Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra iphone serüvenime devam ediyorum fakat biraz bilgisiz kaldım o sırada. iphone 12 pro (IOS 16.3) için jailbreak desteği var mı? varsa hangileri? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra iphone serüvenime devam ediyorum fakat biraz bilgisiz kaldım o sırada. iphone 12 pro (IOS 16.3) için jailbreak desteği var mı? varsa hangileri? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Dediğiniz cihaz ve sürüme, henüz bir jailbreak imkânı yok.

Merhaba. iPad Air 1 aldım fakat bazı uygulamalar yuklenmıyor. Uygulamaları yüklemek için ne yapmalıyım ? Jb yaparsam yükleyebilir miyim ve nasıl jb yapabilirim ?

Apple store hesabınız ile bilgisayardan itunes ile ya da başka bir yüksek sürüm cihaz ile istediğiniz uygulamayı indirirseniz. Mevcut cihazınıza indirmek istediğiniz uygulamanın cihazınız zamanındaki eski sürümünü yükleyebilirsiniz. Apple store dan satın alınanlar kısmından yüklersiniz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Apple store hesabınız ile bilgisayardan itunes ile ya da başka bir yüksek sürüm cihaz ile istediğiniz uygulamayı indirirseniz. Mevcut cihazınıza indirmek istediğiniz uygulamanın cihazınız zamanındaki eski sürümünü yükleyebilirsiniz. Apple store dan satın alınanlar kısmından yüklersiniz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İphone 7 cihazım var ve ios 15.7.3 yüklü ve aşırı şarj yiyor bunun ios sürümünü nasıl düşürebilirim lütfen yardımcı olun jailbreak falan me gerekiyorsa yapabilirim bilgisayarda var

Arkadaşlar merhaba benim cihazım
iphone 12 por max
sürümüm 15.5
bunun için uygun JB varmı ?
yoksa sizce güncel sürüme geçmelimiyim ?

iyi akşamlar.

Herkese selamlar. Cihazım 14 pro 16.3.1 sürümünde . JB yapabiliyor muyum acaba?

arkadaslar jailbrakli telefon satin alacagim carbridge icin yada hangi sürümü hangi telefonu almam lazim jailbreak yapmak icin

Uzun zamandır android kullanıyordum ve tekrar 14 pro max ile iOS’a döndüm. 16.5 sürümünde jailbreak yok biliyorum, en yüksek hangi model ve iOS sürümüne jailbreak var acaba bilgilendirir misiniz?

Arkadaşlar jailbreak ile ilgili sohbetimizi bu konudan yapabiliriz ;) haberler vb. Konuları boşuna ilgisiz mesajlarla doldurmayalım :okay:
Merhaba telefonum iphone 6 ios 12.5.7 ubuntu checkrain den jailbreak atıyordum fakat yükleme ekranında setting up the exploit (this is the heap spray) yazısında kaldı napabilirim?

Arakdaşlar merhaba
elimde iphone 7 plus var buna araçta carplay açıkken youtube izlemek için jailbrak yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek kimse varmıdır. yada önereceğiniz başka bir çözüm

Arakdaşlar merhaba
elimde iphone 7 plus var buna araçta carplay açıkken youtube izlemek için jailbrak yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek kimse varmıdır. yada önereceğiniz başka bir çözüm
merhaba cihaz sürümü nedir?

Hocam bende iPhone 7 var 15.8.2 yüklü ben nereden nasıl jb yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar jailbreak ile ilgili sohbetimizi bu konudan yapabiliriz ;) haberler vb. Konuları boşuna ilgisiz mesajlarla doldurmayalım :okay:
Merhaba selamlar iPhone 6 32 GB 12.5.7 sürüm jailbreak hakkında bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olun nasıl yüklerim bu arada mac veya windowsum yok maalesef

Snapchat cihazıma ban attı jailbreak kurarak tekrar snapchat kullanabilir miyim

Yeni jailbreak varmı..? İos 16
[automerge]1720272717[/automerge]
İphone 15 için jail varmı..? Teşekkürler

Arkadaşlar sanal kamera yapan tweak nerden bulabilirim?
[automerge]1720704468[/automerge]
Bunun gibi tweak nerden bulabilirim?

merhaba iphone 15 pro max ios 17.5.1 jailbreak varmı unc0ver olmasın

Arkadaşlar merhaba dopamin jailbreak yaptım iphoen8 16.1.1 cihazıma Fakat 2 gün sonra telefonu sıfırladığımda yeniden jailbreak yapamadım konu benim için aciliyet taşıyor .istanbul içi ücreti ile yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.saygı[email protected]

Geri