaya calisiyorum fakat profili dogruladiktan sonra dahi profil dogrulanamadi uyarisi veriyor ve unc0ver acilmiyor ne yapabilirim bilgisayar olmadan nasil cydia yi aktif edebilirim yardim edebilir misiniz acaba
[automerge]1663585399[/automerge]
Selamlar Arkadaşlar ,

Bu başlık altında Jailbreak sohbeti yapabilirsiniz, diğer konuda önemli gelişmeleri ekleyelim geri kalan mesajları ise buraya yazabilirsiniz.​
Merhabalar telefondan bilgisayarsiz unc0ver kurmaya calisiyorum fakat profili dogruladiktan sonra dahi profil dogrulanamadi uyarisi veriyor ve unc0ver acilmiyor ne yapabilirim bilgisayar olmadan nasil cydia yi aktif edebilirim yardim edebilir misiniz acaba

ios 12.5.6 unc0ver ne zaman gelir bir bilgisi olan varmı acaba? Teşekkürler.

Geri